Emanet 134.Bölüm Fragmanı – 11 Mart Perşembe

Seher Vazgeçmeyecek! SAVAŞACAK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 134.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 134.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 134.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 134.bölümü 11 Mart 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Seher ve Yaman arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Yaman Seher’i Selim ile görünce olayları yine yanlış anladı. Bu hırsla Yaman Seher’e nefret kustu. Yaman o kadar ileri gitti ki Seher’den nefret ettiğini ve onunla oynadığını dahi söyledi. Ancak Seher üzerindeki tüm bu baskıya ve kötü davranmalara karşı savaşmayı ve karşı koymayı seçecek.

Seher’in bu değişen ruh hali Yaman’ı şaşırtırken işlerin giderek daha da karışmasına sebep olacak. Seher’i bundan sonra konağa ilk geldiği haliyle göreceğiz. Boyun eğmeyen, istediğini yapan bir kadına dönüşecek.

Peki Seher’in bu değişimi neleri değiştirecek? Öncelikle Yaman artık karşısında kolayca esip gürleyebileceği birinin olmadığını görecek. Ağlayan bir kadın yerine savaşan ve ne istediğini bilen bir Seher olacak. Ve Seher bu değişimiyle Yaman’ın neden değiştiğinin peşine düşecek. Nitekim sonunda da Yaman’ın ondan sakladığı gerçekleri bulacak. Tabi Yaman son söylediği sözlerle birlikte o kadar ileri gitti ki gerçekler açığa çıksa dahi Seher’in gönlünü alması hiç o kadar kolay olmayacak!

Bir yanıt yazın