Emanet 73.Bölüm Fragmanı – 16 Aralık Çarşamba

İki Kardeş Seher’i Kurtaracak!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher arasındaki Yusuf mücadelesine bir de Ozan eklendi. Müzik eğitmenliğinin perdesinin ardında farklı planlar vardır ve Yaman da bunu ortaya çıkarmak istemektedir.. Emanet 73.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

 Emanet dizisinde heyecanlı bir bölüm yaşanıyor. Merakla beklenen son bölümde Seher’in Ozan’ın elinden nasıl kurtulacağı, Yaman’ın Seher’i nasıl kurtaracağı soruları yanıt bulacak. 

Emanet dizisinde Yusuf’u kurtaran Ozan Seher’in kalbini kazanmıştı. Bunun sonucunda Ozan Seher’i kapana kıstırmayı başardı. Seher Yaman’ın Ozan hakkındaki fikirlerini doğru bulmadı ve sonunda burnunun dikine giderek gerçekleri acı bir deneyimle görmüş oldu.

Seher, Ozan’ın psikopat yüzüyle tanışırken düştüğü durumdan nasıl çıkacağının yollarını arıyor. Diğer yandan Yaman ise Ozan’ı bulmayı ve Seher’i düştüğü zor durumdan kurtarmak için deyim yerindeyse tüm imkanları seferber etti. Yaman aynı zamanda tutuştu. Ozan’ın Seher”i öldüreceğini düşünüyor. Seher’in kurtulması için Yaman’a minicik bir ipucu yeterli. Bu ipucu ise Seher’den gelecek. Seher gizlice Ozan’dan habersiz Yaman’ı arayıp durumunu söyleyecek. Komiser Ali’den de yardım isteyen Yaman, Ozan’ın yerini bulup Seher’i kurtaracak.

İkili bu zorluktan kurtulurken Seher Yaman’a minnettar kalacak. Yaman ise bu süreçte ona yardım eden Ali’ye bir teşekkür borçlu. Birbirlerinden habersiz olan bu iki kardeş bu sayede birazda olsa birbirlerine olan düşmanlıklarını azaltacaklar.

Elbette daha önceki özetlerimizde dediğimiz gibi bu zorluklar Yaman ve Seher’i birbirlerine daha da yakınlaştıracak. Özellikle Seher Yaman’a karşı olan ön yargılarından bir nebze de olsa uzaklaşacak. Çünkü Yaman en başından beri Ozan’ın ne denli tehlikeli olduğunu Seher’e anlatmış ancak onu kendine inandıramamıştı. Bundan sonra ikili birbirlerine daha çok güvenip yakınlaşacaklar.

Kısaca toparlayacak olursak Ozan’ın gelişi hepimizi çok yorsa da ikilinin aşklarına ve daha sonrası evliliğe gidecek bu yolda birbirlerine daha da yakınlaşmalarını sağlayan bir rolü oldu. Bundan sonra ikili için güzel günler yanaşıyor diyebiliriz.

Ali ve Kiraz’ın ilişkilerinde kötü olaylar yaşanıyor ama bağları giderek güçleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir