Yaralı Kalbim 39.Bölüm Özeti – 15 Mart Pazartesi

Annie, Dev Abisinin Yaptıklarını Öğrendi! Geet’den Özür Diledi!

Yaralı Kalbim 39.bölüm özetinde biliyorsunuz ki Arjun büyükannenin hayatını kurtarmıştı. Maan Arjun’u karşısında görünce şaşırmıştı. Ona burada ne aradığını sorar. Aynı soruyu Arjun da Maan’a yöneltir . Çünkü burası Arjun’un şirketidir. Arjun Annie’nin ailesinin Kurana ailesi olduğunu öğrenir. Yeni mi öğrendi yoksa başka bir planı mı var yakında göreceğiz. Yaralı Kalbim 39.bölüm özeti devam ediyor.

Maan ve Arjun arasındaki gerilimi büyükanne araya girerek soğutmaya çalışır. Arjun’un Naintara’ya benzemediğini ona göre daha iyi niyetli olduğunu savunur.

Annie kafasındaki soru işretleriyle birlikte gergin bir yüz ifadesiyle Geet’in odasına gelir. Geet onu güzel karşılasa da Annie kardeşlerinin arasına girmekle suçlar. Abisini de kendisinden uzaklaştıracağını düşünür. Bu yüzden Geet’e tavır alır. Geet kendisini yöneltilen suçlamalardan dolayı üzgündür üstelik tek bir kelime cevap vermez.

Yaralı Kalbim 39.Bölüm Özeti -Maan Sorunu Çözüyor

Yaralı Kalbim 39.Bölüm Özeti -Maan Sorunu Çözüyor

Maan Geet ve Annie arasındaki sorunu fark eder. Tüm gerçekleri Annie’ye açıklamaya karar verir. Annie Dev abisinin yaptıklarını duyunca şoke olur. Abisinin bir genç kızın hayatını nasıl mahvedebildiğine öfkelenir. Geet’e karşı mahcup olmuştur. Hemen gidip ondan özür dileyecektir. Maan’ın ise daha farklı bir fikri vardır. Geet’e sürpriz yapmayı düşünürler.

Geet ise Annie’nin söylemlerinden sonra çok üzülür. Yine Maan ile arasının bozulacağını düşünüyordur. Geet böyle düşünceliyken Arjun çıkagelir. Arjun, Geet’i gözü yaşlı görünce onunla konuşmayı dener. Geet kendi hayatından kesitler anlatır.

Yaralı Kalbim 39.Bölüm Özeti – Annie, Geet’den Özür Diledi!

Yaralı Kalbim 39.Bölüm Özeti – Annie, Geet’den Özür Diledi!

Daha sonra Geet ve Annie yemek masasında karşılaşır. İkisi de ayı anda özür diler. Annie kolundan tutup Geet’i götürür. Geet ofis arkadaşlarını görür. Herkes dans eder. Annie senin ailen biziz der.

Geet, Arjun’u unuttuğunun farkına varır. Maan hemen ona ne işi olduğunu sorar. Arjun’a kanı kaynayan Geet düğün organizatörünün tekrar onun olmasını ister. Maan tepki gösterse de büyükanne de destek çıkar. Arjun böylece düğün organizatörü olur.

Ertesi sabah Maan Geet için kahvaltı sürpriz hazırlamaya koyulur. Büyükanne ve Annie’nin bu durum çok hoşuna gider. Heyecanlı bir şekilde onu izlerler. Geet odasına gelen kahvaltıya şaşırır. Sonra Maan sinirleneceği için çok sorgulamamaya karar verir. Geet’e bu kahvaltı burnuna burnuna kokmuştur. Aşırı midesi bulanır. Maan’a ayıp olmasın diye zorla yutmaya çalışır. Devamını getiremeyeceğini anlayınca Maan’ı odadan çıkarır. Maan ama bu tabağı daha sonra mutfakta görecektir.

Arjun ise eve gelmiş organize için durum değerlendirmesi yapar. Tabi Annie de yanındadır. Bakalım ikili arasında neler olacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir