Emanet 129.Bölüm Fragmanı – 4 Mart Perşembe

Seher’e Araba ÇARPTI!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 129.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 129.bölümünde Yaman ve Seher arasında romantik yakınlaşma gerçekleşiyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 129.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 129.bölümü 4 Mart 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Yaman’ın Seher’e karşı soğuk tavrı devam ederken Seher tüm bu olanların nedenini bir türlü anlayamaz. Yaman bir anda ona soğuk davranırken Seher nerede hata yaptığını veya onu kıracak bir şey mi söylediğini düşünür. Ancak Seher ne kadar düşünürse düşünsün Yaman’ın derdinin ne olduğunu bir türlü bulamaz. Seher Yaman’ı bu konuda sıkıştırırken Yaman ise gerçeğin peşine düşer. Doğru ile yanlış Yaman için artık birbiri içine geçmiş iki kavrama dönüşmüştür. Bir yanı tüm olanları inkar edip Seher’e toz konduramazken içindeki şüphe ateşi onu kemirip duruyor.

Yaman içindeki bu şüpheyi kaldırmak için Selim’i bile neredeyse öldürecek noktaya kadar geldi. Ancak Yaman’ın bu cesareti Seher’in karşısına çıktığında yok oluyor. Yaman başkaları karşısında aslana dönüşürken Seher karşısında ne yapacağını bilemeyen bir adam oluyor. İşte tüm karmaşanın içinde Seher’in kaza geçirmesi Yaman’ın artık karar vermesi gerektiği bir dönüm noktası olacak. Yaman Seher’den vazgeçemeyeceğini bir kez daha görecek. Onun kılına zarar geldiğinde ne kadar zor bir duruma düşse de yanına koşacağını görecek. Kısaca Yaman için artık tek bir yol var. Bunca güçlü delile rağmen tüm bunların yalan olduğunu ispatlamak. Ve Yaman bunun için ölümü dahi göze alacak noktadadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir