Emanet 7.Bölüm Fragmanı – 15 Eylül Salı

Yusuf ÖLMEDİ! Yaman’dan Seher’e SÜRPRİZ TEKLİF?

Emanet dizisinde Yusuf’u kaybolması Yaman ve Seher’i paniğe sokmuş ikili her yerde Yusuf’ aramıştı. Sonunda Yusuf’u bulan ikili bu sefer de Yusuf’un hayatından endişe ederler. Neyse ki Yusuf’un durumu iyidir. Bu süreçte Seher’in Yusuf için döktüğü gözyaşları ve onu bulmak için çabaları Yaman’ı çok etkiler. Yaman ona emanet olan Yusuf’u en az onun kadar önemseyen belki de ondan daha fazla seven kişiyi bulmuştur. Bu kişi Seher’dir. Yaman Yusuf’a annelik etmesi ve ona bakması için Seher’in konakta yaşamasını isteyecek.

Seher başta Yaman’ın bu fikrine çok şaşırsa da onun için de bu fikir oldukça mantıklıdır. Yusuf onla kalamıyorsa o Yusuf’la kalacaktır. Elbette bu fikir konakta İkbal’i deyim yerindeyse kudurtur. Yusuf’u arabaya saklanmasına sebep olan İkbal Seher’i konaktan kovdurmak isterken ikinci kez onu kahraman ilan etmiştir. Tabi İkbal’de planlar bitmeyecektir. İkbal ortalığı karıştıracak ve Yaman’ı Seher’e düşman edecek yeni oyunlar yapacaktır. Ancak şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki İkbal ne kadar oyun oynarsa oynasın Yaman  ve Seher’in yakın kalmasını engelleyemeyecektir.

Diğer tarafta ise Kiraz, Ali’ye yakalanmamak için teyze kılığına giriyor. O tarafta da tatlı bir komedi ve aşk yavaş yavaş kıvılcımlanıyor. Tabi kılık değiştirme bir yere kadar. Ali kafasına vuran Kiraz’ın peşine düşecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir