Emanet 181.Bölüm Fragmanı – 17 Mayıs Pazartesi

Seher Sakatta Kalsa Yaman Ondan Vazgeçmeyecek!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 181.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 181.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 180.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 181.bölümü 17 Mayıs 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde İkbal cadısı ne yaptı etti sonunda Seher’e zarar vermeyi başardı. Peki Seher sakat mı kalacak? İkbal yakayı ele verecek mi? Çiftimizi neler bekliyor?

İkbal şeytanlıkta çığır açtı! İkbal için artık sözün bittiği noktaya geldik. Tam bir sosyopat! Seher’in ablası Kevser’i öldürdüğü yetmezmiş gibi şimdi de Seher’i sakat bıraktı. Merdivenlerden aşağı itti! Arabayla ezmek istedi! Yani İkbal’in vukuatlarını saymaya kalksak bir sayfa dolusu yazı doldurabiliriz.

Bu denli bir caninin sonun gelmesi ise hepimizin yürekten istediği bir şey. Peki İkbal’in sonu gelecek mi? Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tıpkı Zuhal gibi o da feci bir sonla cezasını çekecek. İkbal’in cezası Zuhal’in kat kat fazlası olacak ve hepimiz bu anları keyifle bakacağız.

Yaman Seher’den vazgeçmeyecek! Bu kötülükleri bir kenara bırakırsak İkbal’in yaptığı Seher’i psikolojik olarak yıprattı. Seher sakat kalırsa kendisini bir yük gibi görecek. Bu yüzden Yaman’ın bir anca önce durumun farkına varması ve olayları çözmesi gerekiyor. Diğer yandan Yaman Seher’den asla vazgeçmeyeceğini de ona söylemekten çekinmiyor.

Çiftimiz tum bu zor duruma rağmen aşklarından bir şey kaybetmeyecek. Bu kötülüklere rağmen beraber mutlu olmanın keyfini çıkaracaklar. Yaman Seher’e yaptığı sürprizlerle onu mutlu edecek. İkili başlarına gelen bu kötülükle birbirlerine daha çok sığınacak. Yaman ve Seher bir bütünün parçaları olduklarını daha çok hissedecekler.

Bir yanıt yazın