Masum 321.Bölüm Özeti- 6 Şubat Cumartesi

Koki Ahem’in Nişanını Bastı! EVLENEMEZSİNİZ!

Masum dizisi 321.bölüm özetinde Gopi Ahem ile yüzleşmiş ancak Ahem’in onu kovması ve yeni bir hayat kurmasıyla şoke olmuştu. Mansi ise bu olanlardan faydalanmak ister. Ahem’le uzun süre yaşamış olan Mansi onu huylarını da öğrenmiştir. Bu yüzden Ahem’e hala Gopi’yi sevdiğini söyler. Ahem, Mansi’nin bu sözlerine kızar ve Gopi’yi unuttuğunu artık sevmediğini haykırır. Mansi Ahem’e inanmadığını bunu ona kanıtlamasını ister. Ahem bunun nasıl olacağını sorarken Mansi sonunda ağzındaki baklayı çıkarır. Mansi’nin isteği Ahem’in artık kendisi ile evlenmesidir. Ahem Mansi’nin bu sözlerine bir şey diyemez ve odasına çekilir. Çünkü içten içe hala Gopi onun kalbinde yer alıyordur.Masum dizisi 321.bölüm özeti devam ediyor.

Ertesi gün Ahem sahibi olduğu pastaneye giderken ansızın Gopi oraya gelir. Ahem Gopi’yi göremediği için yanlışlıkla elindeki tüm unu Gopi’nin üzerine döker. Ahem Gopi’nin gelişine şaşırırken ona müşteri gibi davranarak onu önemsemediğini göstermek ister. Ancak Gopi buna aldırış etmeden geliş amacını Ahem’e gösterir. Gopi evlilik sembolü olan kolyeyi Ahem’e geri getirmiştir. Ahem’in yeni bir hayat kurduğunu düşünen Gopi’nin tek seçeneği bu kalmıştır. Ahem evlilik kolyesine bakarken Gopi dükkandan ayrılır.

Gopi tam gideceği esnada dükkanın önündeki sunağı görür. Orada Kokila’nın evlilik bağları için çamurdan yapılmasını istediği heykelde vardır. Gopi bunu görünce çok şaşırır. Bu arada dükkanda çalışan adam Gopi’nin yanına gelerek Ahem’in en değer verdiği eşyanın bu olduğunu söyler. Gopi’nin şaşkınlığı ikiye katlanır. Bu esnada dükkana bir postacı gelir. Mansi’nin pasaportunu getiren postacı onu Ahem’e sorar. Ahem pasaportu kendisi almak ister ancak postacı ikili evli olmadığı için vermez. Gopi bunu da öğrenince soluğu hemen Ahem’in yanında alır. Onun hala kendisini sevdiğini gören Gopi, Ahem’e neden böyle yaptığını onu kandırdığını sorar. Ahem ise Gopi’yi sevmeme inadına devam eder. Gopi’nin elinden tutarak onu sevmediğini ispatlayacağını söyler.

Gopi ne olduğunu anlayamadan kendini Ahem’in evinde bulur. Ahem herkesi toplar. Mira, Vidya ve Mansi neler olduğunu anlayamaz. Ahem herkese Gopi’yi artık sevmediğini ispatlayacağını söyler. Mansi’nin elinden tutar ve ona evlilik teklifi eder. Gopi gördükleri karşısında üzülürken Mansi bu fırsatı kaçırmaz ve teklifi hemen kabul eder. Olaylar olurken Jgar’da gelir. Jigar Ahem’i durdurmak ve bu karardan vazgeçirmek ister ancak bu pekte mümkün olmaz. Ahem hızını alamayarak Gopi’nin yanına gider. Hala kendisini sevip sevmediğini sorar. Gopi hala Ahem’i sevdiğini söyleyince Ahem bunu ispatlaması için Gopi’yi düğününe davet eder. Gopi de düğüne geleceğini söyler.

Tabi Gopi bu sözleri söylese de Ahem’in başkası ile evliliğini izleyecek olmak içini kemirir. Gopi Kokila’yı arayarak ona durumu anlatır. Koki duydukları karşısında öfkeden çılgına döner. Bu arada Kinjal’de bu haberi öğrenmiştir. Modiler’e Ahem abi evlendiğinde Gopi’nin akıbetinin ne olacak diye sorar. Kinjal Gopi’nin gitmesini ister. O gidince Modi konağında kalabileceğini düşünür. Ancak Modiler ne olursa olsun Gopi’nin bu evin gelini olduğunu söyleyerek Kinjal’in hevesini kursağında bırakırlar.

Ertesi gün Gopi zorda olsa düğüne gider. Düğünde morali bozuk olan Gopi’yi birde Mira’nın acımasızlıkları bekler. Mera Gopi’yi karşılayıp ona misafirlere verilen yemekten uzatır. Ancak Gopi almadan yere düşürür. Mera’nın aksine Vidya annesinin böyle bir duruma düşmesinden hiç memnun değildir. Bu duruma oldukça üzülüyordur. Gopi ise Mira’nın tüm bu aşırı hareketlerine rağmen susar ve alttan alır.

Mansi ise Gopi’yi Mera’ya davranışları konusunda uyarmak ister. Ancak Gopi ona ağzının payını verir. Bunca yıldır kızını ne hale soktuğunu, alkolik yaptığını söyler. Beni uyarmak yerine bir kere onu uyarsaydın belki böyle olmazdı der. Mansi mal gibi kalır. Ancak Mira’nın içi hala soğumamıştır. Gopi’ye gitmesini söyler. Hayatını mahvetmek için neden geldiğinin hesabını sorar. Bu tartışmalara nokta koyan Ahem olur. Ahem Gopi’den yüzükleri getirmesini ister. Gopi evlilik yüzüklerini getirirken oldukça üzgündür ancak gururu onu ayakta tutar. Ahem, Mansi’ye tam yüzüğü takacakken Kokila düğünü basar. Koki bu nikahın kıyılamayacağını söyler. Gopi ile Ahem’in evli olduğunu ve herkesin düğünü terk etmesini ister. Koki Ahem’e öfke dolu bakarken Mira ve Vidya Koki’ye sarılırlar. Kokila kızlarını götürmeye geldiğini söyleyerek Ahem’e rest çeker.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir