Can Yoldaşım 229. Bölüm Özeti – 16 Mart Çarşamba

can yoldaşım 229

Suraj’ın ZAFERİ! Takımdaki Haini Bulacak FİKİR!

Can Yoldaşım 229. bölüm özetinde Sandiya polis ekibinin ona oynadığı gizli sınavı geçer. Suraj ise kendini büyük bir kumpasın içinden son anda kurtarmıştı. Chavi’nin Zakir’e olan aşkı ise Santoş’u şok etmişti. Peki 229. Bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 229.bölüm özeti devam ediyor.

Santoş duymadı! Chavi’nin yanına giden Sandiya elindeki Zakir dövmesini görür. Sandiya Chavi bunun ne anlama geldiğini sorarken Chavi gerçeği açıklar. Zakir’e aşık olmuştur. Tam bu esnada Santoş odaya girer. Chavi bir hayli gerilirken Santoş’un sözlerini duymadığını fark edip rahatlar.

Diğer tarafta yasaklı madde olayı Suraj tarafından çözülmüştü. Suraj’ın bu hareketi tüm takımı kurtarmıştı. Takım arkadaşlarının ona olan güvensizliği ise bir anda yok olur. Herkes Suraj’a minnettardır. Daha önce ona kötü gözle baktıklarını ama yanıldıklarını söylerler. Bu durum ekibi tekrar bir araya getirirken koç durumdan memnun değildir. Takımın koçu içerideki ajanlığını sürdürerek takımı kaybettirecek yeni bir plan düşünür.

Mohit mutsuz! Konakta ise Mohit Zakir’in varlığından rahatsızdır. Bu amaçla Santoş’a Zakir’in konaktan gitmesi gerektiğini söyler. Evde bekar kızların olduğunu vurgular. Santoş buna kızar. Zakir’in öyle biri olmadığını söyler. Ona güveni tamdır. Chavi bu sözleri duyunca endişelenir. Zakir’e karşı yakın davranırsa Santoş’un ona kötü gözle bakacağını düşünür.

Aşk Yakar 33.Bölüm Özeti – 9 Mart Çarşamba

Can Yoldaşım 229. Bölüm Özeti Devam Ediyor

Bu arada Suraj’ın ikinci maç günü de gelir. Aile maça gitmek isterken Santoş gitmeyeceklerini söyler. Gittiklerinde oğlunun yenildiğini söyleyen Santoş totem yapıp gitmek istemez. Sandiya ise tam tersi düşünür. Suraj’ın desteğe ihtiyacı olacağını söyler. Santoş harici herkes maça gider.

Takım sabote ediliyor! Seyircilerinde gelmesiyle maç başlar. Suraj ve takımının bu kez rakipleri zorludur. Ancak tek zorluk bu olmaz. İçerideki ajan olan takım koçu sabotaj yapmıştır. Öncelikle işitme cihazı takan oyuncunun pillerini değiştirerek duymasını engeller. Ardından Suraj’a büyük ayakkabılar vererek dengesini bozar. Tüm bu olumsuzluklar takımın geriye düşmesine sebep olur.

Aksilikler devam ederken Suraj yine farkını gösterir. Sağır olduğunu öğrendiği Ratan’a moral vererek onu farklı bir mevkide kullanır. Ratan yeni yerinde çok iyi performans sergiler ve takıma art arda puanlar getirir.

Koç durmuyor! Suraj ve ekibinin iyi gitmesi hain koçu rahatsız eder. Mahendra bu kez hile yaparak takımını geri düşürür. Oyuncunun ayağına yağ sürer. Hakem durumu fark edince Suraj ve ekibine 6 puan ceza verilir. Ekip şoke olmuş durumdayken hain koç memnundur. Ancak Suraj yılmayacaktır. Devre arasında işitme cihazı tamir edilir. Suraj’ın ayakkabıları değiştirirler. Takım ikinci yarı tekrar puanlar almaya devam eder.

Takımın zafer puanı ise Suraj’dan gelir. Suraj tam çizgiye gelirken rakip oyuncu onu yakalar. Bacağından tutarak büker. Suraj diğer ayağıyla tekme atarak çizgiye ulaşır ve zaferi getirir. Herkes mutlu olur. Sandiya eşini tebrik eder. Bu zafere mutlu olan diğer kişi ise Santoş olur. Santoş oğlunun hayallerine doğru ilk zaferinden çok ama çok mutludur. Sandiya Santoş’un bu mutluluğunu görünce Chavi ve Zakir konusunu ona açmaya karar verir.

Can Yoldaşım 229. Bölüm Özeti – 16 Mart Çarşamba Günü Neler Olacak?

Takımı kim sabote ediyor! Zaferin ardından kampa dönen ekipte tek bir soru işareti vardır. Onları kimin sabote ettiği. Takımı bu kadar iyi bilen kimdir? Suraj bunu düşünürken Koç Mahendra onu yanlış yönlendirir. Suçlunun Avinash olduğunu düşünür.

Suraj Avinash’ı yedeğe alır.  Koç yönlendirmesinin işe yaradığını düşünürken Suraj bu kararın sakatlıktan dolayı olduğunu söyler. Sabotaj yapan kişinin başka biri olduğunu söyler. Sandiya ile konuşan Suraj içlerinde hain olduğunu anlatır. Sandiya, Suraj’a plan önerir. Plan Suraj’ın otel için para istemesi ile başlar. Suraj’ın paraya ihtiyacı olduğunun öğrenilmesi haini harekete geçirecektir. Suraj’a para teklif edecek ve onu sabote edecektir.

Bu arada konakta ise Sandiya Chavi hakkında Zakir ve Santoş’la konuşur. Zakir Cahvi konusunda böyle düşünmediğini söylerken Sandiya evlilik konusunda ondan karar vermesini ister.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir