Emanet 102.Bölüm Fragmanı – 26 Ocak Salı

Seher ve Yaman EVLENİYOR!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 102.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 102.bölümünde Yaman ve Seher arasında romantik yakınlaşma gerçekleşiyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 102.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 102.bölümü 26 Ocak 2021 Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde daha önceki özetlerimizde de belirttiğimiz gibi İkbal, Yaman ve Seher’i sonunda zorla evlendirdi. Planlarıyla ikiliyi sürekli yakınlaştıran İkbal Yusuf konusundaki son hamlesiyle ikiliyi resmen evliliğe mahkum etti. Yaman Yusuf’un velayeti için Seher’e evlenme teklifi ederken Seher başta bu durumu istememişti. Ancak ikilinin de çok iyi bildiği bir şey var o da birbirlerini gerçekten sevmeleri.

Elbette Seher ve Yaman’ın bu evlilik kararı en başta Zuhal’i delirtti. Üstelik ikili bu kararı konağa el ele girerek verecek. Zuhal İkbal’e söylemediğin bırakmazken artık iki cadının yapabileceği hiçbir şey yok. Seher’in evlenme teklifini kabul ederken ki sözleri de bu evliliğin formaliteden çok öte bir şey olacağının kanıtı. İkilinin ayrılması bundan sonra artık imkansıza yakın diyebiliriz. Üstelik Yaman ve Seher bu evliliğin formalite değil gerçek bir evlilik olduğunu da kanıtlamaları gerekecek. Çünkü sosyal hizmetler bu durumu yakından takip edecektir. Bu da bizler için oldukça romantik bir düğünün geleceğini haberi. Kısaca dizi bu hafta oldukça keyifli geçecek diyebiliriz. 

Bir yanıt yazın