Emanet 137.Bölüm Fragmanı – 16 Mart Salı

Seher Yaman’ın Kafasını KARIŞTIRIYOR!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 137.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 137.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 137.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 137.bölümü 16 Mart 2021Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Yaman Seher’e karşı oldukça baskıcı davranırken sonunda Seher tüm bunlara isyan etti! Ne şerefini ne de Yusuf’u kimseye ezdirmeyeceğini söyleyerek adeta Yaman’a meydan okudu. Yaman her fırsatta köşeye sıkıştırmaya çalıştığı Seher’in bu tavrı karşısında şaşkın. Çünkü Seher’in tavrı öyle nettir ki Yaman haksızlık yapanın kendisi olduğunu düşünmeye başlar.

Nitekim Seher son hareketiyle Yaman’ın adeta gözlerinin yerinden çıkartacak kadar şaşırttı. Noterden belge alan Seher Yaman’a ait hiçbir şeyde hak iddia etmeyeceği belgeyi Yaman’ın resmen suratına çarptı. Yaman bu belgeyle birlikte ne yapacağını şaşırır bir konuma geldi.

Evet en başta ona sunulan belgeler Seher’in bir servet avcısı olduğu yönündeydi. Ancak Seher Yaman’a verdiği belgeyle bu durumu resmen alaşağı etti. Bu durum Yaman’ı giderek daha da korkutacak. Çünkü Yaman Seher’in bu tavrı ve yaptıklarıyla ona verilen delillerin sahte olduğunu düşünmeye başlayacak. Ancak Yaman’ın Seher’e yaptığı bunca saygısızlıktan sonra eskiye dönüşü ve kendini affettirmesi oldukça zor olacak!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir