Emanet Sezon Finali !

Seher Yaman’ı Öldürdü MÜ? Bomba Sezon Finalinde Neler Oldu?

Emanet dizisi hepimizi şoke eden bir sezon finaliyle araya girdi. Tüm izleyenlerin mutlu bir son arzuladığı dizide yaşananlar adeta bir kabus gibiydi. Yaman aşkını ilan ederken Seher buna karşılığı oldukça kötü oldu!

Yaman ölecek mi? Sezon finalinde Seher oldukça iyi bir planla Yusuf’u alıp kaçmayı başarmıştı. Ancak Yusuf’un amcasını arayarak yerlerini söylemesi işleri bambaşka hale sokmuştu. Seher ve Yusuf kaçarken Yaman peşlerine düşerek izlerini bulmayı başardı.

Yaman Seher’in gitmemesi için her şeyi yaparken ona aşkını ilan etti. Yaman’ın aşkını ilan etmesi bu zamana dek ilk defa gördüğümüz bir olayken Seher bu sözlere kayıtsız kaldı. Yaman bu sefer kendi bedenini Seher’in önüne siper ederken gözü dönen Seher Yaman’ı da vurdu.

Yaman kanlar içinde yere düşerken Seher’in olaylara kayıtsız kalıp gitmesiyle sezon finali yaşadık. Tüm bu olanlar bizler için büyük bir hüsran yaratırken özetlerimizi takip edenlere bunun ilk sinyallerini vermiştik.

Karamel yapım klasiği! Hatırlayacak olursak Yemin dizisinde de Seher’in ölümü bomba etkisi yaratmıştı. Karamel yapım bu tarzını bozmayarak yine başrollerden birini vurdu. Peki gelecek sezon bizleri neler bekliyor. Bu sorunun cevabı şu an için oldukça zor. Ancak net bir şey söylersek Yaman bu yaralanmadan kurtulacak.

Evet Seher’in başına büyük bir kötülük geldi. Ancak Seher ona yapılan kötülüğü kötülükle cevaplayacak kalpli biri değil. Ne kadar emin adımlarla gitse de bir cinayet işleyemez. Bu noktadan bakarsak gelecek sezona dair bir nebze umudumuz olabilir.

Toparlayacak olursak net olarak şunları söyleyebiliriz. Evet oldukça çarpıcı bir sezon finali oldu. Ancak bu tarz sahneleri tüm sezon boyunca bol bol görmüştük. Yaman’da Seher’de vurulmuştu. Diziyi takip edenler olarak dizide az bulunan mutlulukla bir sezon finali olması daha güzel olabilirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir