Masum 345.Bölüm Özeti- 2 Mart Salı

Vidya’yı Kurtaran YAKIŞIKLI KİM?

Masum dizisi 345.bölüm özetinde Gopi, Gaura ile konuşarak onu ikna etmişti. Koki, Gaura’nın evine gittiğinde onun yazdığı bir mektubu okur. Bu mektupta Gaura, Kokila’ya onu affettiğini yazmış ve yakın zamanda onu ziyaret edeceğini söylemiştir. Koki bu haberle birlikte çok mutlu olur. Yıllardır süren bu küslük sonunda son bulmaya yaklaşmıştır. Koki eski dostunu beklerken Mera ise dağ gezintisine çıkmak ister. Ancak Ahem, Mera’ya sert çıkar. Tolu, Molu ve Vidya’nın da onunla geleceğini söyler. Mera mecburen bu durumu kabullenir. Masum 345.bölüm özeti devam ediyor.

Diğer yanda konaktan kovulan Kinjal ise derme çatma bir oda da kalmak zorunda kalmıştır. Kinjal bu küçük tek göz odada kalmak istemese de Daval şu an için yapacakları bir şey olmadığını söyler. Kısaca Kinjal hayal ettiği Modi konağı yerine yine fakir hayata dönmüştür.

Masum 345.Bölüm Koki Eski Dostuyla Barışır!

Masum 345.bölüm Kokika Eski Dsotu Gaura’yla Barışır

Bu arada Modi konağında ise Kokila’nın beklediği misafir sonunda gelir. Ancak gelen Gaura’nın beyazlara sarılı cenazesidir. Koki dostunu bu halde görünce ne yapacağını bilemez. Koşup Gaura’ya sarılır ve gözyaşları dökmeye başlar. Bunu ona yapamayacağını söyler. Gaura tamda onu affetmişken böyle çekip gidemezsin der. Neyse ki tüm bunlar Gaura’nın kötü bir şakasından ibarettir. Gaura, Koki’ye sarılarak ölmediğini söyler. Kokila’nın böyle kolayca kendisinden kurtulamayacağını sözlerine ekler. İki eski dost bu muzip şakada sonra birbirlerine sarılırlar. Böylece geçmişin kapanmamış yaraları Gopi’nin de sayesinde güzelce kapanmış olur.

Masum 345.bölüm Mera ve diğerleri kampta

Mera ve diğer çocuklar ise orman gezisine çıkmıştır. Kızlar oldukça egzotik olan bu gezide epey zorlanırlar. Mera ve Vidya tümsekleri tırmanırken çamura basıp kayar. Vidya dengesini kaybederek çamur birikintisine yuvarlanır. Vidya’nın üstü başı çamur içerisinde kalmıştır. Tolu ve Molu bu duruma kahkaha atarak gülerler.

Vidya üstündeki çamurları temizlemek için nehrin kenarına gelir. Üstünü başını silen Vidya nehre girer. Bu esnada Vidya akıntıya kapılır ve boğulma tehlikesi geçirir. Tam bu anda oldukça yakışıklı ve kaslı bir adam nehre atlayarak Vidya’yı boğulmaktan kurtarır. Vidya neler olduğunu anlayamazken yakışıklı delikanlı Vidya’nın sırtına yapışmış tehlikeli akrebi eliyle alıp atar. Vidya ise şaşkınlık içinde kalır. Karşısındaki yakışıklıdan hem etkilenen hem de panikleyen Vidya koşarak diğerlerinin yanına gider.

Vidya endişeli bir şekilde yabancı birinin kendisine saldırdığını söyler. Korku içinde Vidya’nın bu halini gören gençler hemen nehrin kenarına gider. Ancak Vidya’nın anlattığı gibi birini bulamazlar. Tüm ekip geri dönerek ormanda kamp kurarlar. Bu arada Vidya kolyesini kaybettiğini fark eder. Vidya bu durumu Tolu ve Molu’ya haber verir. Ancak bu arada Mera’da ortalıktan kaybolur. Tolu ve Molu Mera’yı ararken Vidya’da onlara katılır. Vidya ormanda gezinirken yakışıklı tekrar karşısına çıkar. Ağaçta olan yakışıklı delikanlı dengesini kaybedip Vidya’nın üzerine düşer. İkili bir anda romantik bir hale bürünürler. Tabi bu anlar oldukça kısa sürer. Vidya korku içinde kalıp adamı üstünden atar ve kaçmaya başlar.  Ormanda bulunan köprünün ayaklarına saklanan Vidya delikanlıyı atlatmayı başarır.

Vidya saklanırken şans eseri Mera’yı bulmuştur. Mera’nın gizlice kamptan kaçma sebebi de böylece ortaya çıkar. Mera Sanskar ile buluşmak için bu orman gezisini planlamıştır. Bu Tolu ve Molu da 3’lünün yanına gelir. Tolu ve Molu, Sanskar’ı kovarlar. Gece olduğunda Mera yine uslanmaz. Ancak Tolu ve Molu kaydettikleri kaplan sesiyle Mera’yı korkutur.  Mera böylece gizlice buluşma fikrinden vazgeçer.

Ertesi sabah Vidya kamptan ayrılmadan önce kolyesini aramak ister. Mera yine bu fırsattan istifade ederek gruptan kaçıp Sanskar0 ile buluşur. Sanskar ile Mera diğerlerine yakalanmamak için kaçarken Mera çamura saplanır. O esnada akrep sürüsü Mera’ya doğru gelir. Sanskar akrepleri görünce Mera’yı bırakıp korkarak kaçar. Mera Tolu ve Molu’ya seslenmeye başlar. Onlardan yardım ister. Ortaya yine yakışıklı delikanlı çıkar. Mera’yı kurtarır. Vidya ise bu delikanlıyı görünce korkup ona saldırır. Ancak Mera onu durdurarak gerçeği anlatır. Bu arada yakışıklı delikanlı Vidya’nın kolyesini de ona teslim eder. Vidya’yı kovalama sebebinin kolyeyi teslim etmek olduğunu sözlerine ekler. Bu arada akreplerin gittiğini gören Sanskar ortaya çıkar. Mera Sasnkar’a saldırmaya çalışır ve onu kovar. 

Bir yanıt yazın