İntikam Ateşi 54.Bölüm Özeti – 16 Temmuz Cumartesi

İntikam ateşi 54

Shivanya ve Rithik Evliliklerini Tamamlar!

İntikam Ateşi 54.bölüm özetinde neler olacak? İntikam Ateşi 54.bölümde Shivanya insan formuna dönüşüyor. Sesha şimdi kendisini nasıl koruyacağını sorar. İntikam Ateşi 54.bölüm özeti devam ediyor.

Gurumaa, Yamini’nin odasına gider ve neden hayalet gibi göründüğünü sorar. Yamini, Rithik’in hala hayatta olduğunu ölmediğini söyler. Gurumaa, nagin onunlaysa ölmez der.

Shivanya gider ve Rithik’e şüphelerinin doğru olduğunu bildirir, Yamini onun hayatta olduğunu bilir, buradan kaçmaları gerekir. Rithik bunun iyi olduğunu ve şimdi bir sonraki hamleyi yapabileceklerini söylüyor. Shivanya ile birlikte içeri girer. Shivanya, Sesha’ya dönüşür ve Yamini’nin onu öldürmeye nasıl cüret ettiğini sorar. Yamini konuşmalarını sessizce duyar ve gider. Sangram Singh, Shiv Mandir’de dua ediyor.

Sesha gelir ve boynunu boğar ve ondan nagmani vermesini ister, yoksa onu ısırır. Sangram, boynunda rajvansh işareti olduğu için onu ısıramayacağını söylüyor ve oğlunu ve kocasını öldüren Yamini ile aynı olduğunu ve gurusunu nagmani için öldürdüğünü söylüyor. Sesha, Rithik’in ölemeyeceğini söylüyor. Sangram ondan gidip Yamini’nin kendisine sormasını ister.

Sesha kocaman bir yılan olarak gelip ona saldırdığında Yamini arabasıyla gurumaa’nın mağarasına doğru koşar. Onu bir ağaca bağlar ve Rithik’ini öldürmeye nasıl cüret ettiğini haykırır. Yamini, Rithik’i neden öldüreceğini söylüyor. Sesha, kardeşi Sangram’ın Rithik’i öldürdüğünü söylediğini söylüyor. Yamini, Sangram’ın nasıl bildiğini düşünür ve Sangram’ın yalan söylediğini söyler ve bir süre önce onu Rithik ile konuşurken gördüğünü söyler. Sesha, evinde değil, Sangram ile shiv tapınağında olduğunu söylüyor. Yamini, o zaman Shivanya’nın oraya gelip onları kandırmış olması gerektiğini söylüyor. Sesha, Sesha’nın yaşadığını nasıl bilebileceklerini sorar. Yamini, artık sadece gurumanın onlara söyleyebileceğini söylüyor. İkisi de gurumaa’nın mağarasına giderler. Gurumaa kara büyüsüyle Shivanya ve Rithik’i tapınakta dua ederken görür. Sesha, Shivanya’yı öldüreceğini bağırır. Yamini, Shivanya’nın Rithik’i tuzağa düşürdüğünü söylüyor, şimdi onu şimdi öldürecekler. Sesha bir planı olduğunu söylüyor.

Rithik, Shivanya’ya onu kalpten karısı olarak kabul ettiğini, birlikte vakit geçiremeseler de birlikte yaşayabileceklerini söyler. Shivaya nerede kalacaklarını sorar. Rithik, Yamini’nin ulaşamadığı her yere diyor.

Yamini ve Sesha sessizce kara büyüsüne bakar. Sıcaklık düşer. Sesha, icadhari naginlerin soğukta kalamayacağını, Shivanya’nın soğukta öleceğini söylüyor. Yamini ona Shivanya’yı öldürmesini emreder. O gider. Shivanya üşümeye başlar. Rithik onun üzerine paltosunu atar.

İntikam Ateşi 54.Bölüm Özeti Devam Ediyor

ir kasırga onlara doğru koşar. İkisi de koşuyor. Şivanya düşer. Tornado shivanya’ya saldırır ve Shivanya kar kayası içinde sıkışıp kalır. Rithik ondan endişelenmemesini, bir şeyler yapmasını ister. Sopa getirir ve başarısız bir şekilde kırmaya çalışır. Eli kanamaya başlar. Taşla buzu kırmaya çalışır ama başaramaz. Daha sonra tapınağa geri döner ve Shivanya’nın onun ebeveynleri olduğunu söylemesi ve ebeveynlerinin her zaman çocuklarını koruduğunu söylemesi için shivji’ye dua eder. Shivanya’yı uyandırmaya çalışır ve kol ve bacaklarını ovmaya devam eder. Yakındaki lambaları yakıyor ama boşuna.

ir kasırga onlara doğru koşar. İkisi de koşuyor. Şivanya düşer. Tornado shivanya’ya saldırır ve Shivanya kar kayası içinde sıkışıp kalır. Rithik ondan endişelenmemesini, bir şeyler yapmasını ister. Sopa getirir ve başarısız bir şekilde kırmaya çalışır. Eli kanamaya başlar. Taşla buzu kırmaya çalışır ama başaramaz. Daha sonra tapınağa geri döner ve Shivanya’nın onun ebeveynleri olduğunu söylemesi ve ebeveynlerinin her zaman çocuklarını koruduğunu söylemesi için shivji’ye dua eder. Shivanya’yı uyandırmaya çalışır ve kol ve bacaklarını ovmaya devam eder. Yakındaki lambaları yakıyor ama boşuna. Ateşin bile Shivanya’nın durumuna yardımcı olmadığını düşünüyor, bir şeyler yapması gerekiyor.

İkisi de evliliklerini tamamlıyor. Shivanya bir süre sonra uyanır ve Rithik’in yakınlığını hatırlamaktan çekinir. Rithiik’in gömleğini verir ve giymesini ister. Elini tutar ve nedenini sorar… Utanarak kenara çekilir ve böyle mi kalacağını sorar. Onu arkadan tutuyor ve neden utandığını, karı koca olarak evliliklerini tamamladıklarını söylüyor. Ama rithik diyor.. Bunun böyle olması gerektiğini söylüyor. Ona sarılır ve hayatını kurtardığını söyler.Shivanya yarı yılan olur ve ona dua eder.Rithik, Shivanya’ya onun yüzünden tüm güçlerini kaybettiğini söyler. Onu koruduğunu söylüyor. İyi olduğunu, artık insan olduğunu ve yeni bir hayata başlayabileceklerini söylüyor. Onu Sesha ve Yamini’den nasıl koruyacağını sorar. İntikam almasına yardım edeceğini söylüyor. İkisi de sarılıyor. Sesha onların kucaklaşmalarını izler ve Shivanya’nın kendisinden önce Rithik ile yakınlaştığını söyler, şimdi shivanya’yı esirgemeyecektir. Rithik, Shivanya için yiyecek getirmeye gider. Shivanya bir kulübede elbisesini değiştirir ve Rithik ile ilk karşılaşmasını ve sonrasındaki romantizmini, evliliklerini vb. Sesha nagin formunda gelir.

Shivanya arkasında birini hisseder ama kimseyi bulamaz. Evi süpürmeye başlar. Sesha öne gelir ve onu ısırır. Bilinçsiz yere düşer. Shesha tekrar insan formuna gelir ve sırıtır. Shivanya uyanır ve kendini bir tapınak sütununa bağlı bulur. Sesha onu öldüreceğini söylüyor ama aşkı Rithik’i kaybetmek istemiyordu. Shivanya’ya insan olmayı nasıl hissettiğini sorar. Boynunu boğuyor ve acı duyup duymadığını soruyor. Shivanya evet diye bağırır.. Shesha güçleri olmadığını ve kendini koruyamadığını söyler. Shivanya sindhoor gücüne sahip olduğunu ve Rithik’in onu tamamen kabul ettiğini söylüyor. 

sha, Shivanya’nın sindhoor’unu alır ve alnına uygular ve Shivanya’nın Rithik ile 1 gece geçirdiğini ancak tüm hayatını Rithik ile geçireceğini söyler. Shivanya’nın şeklini alır ve Rithik’e geri döneceğini söyler. Shivanya hayır diye bağırır…. Shesha tekrar insan formuna gelir ve sırıtır. Shivanya uyanır ve kendini bir tapınak sütununa bağlı bulur. Sesha onu öldüreceğini söylüyor ama aşkı Rithik’i kaybetmek istemiyordu. Shivanya’ya insan olmayı nasıl hissettiğini sorar. Boynunu boğuyor ve acı duyup duymadığını soruyor. Shivanya evet diye bağırır.

Rithik yiyecek getirir ve tüm kulübede Shivanya’yı arar. Yerde Shivanya’nın koruyucu ipini bulur ve başının belada olup olmadığını düşünür. Onu aramaya koşar. Shivanya olarak Sesha, guruma’nın mağarasına gider. Gurumaa buraya nasıl geldiğini sorar, şimdi ölecek. Sesha, onu tanımlamadığını ve formunu aldığını söylüyor. Yamini, Shivanya’yı öldürüp öldürmediğini sorar. Sesha, Shivanya’yı öldürmeye gerek duymadığını, şimdi nagmani getireceğini, 2 ihtiyarın burada oturmasına izin vereceğini, nagmani alacağını ve bir daha asla geri gelmeyeceğini söylüyor. Yamini gurumaa siyah nagin’in kalbinin de siyah olduğunu söyler, Shivanya’nın nerede olduğunu bulması gerektiğini söyler. Sesha kulübeye geri döner ve döndüğünü söyler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir