Masum 31.Bölüm Özeti-22 Nisan Çarşamba – Kokila Gopi’yi Ağlattı!

Kokila Gopi’yi Törenden Uzaklaştırdı!

Masum dizisinde Rashi faturayı ödememiş ve konağın elektrikleri kesilmişti. Gopi ve Rashi çözümü etrafa kandiller asarak bulmaya çalışmışlardı.

Gopi etrafı kandillerle donatmaya devam  ederken Kinjal’i görür. Kinjal valizini topluyordur. Gopi Kinjal’e sorular sorar ancak Kinjal onu başından savar.

Kokila ve Hetal geldiklerinde ise ortalığı kandillerle görünce şoka uğrarlar. Ancak yapılan bu durum hoşlarına gider. O yüzden ışıkların olmadığını farketmezler.

Bu arada Umang’da Kinjal’i görmeye gelmiştir. Kinjal Umang’tan onu kaçırmasını ister. Ancak Umang bu fikre sıcak bakmaz. Ailenden seni isteyerek evlenmek istiyorum der. Elbette Umang’ın amacı Kinjal’in ailesinin zenginliğidir. Bunlar olmadan Kinjal’in onun için bir anlamı yoktur.

Bu arada Kokila yukarı çıkar. Umang ile Kinjal endişelenir. Umang kapıdan çıkarken Kokila’ya çarpar. Kokila yere düşer ve ayağını vurur. Tabi karanlıktan Umang’a çarptığını anlamaz. Kokila hemen ışıkların açılmasını ister. Bir iki deneme sonra ışıklar açılır. Rashi ise bu durumdan kurtulduğu için mutludur. Elektriklerin kesilmesi olayı konusunda yakalanmamıştır.  Kokila Rashi’ye kızmaya başlar. Kandil fikriyle az kalsın sakatlanacaktım der. Rasi tüm suçu Gopi’ye atar ve onun fikriydi der.

Tabi Rashi yakalanmadığını düşünürken bir anda elektrik dairesindeki adam konağa gelince şok olur. Adam bugün elektrik faturasını ödeyen kadının çantasını unuttuğunu söyler. Rashi’yi işaret ederek bu kadındı diye ekler. Tabii ki Kokila bu durumu öğrenince acısını Rashi’den bir güzel çıkarır.

Gopi’ye de çok öfkelenir ve ona da kızar. Sürekli Rashi’yi savunmasından onun yanlışlarını kapamasından dolayı kızgındır. Neden kendi kişiliği ve fikirleri olmamaktadır. Neden hep Rashi’nin ya da bir başkasının istekleri doğrultusunda hareket etmektedir diye Gopi’yi azarlar. Gopi gözyaşlarına boğulur. Ardında Kokila Gopi’yi yapılacak törenden kovar. Onun artık törene katılmayacağını söyler.

Tören başlar. Ritüeller yerine getirilir. Ahem ve tüm konaktakiler danslar ederken Gopi uzaktan onları izleyip gözyaşlarına boğulur.

Kokila Rasi’ye kandilin başında bekleme görevi verir. Yine geleneklere göre tören günü kandilin sönmemesi gerekiyordur. Ancak Rashi uyuya kalır. Kandil ise sönmek üzeredir. Gopi kandilin sönmemesi için yasak olmasına rağmen tören alanına gider. Rashi’yi uyandırmaya çalışır ama Rashi’nin uykusu çok ağırdır. Gopi tüm gece orada durarak kandilin sönmesini engeller. Rashi uyanınca kandilin sönmediğini görüp çok mutlu olur. Gopi tüm gece beklediğini ve söndürmediğini söyler.

Kokila gelince Gopi hemen kaçar. Rashi’de tüm övgüleri alır. Gece kandil için uykusuz kaldığını söyler ve gururla işini yaptığını anlatır. Diğer yandan Gopi ise ne yaparsa yapsın kendini Kokila’ya affettiremez. Her fırsatta Kokila onu törenden uzaklaştırır. Ne olursa olsun törenler katılmayacak, yemek hiçbir şey yapmayacaktır.

Gopi bu durumdan dolayı çok üzgündür. Kokila’ya kendini nasıl affettirebilecek?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir