Yaralı Kalbim 2.Bölüm Özeti- 4 Şubat Perşembe

Dev’in Ailesinin Amacı Ne?

Yaralı Kalbim 2.bölüm özetinde Geet’in arkadaşı kayıptı ve annesi kızını her yerde aramış ve bulamamıştı. Brij’den şüphelenen kadın töreni basar. Brij’i kızını öldürmekle suçlar. Bu arada damat tarafı da gelmiş olanları soğukkanlılıkla dinliyordur. Kadın yaka paça dışarı atılır ve damat tarafı karşılanır. Yaralı Kalbim 2.bölüm özeti devam ediyor.

Geet, Dev’den etkilenmeye başlamıştır. Dev herkesin içinde Geet’in bayramını kutlar. Geet bu durumdan utanır ama hoşuna gider. Yavaş yavaş Dev’e ısınmaya başlamıştır.

Törende Dev’in canını sıkan bir telefon gelir.Dev bu durumu ailesiyle paylaşır. Herkesin suratı asılır. Kız tarafı bu durumu anlamaya çalışır. Erkek tarafı özür dilemeye başlar. İş ile ilgili bir sorun çıkmıştır ve acilen dönmeleri gereklidir. Dev işlerini kısa sürede halledemeyeceğini söyler. Giderse anca bir sene sonra dönebileceğini vurgular. Herkesin morali bozulmuştur. Dedemiz Geet’ten bileziklerini çıkarıp geri vermesini ister. Böylece birliktelik bozulmuş olur.

Ertesi gün Dev gitmeden gizlice Geet ile buluşmak ister. Geet’in kuzeni Geet’i alıp Dev ile buluşmasını sağlar. Dev Geet’e gelinlik verecektir. Ama o anda psikopat Brij çıkıp Dev’i dövmeye başlar. Geet gözyaşları içinde bu durumu izler.

Geet bunun içinde cezalandırılacaktır. Dede sopayı eline alır ve Geet’e tam vuracakken Dev araya girip elini uzatır. Tüm suçu kendi üstüne almaya çalışır. Psikopat Brij çılgına döner ve Dev’in üzerine yürür.

O esnada eve polis gelir. Kayıp kızla ilgili olarak Brij’i almaya gelmiştir. Dede araya girip kanıt olmadan polislerin böyle bir şeyi yapmaları uygun bulmaz. Polis de hay hay tamam o zaman deyip sahneden geri çıkar. Bu arada polis Dev’in yüzündeki yaraları da fark eder ve sebebini sorar. Standart kahramanlık olarak Dev Brij’i ele vermez. Dede bu hareketten çok etkilenmiş olacak ki Dev Kanada’ya dönemden üç gün içinde kızı vermeye ikna olur. Acil düğün töreni ayarlanır.

Erkek tarafının eli boştur. Geet’e takacak altınları yoktur. Kız tarafı aman bir sorun çıkmasın diye kendi takılarını erkek tarafına verir. Yoksa yoktur erkek tarafına altın vermek de nedir 😀

Bu arada Geet’in babası bir telefon alır. Telefondaki ses Dev ve ailesi hakkında uyarır. Baba bir şeyler sezer ama ağzından bir çift lafı çıkaramaz.

Bu arada Geet, psikopat Brij’in elinde arkadaşının çantasını görür. Bakalım bu işin sonu nereye varacak?7

One Comment on “Yaralı Kalbim 2.Bölüm Özeti- 4 Şubat Perşembe”

Bir yanıt yazın