İntikam Ateşi 55.Bölüm Özeti – 17 Temmuz Pazar

İntikam Ateşi 55

Yamini Sangram Singh’i Vurdu!

İntikam Ateşi 55.bölüm özetinde neler olacak? Shivanya yine Rithik’i kurtarır. Yamini Sangram Singih’i vurur. Shivanya ise annesini görür ve duygusal anlar yaşanır. İntikam Ateşi 55.bölüm özeti devam ediyor.

Sesha’nın Shivanya’nın şeklini alması ve odasına gelmesiyle başlar. Rithik’in nerede olduğunu sorar. Evi temizlediğini öğrenir. Koruyucu ipini gösterir ve neden attığını sorar. Atmadığını temizlerken kırılmış olabileceğini söyler. Daha sonra gömleğini çıkarır. Ne yaptığını soruyor. Gömleğinde başkasının kokusu olduğunu söylüyor. Ne demek istediğini sorar. Islak toprak koktuğunu söylüyor. Daha sonra yatakta yuvarlanır ve onunla aşk yaşar.Shivanya bir sütuna bağlıdır. Yamini elinde bıçakla gelip ipi keserek sahte sevgisini gösterir ve onu kızı gibi gördüğünü bu yüzden acı içinde göremediğini söyler. Shivanya ona neye ihtiyacı olduğunu sorar. Yamini, Rithik’ten nagmani diyor.

Yamini o zaman Rithik’i öldüreceğini söylüyor ve şimdi Rithik’in Shivanya’nın şeklini alan Sesha ile birlikte olduğunu ve Rithik’ten kolayca nagmani alıp onu öldüreceğini söylüyor. Shivanya, hem nagmani’yi hem de Rithik’i kurtarması gerektiğini düşünüyor. Kulübeye doğru koşuyor. Sesha, Rithik’e nagmani’yi Yamini ve Sesha’dan kurtarmaları gerektiğini söyler. Shivanya içeri girer ve Sesha’ya nagmani vermemek için bağırır. Yamini ve Gurumaa onun arkasından gelir. Sesha onun gerçek Shivanya olduğunu söyler ve ondan nagmanisini vermesini ister. Rithik, gurumaa’nın yüzüğünü Sesha’nın avucunda tutar.Onun nagin olduğunu ve Shivanya’nın insan olduğunu, bu yüzden onu vermeyeceğini söylüyor. Sesha gerçek halini alır ve Gurumaa ve Yamini’ye bağırır.

Sangram girer ve Rithik’ten nagmani kapar ve nagmaninin sahibine gideceğini söyler.Yamini, Gurumaa’yı alnına doğru vurur. Gurumaa’nın yarası, nagmani’ye sahip olduğu için anında iyileşir. Artık kimsenin onu öldüremeyeceğine gülüyor. 

Rithik, silahı kapmak için Yamini’nin ellerini tutar ve mücadeleleri sırasında, Yamini Sangram singh’i vurur ve yere düşer ve Rithik’ten nagmani’yi yakında geri getirmesini ister. Shivanya getireceğini söylüyor. Rithik, şu anda naagin’in güçlerine sahip olmadığını, bu yüzden gidemediğini ve gurumaa’nın arkasından yürüdüğünü söylüyor. Yamini, Sesha’nın kapının yanında durduğunu görür ve ona tokat atar. Sesha, guruma bağlı belpatra diyor. Yamini onu kaldırır ve ikisi de gurumaa arayışına girer.

İntikam Ateşi 55.Bölüm Özeti

Gurumaa ormanda koşar ve arılar ona saldırır. Kendini kurtarmaya çalışırken nagmani’yi yere fırlatır. Rithik, nagmaninin yardımıyla arılara ulaşır ve onları yakar. Gurumaa yaralı ve bilinçsiz düşer. Rithik nagmani alır. Sesha ve Yamini, yerde Gurumaa’yı görür ve Sesha, Rithik ve Shivanya’nın nagmani almış olması gerektiğini söyler. Yamini, arıların duvarın arkasındaki mahishmati klanının göstergesi olduğunu, yardımlarını almaları ve nagmaniyi geri almaları gerektiğini söylüyor.

Shivanya, Sangram singh’i hastaneye götürür.

Shivanya’nın annesinin ruhu onunla buluşmaya gelir. Shivanya onu görünce duygulanır. Annem, onun ve kocasının ruhlarının, onun nagmani’yi shivji’ye geri döndürdüğünü görmekten çok mutlu olduğunu söylüyor. Shivanya artık bir nagin olmadığını ve Rithik’in nagmani’yi kurtardığını söylüyor. Annem bunun nagin veya insanla ilgili olmadığını, görevleri yerine getirmekle ilgili olduğunu, artık sonsuza kadar Rithik ile birlikte olmanın ve nagmani’yi Amavasya’ya gelecek olan Mahishmati klanından korumanın görevi olduğunu söylüyor. Rithik girer ve anne gider. Shivanya ona sarılır ve onun sayesinde ailesinin ruhunun huzur içinde olduğunu söyler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir