Emanet 35.Bölüm Fragmanı -23 Ekim Cuma

Yaman Seher’i SAVUNUYOR! Selim Geri DÖNDÜ!

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te Yaman ve Seher’in arasında yakınlaşmalar devam ediyor! Emanet 35. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Zuhal amatörlükte çağ atladı. İlk olarak sosu değiştirip Seher’in yemeğini mahvetmek isteyen Zuhal başarısız olup ardından da Seher’e hakaret edince Yaman’a yakalandı. Yaman’ın gözünde artık Zuhal’in hiçbir yeri yok. Yani bu saatten sonra Zuhal ağzıyla kuş tutsa Yaman’a yanaşamaz. Yaman Zuhal’i artık görmemezlikten gelecek. Bu Seher ve Yaman aşkı için çok önemli bir gelişme.

Diğer yandan Yaman’ın tek tepkisi elbette Zuhal’e olmayacak. Ayrıca Seher’e de tepkili. Özetlerimizde genel olarak hep Yaman’ın Seher üzerindeki etkisinden bahsettik ancak işler burada değişiyor. Yaman’da Seher’i değiştirici etkiye sahip. Seher’i daha güçlü ve haksızlığa karşı sert birine dönüştürecek. Bu iki taraflı dönüşüm ileride büyüyecek aşkın sağlam temeller üzerinde olması için çok önemli.

Tam her şey yolunda gidiyor, Zuhal kendi ayağına sıktı derken Selim yine ortaya çıkıyor. Selim ile Yaman çekişmesi yine devam edecek. Ancak Selim eskisi kadar rahat olamayacak. Seher’den gelecek bir tepki daha Selim için çok acı verici olabilir.

Ali ve Kiraz için ise işler tam da söylediğimiz gibi gidiyor. Kiraz Begüm’ün yalanını öğrendi. Büyük bir vicdan Kiraz’ı beklese de Kiraz bu gerçeği bilerek ya da bilmeyerek Ali’ye söyleyecek. Begüm ve Ali için bir evliliğin olması söz konusu değil.

Bir yanıt yazın