Masum 187.Bölüm Özeti- 25 Eylül Cuma

Rashi Kokila’yı Una Buladı! Bebek Kıkır Kıkır GÜLDÜ!

Masum dizisinde Gopi bebeğini hastane de karıştırmıştı. Yaşlı bir kadın Gopi’nin bebeğini alıp giderken aracın önünü Ahem keser. Gopi gözyaşları içindedir. Bebeğini kaybettiğini düşünerek üzüntüden deliye dönmüştür. Ahem yaşlı kadından bebeği isterken kadın bunu reddeder. Bebeğin kendisine ait olduğunu söyler. Bu arada Kokila ve Hetal’de gelmiştir. Ahem yaşlı kadını ikna etmeye çalışırken Gopi ağlayıp yakarmaya devam eder. Neyse ki Ahem bebeğin kolunda  bulunan isim etiketine kadının bakmasını söyler. Kadın gözlüğünü takıp isim etiketine baktığında durumu anlar.  İsim etiketinde Mira yazıyordur. Yaşlı kadın böylelikle yaptığı hatanın farkına varır. Gopi’de bebeğine kavuşmuş olur. Masum 187.bölüm özeti devam ediyor.

Bebek sorunu çözülünce herkes konağa döner. Rashi duşa girmiş duştan çıkıp saçlarını kurutuyordur. Ancak dikkatsiz olan Rashi kombiyi, saç kurutma makinesini, klimayı, vantilatörü her şeyi açık bırakmıştır. Koki tüm bunları görünce öfkelenir ve Rashi’ye kızar. Tüm elektronik aletleri aynı anda çalıştırmamasını söyler.Rashi Koki’den yine laf yediği için üzgündür.

Diğer tarafta ise Kinjal ve Urmila’nın dikkatini başka bir şey çeker. İkili hatırlayacaksanız Palguni’nin foyasını ortaya çıkarmak için birlik olmuşlardı. İkilinin dikkatini çeken şey ise Palguni’nin Daval’dan kaldırmasını istediği  sandıktır. İkili Palguni’nin evine giderek sandığı araştırmak ister. Şeker bahanesiyle Palguni’nin yanına gider. Kinjal ve Urmi sandığı yerinde göremeyince üzülürler.

Rashi için işler yine kötü gider. Rashi mutfaktayken Koki yanına gelir. Rashi mutfaktaki aletlerden birini yine fişte unutmuştur. Kokila’nın ona laf etmesinden çok endişelidir. Rashi apar topar fişi çekmeye çalışırken kolunun hemen yanında duran un dolu tabak yere düşer. Tabak yere düşünce unlar Kokila’ya doğru fırlar. Kokila’nın ağzı yüzü un içinde kalır. Koki bembeyaz olmuştur. Koki Rashi’ye kızdıktan sonra üstünü değiştirmek için mutfaktan çıkar. Tam kapıda Gopi ve Hetal ile karşılaşır. Gopi’nin bebeği Mira da Kokila’nın una bulanmış halini görür. Minik bebek Koki’nin komik haline kıkır kıkır güler. Bebek gülünce Koki’nin de öfkesi geçer. O da Mira ile beraber gülmeye başlar.

Masum 187.Bölüm Özeti- 25 Eylül Cuma

Ancak Rashi için aksilikler durmaz. Çamaşırları makineye atarken yine elektrik aksamına çok yük bindirir. Priz yanınca tüm elektrikler kesilir. Üstüne Mira’nın karanlıktan korkup ağlamasıyla tüm konak Gopi’nin odasında toplanır. Herkes uğraşsa da bebeği susturmayı başaramaz. Rashi mum ışığında oynayarak bebeği zorda olsa susturur. Tabi herkes günü yorgunluğuyla uyuya kalır.

Sabah olduğunda elektrikçi gelip elektrik aksamını tamir edecektir. Ona Rashi ve Kokila eşlik ederler. Rashi elektrik aksamını tamir ettirirken gizemli bir oda keşfeder. Kokila’ya odayı sorar ancak Koki cevaplamaz. Rashi hemen öğrendiği şeyi annesi Urmila’ya anlatır. Urmi bu gizemli oda lafını duyunca hemen kendinden geçer. Kokila’nın hazinesini altınlarını orada sakladığını düşünür. Urmi’nin gözünde paracıklar uçuşur.

 Urmi’nin sözleri Rashi’nin de kafasını karıştırır. Rashi depodan Kokila’nın gizemli odayı kilitleyerek çıktığını görünce şaşırır. Onunda aklına annesinin anlattığı hazineler gelir.  Rashi annesine son gelişmeyi de anlatınca Urmi dayanmaz ve soluğu akşamında Modi konağında alır. İkili gece gizlice Kokila’nın gizemli odasına girmeyi planlarlar.

İkili planlarını adım adım yerine getirmeye çalışırken Koki ve Gopi onları epey korkutur. Neyse ki ikili Koki ve Gopi’ye yakalanmamayı başarırlar.  Ancak Urmi ve Rashi odaya girince büyük bir hayal kırıklığına uğrarlar.  Oda eski püskü eşyalarla doludur. Urmi sandıkları karıştırırken eski bir fotoğraf görünce şaşırır. Fotoğrafta üç kişi vardır. Kokila Kinjal ve bir adam daha. Urmi hemen Kinjal’in üvey evlat olduğunu düşünür. Fotoğrafı telefonla çekerek bunu koz olarak saklar. Sizce fotoğraftaki adam kimdir? Kinjal’in gerçek babası mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir