Baş Tacım 6.Bölüm Özeti – 28 Haziran Pazartesi

Archana’nın Ailesi Manav’ı Zengin Sanıyor! Uygun Damat Adayı…

Baş Tacım 6.bölüm özetinde Archana’nın ailesi Manav’a ısınıyor ve bu kez de dama adayı olarak Manav’a göz dikiyorlar. Ama Manav’ın hayatı Rasika’ın yaptığı plan doğrultusunda zengin olarak gösteriliyor. Manav’a Archa tarafından teklif gönderilecektir. Baş Tacım 6.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Vinod’un karısı Mançu’ya sürpriz yapacağı tutar. Vinod eve gittiğinde Acit’in Archana’nın evliliğini bozduğunu öğrenir. Vinod madem öyle bende senin kız kardeşini bırakıyorum diyerek evden çıkıp gider.

Mançu göz yaşlarını tutamazken Rasika ise yangına körükle gider. Rasika çoktan kızının o aileden kopup gelmesine razıdır. Manav ise ailesiyle akşam yemeğine oturmuş anne ve babası sürekli kavga ediyordur. Manav ise Archana^nın evinde yaşadığı anları düşünüp börek çok güzel olmuş der. Manav’ın ailesi bamya yerken Manav’ın neden börek güzeldi lafını düşünür. Babası ise oğlunun aşık olduğunu anlamıştır.

Soluchana Rasika’nın yaptıklarını öğrenince soluğu o evde alır. Soluchana burnundan soluyordur. Kızını da al başına çal çıkışı Mançu’yu epey şaşırtır. Vinod ise içeriye polislerle girip Acit’i tutuklattırır.

Soluchana ve kocası Manav’ın ailesini araştırması için evlilik işlerini araştıran kadından yardım isterler. Mançu ise olanları duyup kendisinden gizlendiğini duyunca sinirlenir. Yine annesini arayıp plan yapmasını ister. Bu arada Manav ve Archana ise trende karşılaşırlar. İkisi birbirine dönüp el sallarlar.

Mançu Manav’ın ailesini araştırınca yaşadığı bu fakir hayatı hoşuna gider. Annesine gidip durumu anlatır. Bundan sonra ise yanlış anlaşılmalar silsilesi başlayacaktır. Manav çok zengin, mühendis, tamirhanesi olan biri olarak anlaşılır. Soluchana’nın içi siner ve Manav’ın ailesine teklif gönderirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir