Emanet 172.Bölüm Fragmanı – 4 Mayıs Salı

Seher’in Hayatı Tehlikede! İkbal’in Hain Tuzağı!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 172.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 172.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 172.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 172.bölümü 4 Mayıs 2021 Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde romantizm dolu bölümler, güzel sürprizler devam ederken İkbal’in kirli planı ortaya çıktı. Gözü dönen İkbal Seher’i öldürmeyi planlarken bu planında başarılı olabilecek mi? Seher ve Yaman’ın mutluluğu bozuluyor mu?

Seher ve Yaman’ın aşk oyunu! Diziyi izlerken hepimizi en çok mutlu eden şey Yaman ve Seher’in aşk oyunu oldu. İkili sanki yeni sevgili olmuş bir çift gibi birbirlerini tanıyor. Sürekli el ele tutuşuyor, beraber film izliyor. Ve çılgın sevgililer gibi sürekli mesajlaşıyor. Bu anlar oldukça romantik ve güzel bir keyif yaşattı.

İki aşığın bu hali aynen devam edecek. Hatta daha da romantikleşecek. Artık hepimizin beklediği birbirine bu kadar yakın olan çiftimizin ilk öpücükleri. Gelecek bölümlerde bu romantik anların sıcaklığı daha da artacak.

İkbal’in hain tuzağı! Köşeye sıkışan büyük yılan ise kirli planlara imza atacak. Zuhal tarafından sıkıştırılan İkbal çareyi Seher’i ortadan kaldırmakta arayacak. İki cadı bu zamana kadarki planlarında hep başarısız olmuşlardı. Ancak bu seferki plan oldukça tehlikeli. Ve İkbal adamlarına Seher’i kaza süsüyle öldürmelerini emretti.

Kiraz’ın ölümünden sonra Yaman ve Seher’in aşkına henüz doymadan büyük bir acı herkesin en son isteyeceği şey olacaktır. Ancak senaristleri düşündüğümüzde kendimizi her şeye hazırlamakta fayda var. İkbal eğer başarılı olursa Yaman ve Seher’i oldukça zor günler bekliyor. Üstelik bu kazada çiftimizden biri sakatta kalabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir