Emanet 77.Bölüm Fragmanı – 22 Aralık Salı

Yaman Seher’e Aşkını İlan EDECEK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher arasındaki Yusuf mücadelesine bir de Ozan eklendi. Ozan’ın kurduğu acımasızca planın ortasında kalan aşkını kurtarabilmek adın hayatını hiçe sayan Yaman, yaralı omzuna rağmen gözünü kırpmadan bu girdaptan çıkmanın hesaplarını yapar. Bu arada Selim de oradadır ve onun da tek derdi Seher’dir. Yaman, Seher’i kurtarır. Ama durumu kritiktir. Zuhal de Yaman’ın iyileşmesi için başında bekler ama bir kez daha Seher gerçeği yüzüne çarpılır. Ali ile Kiraz’ın polisiye oyunu daha ne kadar devam edecek? Emanet 77.bölüm özeti devam ediyor.

Emanet dizisinde Ozan adeta ortalığı darmadağın etmişti. Neyse ki hem Seher hem de Yaman’ın durumu iyi. Yaman bir an bile olsun Seher’in yanından ayrılmazken Seher’in de düşündüğü tek şey Yaman ve Yusuf. İkili artık birbirlerine o kadar çok bağlandılar ki birbirlerinden ayrılamayacak duruma geldiler. Yaman yaşadığı tüm olaylarla birlikte artık Seher’e olan hislerinden emin. İkilinin artık yapması gereken birbirlerine aşklarını ilan etmek.

Elbette bu o kadar kolay olmayacak. Yaman’da Seher’de duygularını itiraf etme noktasında oldukça çekingen. Ancak ikili her geçen an, her geçen zaman birbirlerine daha da yakın davranacak. Aşklarını henüz itiraf edemeseler de bunu bakışları, konuşmaları ve davranışlarıyla gösterecekler. Artık kötü ve zor günler geride kaldı diyebiliriz. İkili için güzel günler bizleri bekliyor.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir