Kısmetse Olur’da Tansiyon Yükseliyor!

Kısmetse Olur Tuğçe

Kısmetse Olur’da Tuğçe Krizi Yaşanıyor!

Kısmetse Olur evinde sesler yükseldi. Yaşanan ilişkilerde çatırdamalar başladı. Peki tüm bunlara sebep neydi? Kısmetse Olur evinde neler oluyor?

Eve Düşen Yıldırım!

Kısmetse Olur evinde bu hafta geri dönüşler yaşandı. Elenen eski yarışmacılar yeniden eve döndü. Kimin eve döneceğini yapılan oylamalar belirledi. Buna göre Zeyd ve Tuğçe geri döndü.

Kısmetse Olur Tuğçe ve Zeyd Geri Döndü!

Kısmetse Olur'da Tansiyon Yükseliyor!

Kısmetse Olur erkekler evinde Eslem, Merve ve Tuğçe arasında yapılan oylamada Tuğçe geri dönen isim oldu. Kızlar evi bu anı izlerken yıkıldı! Evin tüm kızları Tuğçe’yle hiç anlaşamıyordu. Erkeklerin bunu bilip Tuğçe’yi seçmeleri adamlık tartışmalarına yol açtı.

Aybüke, Tolga’dan Hesap Sordu!
Kısmetse Olur'da Tansiyon Yükseliyor!

Çatırdayan ilk ilişkilerden biri Aybüke Tolga arasında yaşandı. Aybüke Tolga’nın Tuğçe’ye oy verdiğini görünce çıldırdı. Tolga ve Aybüke arasında sesler yükseldi. Tolga ise Aybüke’ye Zeyd’e oy vermesine hesap sordu. Zeyd’in Aybüke’ye “burnumu öp” dediğini öğrenen Tolga olay çıkardı. Aybüke ve Zeyd’in kırmızı oda da konuşmasını basıp Aybüke’yi kolundan tutup odadan çıkardı.

Kısmetse Olur'da Tansiyon Yükseliyor!

Simge ise Bilek’in Tuğçe’ye oy vermesine bozulan bir diğer isimdi. Çünkü Simge, Tuğçe ve Bilek tanışma yolundayken araya girmiş, Bilek’i tanımak istediğini söylemişti. Simge, Bilek için çizdiği portreyi yırtarak sinirini böyle çıkardı.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın