Emanet 30.Bölüm Fragmanı -16 Ekim Cuma

Seher Diri Diri GÖMÜLDÜ! Kurtulabilecek mi?

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te Yaman ve Seher’in arasındaki buzlar erimişken Yaman’ın düşmanları Seher’i kaçırdı. Seher ölümle burun buruna! Emanet 30. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde bomba bir bölüm geride kaldı. Yaman’ın düşmanları tarafından kaçırılan Seher diri diri gömülürken bu görüntüleri izleyen Yaman hayatının şokunu yaşar. Yaman apar topar Seher’in yerini arayıp onu bulmaya çalışacak. Daha önceki özetlerimizde belirttiğimiz gibi Yaman bir şekilde Seher’i bulup kurtaracak ve Seher’in kahramanı olacak.

Ancak bu kahramanlık oldukça zorlu bir süreç Seher’in tabutla toprağa gömülmesi ve nefessiz kalışı, Yaman’ın zamanla mücadelesi. Oldukça heyecanlı olacak bu süreç epey zorlu. İkbal ve kardeşi ise Seher’in kaybolmasından memnun. Hiç bulunmasa ikili göbek atacak deyim yerindeyse. Ancak onlarda büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Yaman’ın Seher’i kurtarması ve ikilinin birbirine bu kadar yakınlaşması İkbal ve uyuz kardeşini şoke edecek.

Kısaca toparlayacaksak Yaman ve Seher cephesinde bu olayla birlikte yepyeni bir sayfa açılacak. İkili birbirlerini daha çok farkına varıp yavaş yavaş açılacaklar. Asıl aşk ve heyecan şimdi başlıyor diyebiliriz. Ayrıca Yaman’ın da düşmanlarından intikam alışına da şahitlik edeceğiz.

Diğer tarafta ise şok edici bir gelişme var. Ali ve Begüm evlilik kararı aldı. Ali bu kararı istemediği ve aklının Kiraz’da olduğunu durumu Kiraz’a tepkili bir şekilde söylerken belli etti. Burada ise iplerin kopuş noktası Begüm’ün yalanı olacak. Begüm Ali’yi aldatmak için annesinin hastalığını uydurmuştu. Ali bu gerçeği er ya da geç öğrenecek. Yalan üstüne bir evliliğin olamayacağını söyleyerek Begüm’e yol verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir