Emanet 26.Bölüm Fragmanı -12 Ekim Pazartesi

Seher Evlilik Teklifini Kabul ETMEYECEK!

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te haftanın son günü geldi çattı. İkbal’in planları ile Selim Seher’e bir teklifle geliyor.Seher’in aklında ise tek bir isim var. Selim ve Yaman Seher için karşı karşıya… Emanet 26. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde İkbal’in saat gibi işleyen planı tuttu. Selim sonunda içindeki duyguları Seher’e döküp onunla evlenmek istediğini söyledi. Selim’in bu evlilik teklifiyle diğer bir amacı da sahipsiz kalmış Seher’i Yaman’ın elinden kurtarmak. Seher açısından ise işler pekte öyle değil. Öncelikle Seher’in Selim’e olan hisleri evlilik teklifini kabul edecek güçte değil. Ayrıca bundan daha önemli bir şey daha var o da Yusuf. Seher ablasına Yusuf konusunda söz vermişti. Yusuf ablasının ona emanetiydi. Şimdi Selim ile evlilik kararı alması demek konaktan ayrılışına ve Yusuf’tan uzaklaşmasına sebep olacak. Seher bu yüzden evlilik teklifini reddedecek. Selim’e Yusuf’a bakması gerektiğini söyleyecek.

Yaman ise bu evlilik teklifini duyunca adeta deliye döndü. Seher’e karşı olan hislerinin açığa çıktığını hepimiz biliyoruz. Yaman bu duyguları beslediği birini kaybetmek istemeyecek. Tabi açık bir şekilde evlenmeni istemiyorum demeyecek. Bunun yerine o da Yusuf’u şart koşacak. Seher ve Yaman’ın bu ortak kararda birleşmesi çok kıymetli. Çünkü Selim ve İkbal açısından ikisinin bu denli ortak konuşması oldukça şüphe çekici.

Sonuç olarak evlilik teklifi olayında büyük bir ters köşe olmazsa Seher’in bu durumu kabul etmeyeceği aşikar.

Diğer tarafta ise adım adım yakınlaşma devam ediyor. Kiraz yaşadığı olaylar yüzünden epey bir travma yaşıyor. Geçmişi de oldukça çileli olan Kiraz’ın bunca aksiyonu kaldırması elbette mümkün değil. Kiraz’a destek olma işi ise Ali’de. Ali pervane gibi Kiraz’ın yanında dört dönüp onu iyileştirmek için çabalıyor. İkili için aşk rüzgarları burada bir hayli hızlı esiyor. Ancak diğer tarafta olduğu gibi burada da Ali’nin nişanlısı büyük bir dert. O da Ali ile evlenmeyi aklına takmış durumda. Bizce Ali’nin nişanlısı ve Selim evlenseler ortada sorun kalmayacak. Bu fikre siz ne dersiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir