Emanet 140.Bölüm Fragmanı – 19 Mart Cuma

Kötü Felaketler Yaman ve Seher’i BİRLEŞTİRECEK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 140.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 140.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 140.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 140.bölümü 19 Mart 2021 Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde bildiğiniz üzere Seher artık Yaman’ın bitmek bilmez baskılarına son vermek için yeni bir plana girişmişti. Bu plan sahte pasaport hazırlayıp Yusuf’u da alarak ortalıktan kaybolmaktı. Ancak Seher için işler pek de iyi gitmemiş aksine Seher zor duruma düşmüştü.

Başlıkta da belirttiğimiz gibi zorluklar Yaman ve Seher aşkını birleştirecek. Buna daha önce de şahit olmuştuk. İkbal ve Zuhal’in yaptığı planlar ikiliyi evliliğe kadar getirmişti. Artık bundan sonra olanlarda bu doğrultuda ilerleyecek.

Her ne kadar yaşananlardan dolayı Yaman Seher’e karşı nefret duysa da işler pek de öyle göründüğü gibi değil. Evet Yaman nefret duyuyor ancak bu nefreti Seher’in onu kandırmasından dolayı değil. Yaman’ın tüm bunlara rağmen hala Seher’i sevmesi ve ondan vazgeçememesinden.

Tüm bu detayları topladığımızda ortaya net bir resim çıkıyor. Bu resim ne Yaman’ın Seher’den, ne de Seher’in Yaman’dan kopamayacağının kanıtı. Nitekim yaşanan olaylar bakarsak çiftimiz birbirlerinden kaçmak istese de evren onları bir arada tutuyor.

Seher zor duruma düşerken Yaman onu kurtarıyor. Yaman zor duruma düşerken Seher onu kurtarıyor. İkili adeta birbirlerinin ilacı. Seher’in Ziya’yı sakinleştirmesi ve Yaman’ın Seher’i kurtaran kahramanlıklarını buna örnek olarak verebiliriz.

Analizi toparlayacak olursak dizide her ne kadar işler çığırından çıkmış gibi görülse de evren çiftimizin birleşmesini istiyor. Ve günün sonunda da kazanan aşk olacak!

Bir yanıt yazın