Düşman Başına 51. Bölüm Özeti – 30 Temmuz Cumartesi

Düşman Başına 51

Bomba İmha Ekibi Geldi! Çanta’nın İçinden Sarla Çıktı!

Düşman Başına 51.bölüm özetinde neler olacak? Düşman Başına 51.bölüm özetinde Sarla sonunda bulunuyor. Shanti ise kızı Sarla’ya Riya’nın maaşıyla ona ev alacağını söyler. Düşman Başına 51.bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına Hint dizisinde Raghav tüm aileyi azarlıyor ve Shanti’ye itaat etmeleri konusunda uyarıyordur. Günlük kavgalarından bıktığını söyler. Öte yandan Sarla bir çantanın içinde Bansi tarafından bırakılır. Etrafta sahipsiz çanta merak konusu oluşturur. Raghav çantanın yanına gider. Shanti ve Kuşya onu durdurur. Bomba imha uzmanları alana giriş yapar. Çantanın bomba olabileceğini söyler. Tüm haber kanalları canlı yayındadır. Shanti ve ailesi haberleri televizyonda canlı olarak  izler. Çanta açılır ve Raghav Sarla’yı görünce şoke olur. Shanti ve herkes Sarla’yı çantada görünce şaşırır. Shanti, kızını kimin bomba yaptığını söylüyor ve ağlıyor.

Raghav, Sarla’nın üzerine su serpip onu uyandırır. Sarla neredeyim diye sorar. Sarla kendine gelir. Neler olduğunu hatırlamadığını söyler. Shanti, Riya’dan ofise gitmesini ister. Shanti de yola çıkar ve Sarla’nın yanına gider.

Şivam yoldadır. Nimmi onu arar ve Sarla’nın büyük bir giriş yaptığını, haber kanallarında olduğunu söyler.  Ona her şeyi anlatır. Shanti oraya gelir ve Sarla’yı gördüğüne sevinir. Shanti, Sarla’ya onun için çok endişelendiğini söyler. Shanti Sarla’yı bir yere götüreceğini söyler. Sarla’nın aklı düğün cd’sinde kalmış annesinden özür diliyordur. Shanti bir şey anlamadığını söyler. Shanti, Sarla’yı bir yere getirir. Sarla onu neden buraya getirdiğini, sürprizin nerede olduğunu sorar. Shanti, birkaç yıl içinde burada daire alabileceklerini, Riya ve Shivam’ın maaşının geleceğini ve Sarla Sadan’ın yakında inşa edileceğini söylüyor. Sarla gerçekten mi diye soruyor. Shanti tüm maaşları alacağını söylüyor ve “Riya’yı da kontrol ettim, şimdi onun maaşını kullanacağım” der. Sarla gülümser.

Nimmi, Kaushalya’dan yemek yemesini ister, işinde ona yardım eder.  Ama Kaushalya ondan gitmesini ve çalışmasını ister. Riya, Kaushalya’dan meyve suyu içmesini ister. O ağlıyor. Kaushalya neden ağladığını sorar. Riya hata yaptığını bildiğini sadece gördüğünü söylediğini anlatmaya çalışır. Doğruyu söylemenin bir şeyleri değiştireceğini bilmiyordum diyor. Nimmi sinirlenir ve gider. Kaushalya, Riya’ya aileye katılmak için uyum sağlaması gerektiğini, onları kavga ettirdiğini açıklar. Riya hayır diyor. Kaushalya ne zaman ve ne konuşacağını öğrenmesi gerektiğini söyler. Shanti’nin kendisini ve Nimmi’yi azarladığı için kendimi kötü hissetmediğini ama Raghav için üzüldüğünü söyler. Nimmi’yi Pari’nin resmini koyarken gördün, neden onu durdurmadın diye sorar. Riya, Preeti’nin teklifini bilmediğini söyler. Kaushalya, hatanın yabancıların önünde söylemek olduğunu söylüyor.

Bindu ve Prabha güler ve komşularla Sarla’nın çalıntı bir çantadan çıktığını konuşurlar. Shanti, Sarla’yı oraya getirir. Prabha, Sarla ile alay eder ve ondan Ashok’u aramasını ister. Prabha, İngiliz kocasını ve neden kaçtığını sorar. Shanti ve Sarla onları duyar ve kızarlar.

Shivam ve Riya son olan olaylar hakkında tartışırlar. Riya, Nimmi’nin yanlış yaptığını, Shanti’nin hakarete uğradığını söylüyor.Riya ağlar ve dışarı çıkar.

Shanti hem kendini hem de Riya’yı övüyor. Riya, Shanti gibi olacağını ve evini yöneteceğini söylüyor. Shanti ona bakar. Shivam bir şey söyledi mi diye soruyor. Riya hayır diyor. Shanti anketleri sorar. Riya, anketleri doldurursa 35000 rs alacağını söylüyor. Shanti, sen ve Shivam için her biri için 35000 rs istiyor. Riya başını salladı. Maaşın önemli olmadığını söylüyor, ailenin mutlu olmasını istiyorum. 

Nimmi ve Preeti bakarlar. Nimmi, Riya’nın Shivam’ı da yanına alacağını söyler ve Shivam’ın onu duyduğunu görünce şok olur. Shivam onlardan kendisine güvenmelerini ister ve Nimmi’nin büyüdüğünü ve çok zeki olduğunu söyler. Nimmi, Riya’nın kendilerini çok üzen bir şey yaptığını, Shanti’nin onunla birlikte olduğunu söyler. Riya’yı tanıyorum, gönlü iyi, bir gün Shanti’nin gerçeğini kendi başına öğreneceğini söylüyor, ikiniz de bana destek oluyorsunuz, biz kardeşlerin sevgisi ve güveni var, bunu unutmayın! der.

Düşman Başına 51 Bölüm Özeti Devam Ediyor

 Shanti, Riya’yı uyumaya gönderir. Nimmi ve Preeti’yi arar ve onlardan Shivam ve Riya’nın anketleri doldurmalarını ister. Nimmi anketleri hemen dolduracağını söylüyor. Shhanti gelecek 70000 rupinin hayaline dalar.

Bansi ve Lallan içer ve konuşurlar. Bansi, Shanti’nin Sarla için bir rupi ödemediğini söyledi. Sarla onları yenmek için oraya gelir. Bansi ve Lallan şok olur. Onu kaçırdıkları için onları azarlıyor. Sarla’dan özür diliyorlar. Onları dövüyor ve onlardan para alıyor. Bu günlerde soğanı pahalı buluyor ve tehdit ediyor. Polise söyleyeceğini, şimdi onlardan 50000 rs alacağını söylüyor ve gidiyor.

Maaş günü yaklaşıyordur. Shanti çok mutludur. Sarla’yı arayıp geç kalmamasını ister. Shanti ardından kuyumcuyu arar ve kolyeyi sorar. Adam annesinin öldüğünü yapmadığını söyler. Shanti sinirlenerek kapatır.

 Nimmi, Preeti’yi neşelendirmeye çalışır. Preeti, Rohit ile konuşmak istediğini ve radyonun ayarlanmadığını söylüyor. Nimmi ayarlamaya çalışır. Kaushalya, Nimmi’yi arar. Preeti, RJ Rohit’i arar ve ağlar. Preeti, torununu kendi isteğine karşı bir adamla evlendirmek isteyen yaşlı ve kaba bir Dadi’yi anlatıyor. Shanti bunu radyoda duyar ve bu kim olabilir diye düşünür, Preeti…. Onu yakalarsam, sonsuza kadar konuşmasını durduracağım. Nimmi gerilir. Shanti yukarı çıkar. Nimmi Preeti’ye mesaj atar. Preeti telefonda konuşmaya devam eder ve Shanti odasına girer.

Shanti’nin Preeti’nin dinlendiğini ve telefonunun şarj olduğunu görmesiyle başlar. Telefonu kontrol etmeye gider ve telefonu çalar. Preeti ne olduğunu sorar, telefona ihtiyacın var mı? Shanti bahane uydurur. Nimmi bakar. Shanti gider. Nimmi, Preeti’yi kızdırır. Preeti, tüm hayal kırıklıklarından kurtulduğunu ve şimdi rahatladığını söylüyor. Preeti çantasını kontrol ederken parasının eksik oldyğunu fark eder. Nimmi ona Pari’nin geldiğini hatırlatır.

Shanti, Sarla’yı arar ve Sarla Sadan’ın yapılacağını söyler, Riya’nın maaşına taksit yaparız. Shanti, düzeni aldığında onu arayacağını söyledi. Nimmi ve Preeti halasının evine gelir ve Sarla’yı selamlar. Sarla, neden buraya geldiklerini, rüya mı görüyorum diye soruyor. Sarla nedenini sorar. Nimmi konuşmaya geldiklerini söylüyor. Preeti şimdi nasıl olduğunu sorar. Sonal onları karşılar ve kucaklar.

Kızlar Pari’nin odasında arama yaparken Sarla’da Shanti’yi arayıp kızları onun mu gönderdiğini sorar. Keşke yemek gönderseymişsin diye hayıflanır. Pari gelir. Sonal onun çantasında paraları görür. Nimmi tehdit ederken Pari paraları geri verir. Shivam ve Riya anketleri doldurmaya çalışır. Shanti’nin ise gözü yolda kalmıştır.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir