Can Yoldaşım 306.Bölüm Özeti – 1 Haziran Çarşamba

Can Yoldaşım 306

Sandiya Kayıp Kızı Buldu! Ahlaksız Tacirler!

Can Yoldaşım 306. bölüm özetinde bir çift kayıp kızları için Sandiya’ya başvurmuştu. Sandiya olayı derinlemesine araştırırken bunun bir insan kaçakçılığı olabileceğini düşünmüştü. Aynı kaçakçıların ağına düşen Mena ise tüm bu olanlardan habersiz istenilenleri yapmıştı.  Peki 306. Bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 306.bölüm özetinde neler olacak?

Mena gerçeği saklıyor! Hastanede Mısri’nin raporları çıkar. Her şeyi temizdir. Kadın onun Dubai gitmek için artık hazır olduğunu söyler. İnsan kaçakçısı diğer arkadaşlarını arayarak onlara durumu haber verir. Mısri ile iş adamlarından iyi para alacaklarını konuşurlar. Bu esnada Sandiya Mena görür. Ona ne yaptığını sorar. Mena her şeyi gizleyerek oradan uzaklaşır.

Sandiya eve geldiğinde aile ona kayıp kız davasını sorar. Sandiya bunun giderek garipleştiğini anlatır. Mena kızın sevgilisiyle kaçıp kaçmadığını sorar. Sandiya bunların uydurma dedikodular olduğunu anlatır. İş sandığımızdan da farklı olabilir der. Mena tüm bunları anlamazken Santoş ve Sandiya Mısri için endişelenir. Santoş tanrının Mısri koruyacağını söyler.

Kayıp kızın mektubu! Bir hayli karışık olan dava Arpita’nın getirdiği yeni gelişme ile daha da karmaşıklaşır. Arpita bir intihar mektubu bulmuştur. BU mektup kayıp kıza aittir. Sandiya onun bedenini bulup bulmadıklarını sorar. Arpita o kayalıklarda onu bulmanın çok zor olduğunu anlatır. Sandiya bu mektuba inanmadığını söyler.

Can Yoldaşım 306.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Arpita nedenini sorar. Kızı kaçıranlar mı mektubu bıraktı der. Sandiya onlar olsaydı 2 ay önce yaparlardı der. Bu  mektubu kayıp kız bıraktığını düşünüyorum. Kendinin bulunmasını istemiyor. Arpati bu duruma anlam veremezken Sandiya aileyi tekrar sorgulamaları gerektiğini söyler.

Sandiya inanmıyor! Sandiya soluğu tekrar anne ve babanın yanında alır. Onlara giderken gördüğü korumalar dikkatini çeker. Aile ile konuştuktan sonra Sandiya karakola gider. Sandiya’nın şüpheleri o çıktıktan sonra doğrulanır. Kayıp kızın annesi diye kendini tanıtanlar aslında sahte anne ve babalardır. Kızı ele geçirmek için oyun oynamışlardır.

Karakolda olan Sandiya ise mektuptaki logo üzerinden yeni ipuçları elde etmeye çalışır. Arpita ile kağıdın satın alınmış olabileceği kırtasiyeleri gezerler. Bu esnada Mena ise tekrar insan taciri kadınla buluşur. Kadın ondan Mısri’yi güzelleştirmesini ister. Makyaj, bakım yapmasını söyler. Mena buna anlam veremezken kadın dans için gerekli diyerek onu kandırır.

Can Yoldaşım 306.Bölüm Özeti – 1 Haziran Çarşamba Günü Neler Olacak?

Sandiya kızı buldu! Kâğıttaki ipucunun sırrı ise Suraj sayesinde çözülür. Suraj bu tasarımı bir yerde gördüğünü söyler Sandiya derhal tasarımcıya gider ve ondan bu tasarımı gönderdiği adresi alır. Sandiya ve Arpati belirtilen adrese gitmek için hazırlanırlar. İkili kılık değiştirerek kendilerini yabancı iki kadına çevirirler.

Bu esnada kayıp kız ise tutsak haldedir. Ona zorla topuklu ayakkabı, makyaj yaptırılarak hazırlanması istenir. Kız kaçmak istesede resmen bir kafese sıkışmıştır. Buna benzer bir durum ise Mena’nın başının altından çıkar. Dansçı sandığı kadının lafını dinleyen Mena Mısri’ye zorla ağda yapmak ister. Mısri kaçmaya  çalışırken Mena onu ikna eder. Ancak Mısri’nin kolları şişer ve alerji olur. Mena bu kızarıklıkları geçirmenin derdine düşer.

Kılık değiştirdi! Bu esnada Sandiya ve Arpati belirtilen adrese gelmiştir. Dışarıda güvenliği sağlayan serserileri görürler. Ancak girdikleri kılıktan dolayı kimse onlara karışmaz. Sandiya sonunda kayıp kızı bulacaklarını söyler.

İkili araçları için tamirci arama numarası yaparlar. Oradaki kişiler hemen yardımlarına koşar. Sandiya ve Arpati garaja doğru gittiklerinde kayıp kızı kıyafetler içinde görürler. Sandiya şimdi ne yapıp edip bu kızı kurtarması gerektiğini düşünür.

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın