Emanet 456 Bölüm Fragmanı 11 Kasım Cuma – Yaman, Seher’i Kalbinden Silemiyor!

emanet 456

Emanet 456.bölümde neler olacak? Emanet dizisi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Emanet 456.bölümde bizleri neler bekliyor? Emanet son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Emanet 456.bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Emanet dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Nana ve Yaman arasındaki yakınlaşmanın her geçen gün artacağından bahsetmiştik. Futbol kazasına rağmen ikili oldukça iyi ilerliyorsun işler yine bir anda karıştı. Yaman Nana’nın ona aldığı hediye ile çıldırdı. Peki Yaman’ı ne çıldırttı? Gelecek bölümde ikiliyi ne bekliyor?

Yaman’ın öfkesi! Nana ve Yaman arasındaki uyum her geçen gün artmaya devam ediyor. İkili birbirleriyle mutlu ancak durum giderek karışmaya başladı. Bir çok özetimizde ikilinin gelecekteki aşkına değinmiştik. Ama bu durum düşündüğümüz kadar kolay olmayacak.

Nana her ne kadar Yusuf’a karşı oldukça iyi olsa da Yaman için bu başlı başına bir kriter değil. Nana’nın tüm olumlu yönlerine rağmen Yaman’ın kalbinde hala biri var. Bu kişi elbette kaybettiği Seher’den başkası değil.

Nana için zor zamanlar! İşte Yaman’ın kalbinde hala Seher varken Nana’nın hediyesi burada sınırları zorladı. Nana şimdilik Yaman’ın kalbinde bir yer açamayacağını görmüş oldu. Ancak bu gelecekte açamayacağı anlamına gelmiyor.

Nana için bir diğer zor durum ise Topal. Günden güne baskılarını artıran Topal Nana’yı yakın takipte. Yaman ve Nana’nın arasındaki durumun farkına varacak olanTopal şeytani planlara girişecek. Nana burada gerçek kimliğinin ortaya çıkması tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir