Soham Yakalandı Mı? Purvi Hamile!
Baş Tacım 261.bölüm özetinde Soham polisler tarafından yakalanıyor. Onu ihbar ede Arçu oluyor. Purvi ise Soham’a yardım ettiği için herkes ona sırt çevirir. Baş Tacım 21.bölüm özetinde neler olacak? Baş Tacım 261.bölüm özeti devam ediyor.
Baş Tacım 261.bölüm özetinde polisler Soham’ı yakalamak için baskın yapar. Ama Soham kaçmayı başarır. Bunun üzerine Arjun Soham’ı saklama suçundan tutuklanır. Arjun karısını ele veremeyince bir anda suçlu durumuna düşer.
Purvi ise Arçu ve Manav’a Arjun’u kurtarmaları gerektiğini söyler. Arçu, Purvi’ye ateş püskürür. Günlerdir Soham’ı aradıklarını Gauri’ye zarar verdiğini Purvi’nin onu saklamasına çok kızarlar. Aynı şekilde Gauri de Purviye sert çıkar.
Arjun bayram nedeniyle tutuklu kalır. Purvi kendisini suçlarken Arjun da içten içe Purvi’ye kızıyordur. Arjun, Purvi’ye olan güvenini kaybetmiştir. İkili arasına soğukluk girmeye başlar.
Ertesi gün Arjun bir gece tutuklu kaldıktan sonra çıkar. Eve geldiğinde Purvi’yi görmemezlikten gelir. Purvi, Arjun’la konuşmaya çalışsa da Arjun ondan uzak durur. Arçu onları arayıp yemeğe davet eder. Purvi’nin adını söylemez. Arjun’un babası Purvi’yi ikna eder. Yine Purvi Deskmuk ailesinin hışmına uğrar. Sachin tepkisini gösterir. Arjun’un babası araya girer ve Purvi’nin duygusal olduğunu bilerek yapmadığını Arçu’nun onu affetmesini ister. Kimse Purvi’ye yaklaşmaz.
Purvi evine dönünce Arjun’la konuşmaya karar verir. Elini karnına götürür. Arjun’un güzel haberi alınca onunla küslüğü bitireceğini düşünür. Evet Purvi hamiledir! Fakat Arjun çok meşgul olduğunu konuşmak istemediğini söyler. Purvi hamilelik haberini veremez.
Archana arabada giderken pazar yerinde yüzünü kapatmış birini görür. Bu kişiyi Soham’a çok benzetir. Hemen polise haber verir. Polis gelince Soham kaçmaya başlar. Polisler kıskıvrak yakalayınca Archana duygusallaşmaya başlar. Yalnız polisler tarafından götürülen kişinin yüzü gözükmez. Arçu onu Soham zanneder. Soham herkes onu yakalanmış sanarken mutlaka geri dönecektir!
Arçu oğlunu hapse yollamış biri olarak kendini kötü hisseder. Mabede gidip duasını eder. Oğlunun bebekliğini düşünür. Onunla geçirdiği zamanı anımsar. Onun doğru yolu bulması için dua eder. Arçu yıkık şekilde eve gelip herkese haberi verir. Savita şoke olur.
Sachin gizli saklı biriyle telefonda görüşür. Gauri, Sachin’in yanına gelince Sachin apar topar telefonu kapatır. Gauri’ye önemli bir şeyin olmadığını söyler. Gauri, Sachin’in odasında bazı dosyalar bulur. Onları incelerken yüzü asılır. Sachin odaya gelince Gauri’yi azarlar. Gauri nasıl böyle bir şey yapabileceğini sorar. İkili konuşurken Arçu odaya gelir. Neden kavga ettiklerini sorar. Arçu dosyayı fark edip eline alır. Sachin saklamaya çalışır. Arçu dosyadakileri okuyunca gerilir. Yüzü asılır. Yüzü soğuk bir ifadeye bürünür. Arçu Sachin’i odadan çıkarır.
Arçu ev halkının yanına geçip onlarla konuşmak istedi bir şey olduğunu söyler. Bir karar aldığını Sachin’e yeni bir daire tuttuğunu Gauri ile o evde yaşayacaklarını söyler. Böylece Sachin’in sorumluluklarını almasını ister. Ev halkı buna karşı çıkar. Özellikle de Savita. Böyle bir kararı tek başına aldığı için Arçu’ya kızar. Sachin araya girerek annesine kızmamalarını aslında o daireyi kendisinin tuttuğunu söyler. Gauri de durumu toparlamaya çalışır. Bu evde çok üst üste yaşadıklarını sığamadıklarını bir misafir geldiğinde salonda yatmaları gerektiğini açıklar. Sachin’in tuttuğu evde hep beraber yaşamaya getirir. Sachin buna karşı çıkar. Çocuk aileden ayrılıp yeni bir eve geçmeyi istemiş; Gauri de ma aileyi o eve taşımaya çalışır. Bir de üstüne Sachin’e trip atar. Ailesiyle yaşamak istediğini vurgular. Arçu istemeye gediğinde ailesiyle yaşamak istediği için bu evliliğe onay verdiğini söyler. Kararını verdiğinde Sachin’i tanımadığını söyler.
Bunun üzerine Gauri ve Sachin atışmaya başlar. Gauri ya ailenle ya da sensiz diyerek ona takılan bilezikleri iade eder. (Bizde yüzük atma gibi bir şey) Gauri’yi ailesi ikna etmeye çalışır. Arçu da araya girer. Sachin utanmaya başlar ve Gauri’den özür diler.
Arjun Purvi ilişkisinde ise durumlar karışır. Purvi Onir ve Shalini’nin yanında midesi bulanmaya başlayınca onlar hamile olduğunu anlar. Purvi’nin tavırlarından Arjun’la arasının açık olduğu anlaşılır. Shalini ve Onir bir şeyler yapmak ister. Onir Arjun’la konuşmaya çalışır. Arjun Purvi ile olan meselesine Onir’in karışmasını doğru bulmaz. Hatta Purvi’ye olup biteni Oir’e anlattığı için daha çok öfkelenir. Purvi evden çıkıp gider. Yolda baygınlık geçirir. Purvi bunun üzerine hastaneye kaldırılır. Onir hemen Arjun’a haber verir. Onu böyle bir durumda yalnız bıraktığı için azarlar. Purvi’nin hamile olduğunu anlar Hemen Purvi’nin yanına gidip ondan özür diler.
Arjun bu güzel haberi Arçu ve ailesine de verir. Herkes çok mutlu olur. Purvi annesinden korkusuna eve çıkmamıştır. Arçu koşup Purvi’ye sarılır. İlk hamileliğinde yanında olamamıştı. Şimdi tadını çıkaracaklarını söyler.
- Halef: Köklerin Çağrısı 30. Bölüm Özeti: Serhat’ın İmkansız Kararı!
Halef: Köklerin Çağrısı 30. bölüm özeti! Serhat, Hicran’ın kardeşi olduğunu öğrenince ne yapacak? Ziyan Ağa ölecek mi? Akif ve Nida’nın ilişkisini öğrenen Aşır’ın intikamı… NOW’un iddialı dizisi Halef hakkında her şey haberimizde. - Sevdiğim Sensin 11. Bölüm Özeti: İnci’nin Kanlı Sofrası!
Sevdiğim Sensin 11. bölüm özeti! Civan ölecek mi? İnci’nin evlilik yıl dönümü yemeğinde Dicle’ye kurduğu tuzak ne? Erkan’ın herkesi şok edecek büyük itirafı ne olacak? Aldur Köşkü’ndeki sırlar hakkında tüm detaylar haberimizde. - Arka Sokaklar 747. Bölüm Özeti: Ali’ye Fevzi Engeli!
Arka Sokaklar 747. bölüm özeti! Candan Müdür ölecek mi? Ali’nin mesleğe dönüşüne Fevzi nasıl engel oldu? Mert’in cinayetini öğrenen Aybike ne yapacak? Kanal D’nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar hakkında tüm detaylar haberimizde. - Mehmed: Fetihler Sultanı 78. Bölüm Özeti: Tuna’da Ölüm Kalım Savaşı!
Mehmed: Fetihler Sultanı 78. bölüm özeti! Fatih Sultan Mehmed Tuna’yı geçebilecek mi? Vlad’ın bataklık tuzağı Osmanlı ordusunu durduracak mı? Evrenesoğlu Ali Bey’e ne oldu? Karamanoğlu Süleyman’ın Dragon planı hakkında tüm detaylar haberimizde. - Abi 14. Bölüm Özeti: Hancıoğlu Ailesinde Ölüm Kalım Saati! 24 Saatlik Geri Sayım Başladı!
Abi 14. bölüm özeti! Şimşek’in 24 saatlik ölüm tehdidi Doğan’ı köşeye sıkıştırdı. Melek hangi tuzakta kaldı? Doğan ve Çağla ayrıldı mı? ATV’nin heyecan dolu dizisi Abi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde.
