Can Yoldaşım 304.Bölüm Özeti – 30 Mayıs Pazartesi

Can Yoldaşım 304

Sandiya İtibarını Kazandı! Vansh Gerçeği ÖĞRENDİ!

Can Yoldaşım 3064 bölüm özetinde Vansh anne ve babasını aramak için hastaneye gitmişti. Hastane kayıtlarına ulaşan Vansh neredeyse gerçeği öğrenecekti. Suraj bu durumu engellerken Sandiya ile konuşarak ne yapacaklarını düşünürler. Sandiya için bir başka sorun ise karakolda Arpita’dır. Peki 304. Bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 304.bölüm özeti devam ediyor.

Banka soygunu! Suraj Vansh’ın durumunu düşünmeye devam eder. Onu bir türlü aklından çıkaramaz. Onun için ne yapması gerektiğine karar veremiyordur. Bu esnada Ved gelir. Babasının dalgınlığını fark der. Ona Vansh’ı düşündüğünü bildiğini söyler. Ved’ın Suraj’a teklifi Vansh’a anne ve babasının Suraj ve Sandiya olduğu yalanını söylemek olur. Suraj Ved’in bu teklifine karşı çıkar. Onun gerçeği bilmeyi hak ettiğini anlatır.

Diğer tarafta Sandiya için ise karakolda hiç iyi şeyler düşünülmez. Memurlar Sandiya’nın başarısızlığından utanır. Onun başka karakola gitmesini isterler. Amir ise bu fikirlere karşı çıkar. Sandiya’ya kendisini ispatlaması için süre verdiğini söyler. Tam bu esnada Sandiya ise bir banka soygunun ortasında kalır. Sandiya durumu karakola bildirmek ister ancak başaramaz. Suçlular ise bankadaki insanları rehin almaya başlamıştır.

Sandiya bildiğiniz gibi! Suraj’ın Sandiya’yı aramasıyla büyük bir gerçek ortaya çıkar. Bu gerçek Santoş ve miniklerin de bankada olduğudur. Sandiya durumu incelerken Arpita ve ekipte gelir. Arpita soygunculara saldırmaları gerektiğini söyler. Sandiya ona durmasını emreder. Senin üstünüm beni dinleyeceksin der. Arpita mecburen dururken Sandiya’nın saldırmama nedenini ailesinin içeride olmasına bağlar.

Can Yoldaşım 304.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ancak Sandiya silahlarla değil zekasıyla hareket eder. Önce hırsızların minibüsüne sızar ve benzini boşaltır. Aracın durduğunu fark eden soyguncular paniklerken Sandiya hepsini bir bir etkisiz kılar. En son bankada ki soyguncuları da haklayarak herkesi kurtarır. Sandiya’nın bu başarısı Amir’in övgülerine mazhar olur. Herkes efsane polis Sandiya Rathi’nin geri döndüğüne emin olur. Amir acemi biri olsa hemen ateş ederdi der. Bu sözleri duyan Arpati yerin dibine girer.

Ved’in korkusu! Sandiya karakolda da övgüleri alır. Ekip arkadaşlarının ona bakışı tekrar eskisi gibi olur. Sandiya ailesini düşünmek yerine diğer rehineleri düşünmüştür. Herkes onun bir kahraman olduğunu düşünür. Arpati hariç tabiki. Tüm bu olanlardan en çok etkilenen Ved olur. Yaşadığı bu durum onu korkutmuştur. Suraj ve ev halkı Ved’in korkusunu yenmesine destek olur.

Sandiya’nın itibarını kazanmasıyla birlikte diğer bir sorun ise Vansh’ın hala ailesini bilmemesi kalır. Masa bu durumdan şüphelenirken sonunda Santoş’a gerçeği itiraf ettirtir. Santoş Büllbül için yaptıkları fedakârlığı anlatır. Masa bu durumdan ona bahsetmemelerine kızar. Üstelik Vansh’ın üvey çocuk olduğunu öğrenmesi onun için bir travmaya dönüşebilir.

Can Yoldaşım 304.Bölüm Özeti – 30 Mayıs Pazartesi Günü Neler Olacak?

Gerçekler açığa çıkacak mı! Vansh’ın bir baba arayışında olduğunu öğrenen bir dolandırıcı ise miniklere musallat olur. Vansh’a giderek onun babası olduğunu söyler. Anne hasta gidip bana 1 lakh para getir der. Vansh buna inanır. Adama para bulmak için arayışa girer.

Şans eseri Suraj’ın dükkanın parasını Santoş’a verdiğini görür. Vansh duyguları ve mantığı arasında kalır. En son sahte babanın sözlerine kanar ve parayı almaya karar verir. Parayı çalan Vansh’ın diğer yapacağı şey adamın ona verdiği kağıttaki numarayı arayıp teslimat için onu çağırmaktır. Ancak işleri daha da karmaşıklaştıran Sandiya’nın Vansh için yazdığı mektubun ortadan kaybolması olur. Sandiya bu mektupta tüm gerçeği anlatıyordur. Aile mektubu Vansh’ın bulduğunu düşünür. 

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir