Baş Tacım 2.Bölüm Özeti – 22 Haziran Salı

Manav Archana’dan HOŞLANMAYA Başlıyor!

Baş Tacım 2.bölüm özetinde Manjusha’nın kardeşi evlenecektir. Manjusha ve ailesi zengin ve insanları ezen tipler olduğu için evin annesi hediye olarak altın almaları gerektiğini söyler. Bu durum evin bütçesini sarsacaktır. Baş Tacım 2.bölüm özeti devam ediyor.

Anne Archana’nın değil de diğer kızı Arsha’nın altınlarını satıp yerine sonradan almayı teklif eder. Bu küçük kızı sinirlendirir. Hem görgüsüz insanlar için zora girilecek hem de sevdiği çalışarak kazandığı parasını annesi harcayacaktır. Archana’nın setini bozduramamasının sebebiyse kızını her an evlendirebileceğini düşündüğü içindir.

Evde anne ve kızı arasında sert tartışma çıkar. Annesi kızından işittiği bu sözler sonunda tüm altınlarını ona geri verir. Senin paranı istemiyorum tartışması yaşanır.

Yolda Archana ve Manav karşılaşması birçok kez yaşanır ama fark etmezler. Archana küçük yeğenini okula bırakmak için çıkar. Yolda küçük bir çocuğun hırsızlık yaptığını görür. İnsanlar küçük çocuğu döverken yere para bırakır ve çocuğu kurtarır. Archana’nın yaptığı hareketi Manav uzaktan fark eder. Bu davranışını çok düşünceli bulur. Archana daha sonra çocuğu da alıp karnını doyurmaya gider. Bu fark edilişten sonra Manav Archana’yı düşünmeye başlar.

Archana kız arkadaşlarıyla buluşur. Kızlardan birisi sevgilisinin onu terk ettiğini söyleyip ağlamaya başlar. Kız grubu toplaşır ve oğlanın canına okumaya karar verirler. Dışarıya çıkıp tanımadıkları bu çocuğu koca şehirde bakınmaya başlarlar.

Ertesi gün Acit’in yani Mançu’nun kardeşinin düğünü vardır. Altınlar takılıp takıştırılır. Vinod kız kardeşi Archana’ya da düğünde takması için Mançu’nun setlerinden birini verir. Mançu’nun gözleri büyür. Vinod gittikten sonra Archana’dan seti alıp sahte altın takılardan takar. Mançu’nun annesi düğüne gelmeleri için araba göndermiştir. Vinod düğüne hep birlikte gitmeleri gerektiğini söyleyip arabaya binmeyi reddeder. Annesi ve babasının gitmesini ister. Mançu rol kesince beş kişilik arabaya iki kişi binip giderler. Böylece diğerleri de trenle gitmeye karar verir.

Manav Archana’nın trene doğru ilerlediğini görür. Onu takibe başlar. Trende uzaktan onu izleyip yolculuk eder.Düğün evine gidildiğinde Archana gelinle yakından ilgilenir. Sulochana ise kızına damat adayı bakınır. Tesadüfen yolda gördüğü oğlanı bu düğünde de görmüştür. Üstelik gelinin kuzeni çıkmıştır. Sulochana hemen Mançu’nun annesine durumu izah eder. Archana için onlarla konuşmasını ister. Mançu’nun annesi kem küm eder. Onların yanına gidip gidip geri gelir ve hiçbir şey demez. Sonunda Soluchana’ya Archana’ya kefil olamayacağını kendi düğünlerini tehlikeye atamayacağını söyler. Archana uzaktan konuşulanları duyunca ağlamaya başlar.

Evde de herkes Mançu ve annesini çekiştirirken Mançu gelip her şeyi duyar. Karşılıklı atışmalar sürüp gider. Tartışmayı sonlandıran Archana olur. Kendisi yüzünden kavga edilmesinden rahatsız olur.

Ertesi gün Archana kız grubuyla tekrar buluşur. Arkadaşı onları bir spor salonunun önüne getirmiştir. Eski erkek arkadaşının buraya geldiğini söyler. Dışarıda da yağmur başlamıştır. Kızlar Ajit’in arabasına doğru ilerlerken Ajit gider ve yerine Manav gelir. Manav’ın üstüne gidilir. Sonradan işin doğrusu anlaşılır. Manav ve Archana ilk defa karşılıklı diyaloga girmiş olur. Manav ıslanmaması için Archana’ya şemsiyesini verir. Kızlar ayrılırken Archana Ajit’in düğününe gideceğini söyler. Arkadaşı Ajit’in eski sevgilisi olduğunu anlar ve onun düğününe gitmeye karar verir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir