Masum 32.Bölüm-23 Nisan Perşembe-Gopi ve Ahem DANS ETTİ!

Kinjal Görücüleri İstemiyor!

Masum dizisinde görücüler Kinjal’i görmek ve nişan töreni hazırlıkları için Modi konağına gelirler. Kinjal’in güzelliği herkesi büyüler. Eleş herkesten izin alarak Kinjal ile özel konuşmak ister. Burada ikili birbirlerini daha yakından tanıyacaklardır. Kinjal, Eleş’in kendisinden soğuması için ona kendini kötülemeye alışır. Evde takılmayı sevmediğini, gezip tozmayı sevdiğini anlatır. Geleneklerine bağlı olmadığını söyler.

Amacı Eleş’i kendinden soğutmaktır. Ancak yaptığı plan istediği gibi yürümez. Eleş Kinjal’e onu ok beğendiğini ve düşüncelerinin aynı olduğunu söyler. Resmen istediği tipte bir kadındır. Kinjal’in açık sözlü oluşu ise onu daha da etkiler. Kinjal’in güzelliğine hayran kaldığını da sözlerine ekler.

Bu arada ikilinin yanına Rashi de gelir. Kinjal’i o da övmeye başlar. Eleş’e Kinjal’i metheder. Eleş Kinjal hakkındaki düşüncelerini içeridekilere de söyler. Kokila, Hetal, Gopi… Hepsi çok ama çok mutlu olmuştur.

Kokila ise bu olumlu havanın etkisiyle Gopi’yi affeder. Gopi’de dandiya törenine katılacaktır.  Dandiya töreninde herkes çubuklarla danslar eder. Ve dans boyunca çiftler sürekli yer değiştirir.  Elbette bu dönüşüm Ahem ile Gopi’yide karşı karşıya getirir. İkili dans ederler ancak Gopi çok çekingen davranır ve dansa çok katılmaz.  En uzun süre ve en güzel dans eden çift ise Rashi ve Jigar olur.

Danslar, yemekler, her şey yolunda gidiyordur. Tek mutsuz kişi Kinjal’dir. Evlilik işlerinin bu kadar iyi gitmesi bu durumu bozamamak onu üzmüştür.

Tabi aksiliklerde yaşanır. Görücüler tatlı yerken içinden taş çıkar. Bu olay ortalığı bir anda gerer. Tüm sütlaçların içerisinden taş çıkar. Kokila öfkeden deliye döner. Kokila herkesin içerisinde Rashi’yi azarlar. Tatlı yapma görevi ondayken büyük bir hata yapmıştır.Yemek yenir ve görücüler konaktan giderler.  Tabi görücüler gider gitmez Kokila öfkesini kusar. Yapılan hatayı, kızgınlığını hep Rashi’den hemde Urmila’dan çıkarır. Rashi tüm bu laflardan sonra gözyaşlarını tutamaz.

Ertesi gün ise Jigar ve Rashi’nin yarışmaya katılacak olması ortamı yumuşatır. Görücülerin de bu yarışmayı izlemeye gelecek olması Kokila’yı Rashi’yi affetmesi konusunda ikna eder. Ancak Kokila Rashi ve Jigar’ın kazanmasını istiyordur. Kokila için bir şeref meselesi olan yarışmayı Jigar ve Rashi kazanabilecekler mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir