Emanet 462 Bölüm Fragmanı 21 Kasım Pazartesi – Nana ve Yaman AŞKI BAŞLASIN!

emanet 462

Emanet 462.bölümde neler olacak? Emanet dizisi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Emanet 462.bölümde bizleri neler bekliyor? Emanet son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Emanet 462.bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Emanet dizisinde heyecan dolu bölümler tüm hızıyla devam ediyor. Nana ve Yaman sonunda yüzleşmiş ve gerçekler bir bir açığa çıkmaya başlamıştı. İkili arsasında yaşanan bu yüzleşme işleri oldukça iyiye götürecek sinyaller verirken Nana’ya kalan miras olayları daha da karmaşıklaştıracak Topal’ın yeni hedefi artık Yaman değil Nana olacak! Peki gelecek bölümde bizleri neler bekliyor?

Yeni hedef Nana! Topal’ın Yaman’ı hedefe koyması Nana’yı çok korkutmuştu. Nana Yaman için harekete geçerek onun tuzağa düşmesini engelledi. Ancak Topal’a gelen arama olayları oldukça karıştırdı. Topal Nana’nın büyük bir paranın üstüne konduğunu öğrendi.

Topal’ın bu gerçeği öğrenmesi dizide bütün gidişatı değiştirecek. Topal Nana’ya kalan parayı hedef alarak rotayı değiştirecek. Artık bir düşmanı değil iki düşmanı var! Nana henüz kendisine kalan mirastan habersiz. Bu yüzden Topal’ın onun için planlarını bilmiyor. Burada en büyük yük Yaman’ın omuzlarına düşecek. Topal şeytanına karşı Nana’yı koruması gerekecek!

Aşk rüzgarı! Dizide yaşanan bunca kaosun dişinde güzel giden şeylerde olacak. Bunlardan ilki Yaman’ın Nana’ya olan şefkati.  Yaman Nana’nın abisini kaybetme acısını içinde hissedecek. Çünkü o da kalbinden bir parçayı Seher’i kaybetmişti. İkilinin yaşadığı bu acılar onları birleştirecek. Nana Yaman’ın omzunda huzuru bulacak. Yaman’da Nana’nın mutluluğu ile kendine gelecek. Gelecek bölümler bizler için oldukça güzel bir aşkı sunacak. Heyecan dolu bölümleri beklemek için biz şimdiden heyecanlıyız.

Bir yanıt yazın