Masum 23.Bölüm Fragmanı ve Özeti – 14 Nisan Salı

Rashi İstediğini ALDI! Konağın Hakimi Rashi

Masum dizisi 23. bölüm izle! Masum dizisi son bölümde neler oldu? Masum dizisinde Gopi yaptığı hatalarla Ahem’i delirtirken Kokila onu eğitme konusunda kararlıdır. Diğer Yandan Urmila ve Rashi yeni gelen zenginliğin keyfini çıkartmak için güzel bir restorana giderler. İkili burada özellikle Urmila görgüsüzlüğü nedeniyle uyum sağlayamasa da çok mutludurlar. Lezzetli içecekler ve keyifli, renkli, lüks bir hayat.

Kinjal, Urmila ve Rashi’ye Yakalandı

Hint dizisi Masum 23. bölüm fragmanı ve özeti sizlerle. Bu arada beklenmedik bir gelişme olur ve Kinjal’de bu restorana gelir. Elbette burada Umang ile buluşacaktır. Urmila ve Rashi ikiliyi görürler. Elbette Rashi bu duruma mudahil olmayı hiç istemez. Kokila yetmezmiş gibi birde Kinjal’i başına bela etmek hiç çekici değildir. Diğer yandan Urmila kulak kabartmaya devam eder. Bu olayı da ileride bir fırsata çevirebileceğinin hesaplarını yapar. Kinjal ise kolye konusunda Umang’ın ona yardım etmesine teşekkür ediyordur. Umang kuyumcu ile iletişime geçmiş ve kolyeyi Kinjal’e geri vermesini sağlamıştır. Oysaki bu işi yapan kişide oydu. Umang’ın neler planladığını ilerleyen sahnelerde öğreneceğiz. Urmila ise kolye mevzusunu öğrenmiş ve bu olayı zihnine kazımıştır. Evlilik arifesinde olan Kinjal’in yabancı bir adamla görülmesi ve kayıp kolye olayı çok değerli bir bilgidir elbette.

Gopi Ahem’i Düşünüyor!

Nitekim Rashi bunu iyi değerlendirecek ve imalı olarak Kinjal’e söyleyerek onun sürekli müdahalelerinden kurtulacaktır. Bu arada Kokila ve Gopi’de Kinjal’in nişan merasimi için hazırlıklar yapmaya devam ederler. Kokila her fırsatta Gopi’ye yeni şeyler öğretmeyi ihmal etmez. Gopi de akıllılıkla dinler ve Kokila’nın sözünden çıkmaz.

Akşam olduğunda ise Ahem işten gelir. Kokila ve Ahem’in arası tekrar iyiye dönmüştür. Son çatışmada Ahem çok ileri gittiği için tekrar özür diler. Kokila da biz Modi ailesiyiz birlik ve bütünlüğümüz bizi gülü yapar der. Ahem elbette hem isteğinin yerine gelmesinden hem de annesinin mutlu olmasından memnundur.

Bu arada Ahem Kinjal için güzel bir sari almıştır. Ancak bu sarinin başına kötü işler gelecektir. Akşam olup her kes uyuduğunda Gopi Ahem’in odasına girer. Camını kapatır. Işıklarını söndürür. Her ne kadar onun gözüne görünmemesi gerekse de o uyurken onu düşünüp sağlığının bozulmasını da istemez. Gopi tam çıkacakken Ahem uykuda yanında bulunan çayı sarinin üzerine döker. Sari kirlenir. Gopi kararsızdır. Sariyi alıp temizlemeli mi yoksa gitmeli mi? Elbette Ahem’in tüm uyarılarına rağmen sariyi almaya karar verir. Çünkü Ahem sarinin kirlenmesine çok üzülecektir. Gopi bunun olmasını istemez ve sariyi gizlice alır.

Ardından hızlıca sariyi yıkamaya götürür. Güzelce çitiler, kurutur ardından ütüler. Sari tertemiz olmuş çay lekesinden eser kalmamıştır. Gopi tüm gece bu işle uğraştığı için epey yorulmuştur. Ardından sari götürüp masaya tekrar koyar.

Tabi Gopi o yorgunlukla uyurken bu sefer ortaya Rashi çıkar. Gopi’yi zor duruma düşürmek için yeni bir plan yapmıştır. Zaten Rashi’nin rahat durması beklenemez. Gopi’nin odasında bulunan banyonun suyunu açık bırakır ve odadan çıkar.

Rashi’nin Planı İşe Yaradı.

Ertesi sabah konak adeta havuza dönmüştür. Rashi ise gizli gizli sırıtmaktadır. Kokila suyu takip eder ve konakta suyun geldiği yeri bulmaya koyulur. Su izi Gopi’nin odasına kadar gider. Odaya girdiklerinde ise oda suyla dolmuştur. Gopi ise dün gecenin yorgunluğu ile uyumaktadır. Kokila bu durumu görünce çok öfkelenir ve Gopi’yi uyandırıp ona hesap sormaya başlar. Nasıl oluyor da bu su açık kalmış  ve sende uyuyorsun der. Gopi her zamanki gibi tepkisiz kalır ve ne diyeceğini bilemez. Ahem’in de durumu öğrenmesiyle yine zor duruma düşmüştür.

Nitekim Rashi’nin bu yaptıkları sonunda isteğine ulaşmasıyla sonlanacak. Kokila ona kasanın ve evin anahtarlarını teslim edecek. Aslında büyük gelin olduğu için bunu Gopi’ye vermelidir. Ancak Kokila bunu Rashi’ye verir. Bu durumdan Hetal de pek memnun olmayacaktır. Sizce Kokila’nın bu kararının altında ne var? 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir