Baş Tacım 314.Bölüm – 13 Temmuz Çarşamba

Baş Tacım 314

Ankita’nın Gölgesi Naren ve Pari’nin Üzerinde!

Baş Tacım 314.bölüm özetinde Ankita kararını verir ve herkesten uzaklaşır. Soham’ın ise Naren ve ailesini affetmeye niyeti yoktur! Rushali ise Ankita’ya ait mektubu gazetelerde yayınlatacak kadar alçalmıştır. Baş Tacım 314.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Akita Nare ve Pari arasında daha fazla kalmak istemeyerek otobüse binip şehirden ayrılmaya karar vermişti. Pari ve Naren ise yıllar sonra kavuşmanın heyecanıyla ilk gecelerini geçireceklerdir. Soham evi polislerle birlikte basarak Naren’den şikayetçi olur. Naren Ankita’yla sözleşmeli evlilik yaptığını söylese de Soham kızının hamile olduğunu söyler. Naren karakola götürülür.

Doktor Archana’yı kontrol eder ve çok stres altında olduğunu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söyler. Mansi oraya gelir ve Manav’a Soham’ı sorar. Manav bilmediğini söylüyor. Pari gelir ve Soham annesinin Naren’i tutukladığını ve kocasının hapiste olduğunu ve ailesinin evinde olduğunu, Ankita’ya bir şans daha vermek istediğini söyler.

Naren, müfettişe Soham’ın şikayeti üzerine onu nasıl tutuklayabileceğini sorar. Rushali sözleşme ile gelir ve müfettişe gösterir. Müfettiş kontrol eder ve bunların yasal olduğunu ve buna göre Naren’in masum olduğunu söyler. Soham, Naren’in Ankita’yı hamile bırakıp onu rahat bırakabileceğinin sözleşmede yazılı olup olmadığını söylüyor. Müfettiş, maddede yazılmadığını söylüyor. Rushali bir ayyaş olduğunu ve bunu para çıkarmak için birçok kez yaptığını söylüyor. Soham, bu insanların kendisinin ve kızının duygularıyla oynadığını söylüyor. Müfettiş Soham’a Naren’in Ankita’nın çocuğunun babası olduğuna dair bir kanıtı olup olmadığını sorar. Shashank gelir ve Ankita üzerinde testler yaparak kanıt elde edebileceğini söyler ve Ankita’nın nerede olduğunu bildiğini söyler.

Pari huzurevine gelir ve onun yüzünden hayatının tehlikede olduğunu ve Naren’in hapiste olduğunu söyler. Ankita’ya çocuğun Naren’den olup olmadığını sorar, Naren’i tanır ve eskiden birbirini severdi. Gerçeği söylemeyi defalarca talep ediyor. Ankita, aşkın senin olduğunu ve onun üzerinde hiçbir hakkı olmadığını, Naren’in Ahana’yı sevdiğini ve Pari’nin Ahana olduğunu söyler, Naren ve Ankita birbirlerini sevmediğinde bu kimin çocuğu olduğu anlamına gelmez. İkisi de birbirini sevdiği için sadece Pari ve Naren’i birlikte istiyor. Evlilik hediyesi vereceğini söyler ve çocuğu yüzünden başının belaya girmeyeceğine ve onlardan uzaklaşacağına söz verir. Pari’ye sarılır ve mutlu bir evlilik hayatı diler. Pari’den mangalsutra’yı kimseye vermemesini ister, çünkü bu sadece bir iplik değil, karı kocanın her zaman birlikte kalmak için verdiği bir sözdür.

Naren ve polis Ankita’yı bulmaya gelir. Ankita mektup bırakıp ayrılmıştır. Ankita Naren’i çok sevdiğini fakat aşkının karşılıksız olduğunu söyler. Bu çocuk sadece benim. ve çok uzaklara gidiyorum yazmıştır. Naren kendisini suçlu hissederken Soham duygulanır. Rushaali Müfettiş’e Ankita’nın bebeğin Naren’in olmadığını yazdığını söyler. Müfettiş, Naren’i hemen serbest bırakır.

Baş Tacım 314.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ankita nereye gideceğini düşünür. Tren istasyonuna gelir ve biletleri alır. Shashank ve Soham tren istasyonuna gelirler ve Ankita’yı aramaya başlarlar. Ankita ona ve Naren’in resmine bakar. Düğününü ve Naren’le olan anlarını hatırlıyor. Bugün sadece bebeğinin olacağı hayatının yeni bir başlangıcı olacağını düşünüyor. Soham yıkılır. Shashank, onun hakkında bilgi edindin mi diye sorar. Soham, Ankita için yüksek sesle ağlar. Ankita onun sesini duyar ve koşar ama durur.

Ankita trene biniyor. Naren gelir ve onu görür.

Bence kararın ikimiz için de doğru. Çocuğumun sende olmadığını biliyoruz. gideceksen anlarım Ankita, bana bunu söylemeye geldiğini söylüyor. Naren, yardıma ihtiyacın olursa her zaman yanında olduğumu söylemeye geldim diyor. Ankita kaba bir şekilde ona teşekkür eder ve gitmesini ister. Kimseye ihtiyacım yok diyor.

Mansi, Ankita’nın geri dönmeyeceğini söylüyor. Sulochana, bunun olacağını biliyordum der. Pari ve Ankita’nın ne konuştuğunu bilmiyorum. Savita, her şeyi biliyorum ama Pari için sessiz olduğunu söylüyor. Prashant, Mansi’ye gelmesini söyler ve Baba’nın haklı olduğunu, buradaki herkesin bencil olduğunu söyler. Pari’yi düşündüler ama Ankita’yı düşünmediler. Baba’yı dinlemeliydik. Mansi diyor ki, haklısın. Bu aile bizim değil. Tai’miz yanımızda olmadığında, burada bir saniye bile kalmayacağız. Mansi onunla akıl yürütmeye çalışır. Mansi ondan onları durdurmamasını ister. 

Rushaali, Pari’ye Ankita’yı unutmasını ve kendine bakmasını söyler. Pari hala burada olduğunu söylüyor. Artık dayanamıyorum. Rushaali ondan oturmasını ister ve düşüncesinin mutluluğunu mahvedeceğini anlamasını sağlar. Ondan Ankita’yı unutmasını ister, yoksa hayatı mahvolur. Ankita sevgilisini kurtardı ve gitti diyor. Ankita’yı unutmasını ve Naren ile yeni hayatının tadını çıkarmasını ister.

Baş Tacım 314.Bölüm – 13 Temmuz Çarşamba Fragman ve Özeti

Pranav ve Sonu televizyon izlemek için kavga ederler. Mansi neden kavga ettiğini sorar ve Pranav’dan kumandayı Sonu’ya vermesini ister. Televizyonda Kumkum bhagya şovunu izliyorlar ve Ankita’yı hatırladıklarında duygusallaşıyorlar.

Soham, Ankita’nın yayınlanmış mektubunu görür. Orada oturan insanlar Ankita hakkında dedikodu yapmaya ve onun hakkında kötü sözler söylemeye başlar. Soham sinirlenir.

Rushaali gazetede bir broşür görür ve gülümser. Soham oraya gelir. Bekçi onu durdurur. Rushaali onu içeri göndermesini ister. Soham ona, kızıma neden saygısızlık ettiğini sorar. Bir zamanlar senin gelinindi. Rushaali, o sadece oğlumun bakıcısı olduğunu söylüyor. O benim gelinim değildi. Oğlumu hapse gönderdin ve ben hesapları halletmek için kızının saygısını karaladım.

Bunu, kimse oğluma parmak kaldıramasın diye yaptım ve ondan Ankita’nın tarafını tutmamasını rica ettim diyor. Eğer haklı olsaydı, dünyayla yüzleşeceğini söylüyor. Kendi gerçeğini kabul etmesini ister. Soham üzgün görünüyor. Kızın yanıldığını kanıtladı diyor. Ondan kaybolmasını ister.

Pari ve Naren mutluluklarını yaşamaya başlarken Ankita’nın gölgesi onlara rahat bırakmaz. Naren yarım yamalak anılar hatırlamaya başlar. Bunlar Ankita’yla ilgilidir. PAri her defasında gerilir. Ankita Naren’in kayıp geçmişidir. Rushali daima Pari’yi destekler.Naren’in yalnızca Pari’yi sevdiğini söyler.

Pari kuyumcuya gider. Kendisine kolye beğenir. Satıcı bunun Naren tarafından sipariş edildiğini açıklar. Pari utancından kızarır. Satıcı birkaç ay önce deyince Ankita için yapılmış bir alışveriş olduğu anlaşılır. Pari ve Naren her ne kadar yıllar sonra bir araya gelse Ankita onlardan uzağa da gitse ikili mutlu olamayacağının sinyalini vermiş oldu.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir