Emanet 157.Bölüm Fragmanı – 13 Nisan Salı

Yaman Seher’den Af Dileyecek!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 157.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 157.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 157.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 157.bölümü 13 Nisan 2021 Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde gerçeklerin açığa çıkması sorunları çözemezse de izleyenlere artık rahat bir nefes aldırdı. Tüm bunların üzerine Zuhal’in de Yaman tarafından polise teslimiyle geçen hafta tüm olumsuzluklara rağmen güzel gelişmeler oldu.

Yaman Seher’e itirafta bulunacak! Dizide taşlar yavaş yavaş yerine otururken daha önceki özetlerimizde de tahmin ettiğimiz gibi bu sefer işler tam tersine döndü. Yaman nefretle yanından uzaklaştırmak istediği Seher’e şimdi kendini affettirmek için uğraşacak. Seher ise Yaman’ın yaptığı tüm hataların acısını ondan çıkartacak. Çiftimiz bu döngüde ilerlerken Yaman gerçekleri Seher’e açıklama kararı alacak!

Seher kaçıyor Yaman kovalıyor! Yaman gerçekleri açıklama kararı alsa da tahmin edeceğiniz üzere bunu o kadar kolay yapamayacak. Yaman bunu en başında yapsa belki de tüm bu kötü olaylar hiç yaşanmayacaktı. Yaman itirafta bulunmak için kendini hazırlamaya çalışırken diğer yandan da Seher’in gönlünü almak için elinden geleni yapacak.

Yaman’ın içindeki romantik tekrar sahnede! Dizinin en başındaoldukça odun bir duruş sergilese de Yaman tam bir romantik. Şimdi ise bu romantikliğini tekrar gösterme zamanı geldi. Yaman yapacakları ile Seher’i etkilemek ve onun tekrar güvenini kazanmak isteyecek. Bu amaçla Yaman’ın Seher’in etrafında nasıl pervanelere döndüğünü göreceğiz. Ancak Seher buna şimdilik izin vermeyecek.

Neslihan akıllanmıyor! Son olarak Neslihan konusunda değinirsek bu kız akıllanmak bilmiyor. Kendini saçma bir aşka kaptıran Neslihan yine hataya düşecek. Fırat Neslihan’ı korumak için elinden geleni yapsa da Neslihan’ın canı fena halde yanmadan akıllanmayacağı kesin. Bora ise tekrar ağına düşürdüğü Nelihan’dan intikamını fena alacak!

Bir yanıt yazın