Leyla Dizisi Hakkında Bilinmeyenler

Leyla dizisi

Dizi sezonu açıldı. NOW TV’de ilk bölümüyle Leyla: Hayat Aşk Adalet adıyla ekrana gelen diziyi bizde üç kelimeyle anlatacak olursak kötülük, intikam, hırs diyebiliriz.

Hikayeyi iki kadın döndürecek gibi görünüyor. Acımasız zalim kadın Nur, intikamını almak için küllerinden doğan Leyla…

Leyla Dizisi Avenida Brasil’den Uyarlama

Dizi uyarlama bir dizi. Avenida Brasil kendi ülkesinde yayınlandığı dönem herkesi etki altına almış. Yayınlandığı gün ülkenin elektrik şebekesi zorlanıyormuş. Devlet başkanı o gün mitingini erteliyor katılımın az olacağını düşünüp riske atmayı tercih etmiyor. Futbol maçları bile dizi kadar çok izlenmiyormuş. Bölümün gösterileceği saatlerde lokantalar, barlar özel dizi geceleri düzenliyor, Brezilya’nın birçok kentinde bölümle ilgili bahisler oynanıyormuş.

Brezilya’yı etkisi altına alan dizi bizi etkisi altına alır mı sanmam. Çünkü biz yeterince şiddete drama battık boğuluyoruz. Onların dizi diye izledikleri sahneleri biz X’ten seyrediyoruz.

Diziye dönecek olursak Gonca Vuslateri yine kötü anne rolünde. Hatırlarsanız Anne dizisinde yine kızını siyah çöp torbasına koyup çöpe atmıştı. Neler izliyoruz biz ya? Burada da direk çöplüğe gidiyorlar. Sözde Nur karakteri de orada büyümüş ve üvey kızını oraya bırakıyor.

Bu kızın babası yok mu derseniz baba trafik kazası geçirip ölüyor. Nur’un planı aslında satılan evin parasına konup sevgilisiyle kaçmaktı. Leyla’nın babasına çarpan kişi zengin olunca Nur’un planları değişiyor. Futbolcu Tufo hemen olay yerinden kaçıyor. Dayanamayıp geri dönüyor ve vicdanını susturmak için Nur’la evleniyor.

Anlayacağınız Tufo tufaya geliyor. Nur yanında sevgilisi Mali’yi de getiriyor. Çarpık ilişkilerde de işin içine girdiğine göre geçmiş olsun.

Aradan yıllar geçiyor ve minik kız büyümüş aşçı olarak Nur’un hayatına girmeye hazırlanıyordur. Leyla, Nur’u yemekleriyle büyülemeye hazırlanırken kendisine sunulan bamyayı gören Nur ortamdan kaçarak uzaklaşır. Leyla bamya yaparak intikamını ince ince işleyerek yapacağının sinyalini veriyor.

Dizide Nur ve Tufo’nun bir oğulları var. Gerçekte 32 yaşında olan Alperen Duymaz’ın annesi rolünü 38 yaşındaki Gonca Vuslateri canlandırıyor. Babası 41 yaşındaki Halil İbrahim Ceyhan… Tabi evlatlık olduğunu düşünebiliriz ama bu çocuk kesin Nur’un çocuğu çıkacak!

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın