Kan Çiçekleri 14.Bölüm Fragmanı – 23 Aralık Cuma

kan çiçekleri 14

Dilan Ölümün Eşiğinde! Baran’a Kurulan Tuzak!

Kan Çiçekleri 14.bölüm fragmanı geldi. Kan Çiçekleri 23 Aralık Cuma günü yeni bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Kan Çiçekleri son bölümde Cevdet vuruldu. Kan Çiçekleri 14.bölümde neler olacak? Kan Çiçekleri dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Kan Çiçekleri 14.bölüm fragmanı geldi! Kan Çiçekleri son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Kan Çiçekleri 14.bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Kan Çiçekleri 14. bölüm izleme detayları sizlerle.

kan çiçekleri
kan çiçekleri

Dizi Haberleri Kan Çiçekleri dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Cevdet’in vurulması ile beraber dizide büyük bir kaos yaşanmıştı. Dilan abisinin katili olarak Baran’ı görmüş ve onu terk etmek istemişti. Baran ise bu gizemi çözmek içine harekete geçer. Baran’ın şüphelendiği ilk isim elbette Fırat oluyor. Ancak Hasan ve Fırat’ın şeytani planı işleri bir hayli karıştıracak. Peki gelecek bölümde bizleri neler bekliyor?

Kirli oyun! Hasan’ın en başından beri kurguladığı plan tıkır tıkır işliyor. Konağı en başından beri kaosa bulayan Hasan’ın tek istediği tüm mirasa konmak. Bu amaçla herkesi harcamaya hazır. Hasan’ın tüm pisliğini bilen tek kişi Kudret. Ancak onun olanları anlatması şu an için imkansız.

Hasan’ın iki amacı var. Önce Kudret’in oğullarından kurtulmak daha sonra da tüm konağa hakim olmak. Nitekim Hasan ve Fırat’ın sinsi planı oğullardan ilkinin işini bitirecek gibi duruyor. Bu kişi tahmin edeceğiniz üzere konağın bıçkın delikanlısı Cihan.

Tuzağa düştü! Hasan türlü sinsiliklerle Cihan’ın kanına girdi. Onu hiç işlemediği bir suça itirafçı yapmayı başardı. Bu esnada Fırat ise tüm bunları kayıt altına aldı. Artık Hasan ve Fırat’ın yapması gereken tek şey var. O da Cevdet’in ölmesini beklemek.

Kan Çiçekleri 14. Bölüm Fragmanı Detayları Devam Ediyor. Kan Çiçekleri 23 Aralık Cuma

Cevdet öldüğünde video kaydı polise ulaşacak. Ve Cihan hapsi boylayacak. Bu durumun farkında olan Baran gerçek katili bulmak için harekete geçecek. Amacı hem gerçeği ortaya çıkarmak hem de Cihan’ı kurtarmak. Ancak bu durum hiçte kolay olmayacak.

Baran başındaki bu bela ile uğraşırken Dilan ise acılar çekmeye devam ediyor. Ailesi tarafından dışlanan Dilan’ın resmen köşeye sıkışmış durumda. Bu zor günlerinde Dilan’a tek destek olacak isim Baran. Yaşanan zorluklar Baran ve Dilan’ı daha çok yakınlaştıracak. İkili birbirlerinden başka sığınacak ve güvenecek kimseleri olmadığını anlayacak.

Kısaca toparlarsak kötüler ve iyiler arasındaki savaş gelecek bölümlerde daha da alevlenecek. Cevdet bir an önce iyileşmeli ve tüm bu kötü planları bozmalı. Aksi takdirde Cihan’dan sonra sıradaki hedef Baran olacak!

KAN ÇİÇEKLERİ 12. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE LİNKİ

Kan Çiçekleri 13. Bölüm İzle! Kan Çiçekleri yeni bölüm full izle! Kan Çiçekleri son bölüm izle

Kan Çiçekleri Konusu

Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile izleyici karşısına çıkacak.

Karabey ve Demir aileleri yıllardır süren kan davası yüzünden birçok kayıp verir. Bu iki aile, Mardin’den, İstanbul’a sürüklenirken, Karabeylerin konağına yıllar sonra bekledikleri haber gelir. Kanlıları Seyit bulunmuştur. Fakat Baran kan dökülmesini istemez ve bunu durdurmak için aile büyüklerine rağmen Seyit’in kızı Dilan ile evlilik yolunu seçer. Dilan ise hayallerini bir kenara bırakıp, daha fazla kişinin ölmemesi için bu evliliği kabul eder. Fakat bu evlilik ikisi içinde adeta bir hapishanedir.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir