Emanet 123.Bölüm Fragmanı -24 Şubat Çarşamba

Yaman, Seher’e Aşkını İlan EDECEK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 123.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 123.bölümünde Yaman ve Seher arasında romantik yakınlaşma gerçekleşiyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 123.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 123.bölümü 24 Şubat 2021 Çarşamba akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Yaman Zuhal’e haddini bildirirken Seher’e ise aşkını bir türlü ilan edememişti. Ancak eskiden tanıdığımız sert ve haşin Yaman artık bambaşka birisi. Oldukça romantik ve sürprizlerle dolu. Nitekim Yaman’ın bu yeni hali bizleri şaşırttığı gibi Seher’i de şaşırtıyor. Atkısını Seher’e takması, romantik sahil yürüyüşleri ve harika bir akşam yemeği planlaması. Seher bunca etkileyici hareketin sebebini biliyor. Yaman’ın ona aşık olduğunu.

Nitekim Yaman’da sonunda ona hislerini açacak. Ancak Seher’in utangaç hali ve sürekli kaçışı Yaman’ın aşkını ilan etmesini geciktirecek. Diğer yandan Zuhal’in evden kovulma işi de konakta iki şeytanı epey üzdü. İkbal kardeşi ile konuşup onu Seher’den özür dilemeye ikna edecek. Zuhal o hırçın tavrını bir kenara bırakacak ve gururunu bir yana bırakıp Seher’den özür dileyecek. Küçük bir parantezde Kiraz ve Ali cephesine açarsak o tarafta işler epey karışık. Kiraz’ın sürekli Kara’nın hayatına müdahale etmeye çalışması bizce hiç hoş değil. Şıpsevdi İbo’nun da bir anda karaya vurulması da o aşkın pek sağlam olmadığının kanıtı. Bizce Kiraz Ali ve Kara’yı bırakıp Ali’ye odaklanmalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir