Soham Evine Geri Döndü!
Baş Tacım 312.bölüm özetinde Manav ve Archana sonunda Soham’a kavuşuyor. Bu gerçekle tüm aile yüzleşirken Ankita ve kardeşleri şoke oluyor. Soham’ın ailesini kabul etmesi için tek bir şartı vardır. Baş Tacım 312.bölüm özeti devam ediyor.
Pari’nin evlilik ritüelleri başlar. Pari çok mutludur. Manav, Müfettişten bir telefon alır. Adresi not eder ve Archana’ya Soham’ı aramaya gitmeleri gerektiğini söyler. Ayrılırlar. Oraya vardıklarında evde kimseyi bulamazlar. Manav komşulara sorar. Bilmediklerini söylüyorlar. Archana, Soham’ın buraya geleceğini ve onu beklediğini hissediyorum, der. Evin içine giriyorlar ve etrafa bakıyorlar.
Mansi ablasından tekrar özür diler. Ankita Mansi’ye kimin beynini yıkadığını sorar. Mansi ona Pari’yle olan durumu anlatır.
Soham bir kart görür ve bunun Pari ve Naren’in düğün davetiyesi olduğunu görünce şaşırır. Şüphesinin doğru olduğunu düşünüyor, Ankita ve Naren arasında bir sorun var ve işler o kadar kötüleşti ki Naren’in ailesi onunla Pari ile evleniyor. Öfkeyle oradan uzaklaşır. Pranav, babanın bugün de kaçtığını söylüyor. Ankita, babanın buraya gelmesinin iyi olduğunu söylüyor, değişmeye çalışıyor.
Soham bir barda alkol içiyor. Sachin’in Gauri ile evlenmeye çalıştığını ve onu öfkeyle öldürdüğünü hatırlıyor. Sachin’in Gauri’yi ondan kaçırmaya çalıştığını, Pari’nin Naren’i Ankita’dan aldığını düşünüyor. Tekrar Vishnu Lala olacak ve onları cezalandıracak.
Sarhoş bir halde olan Soham, Naren’in evinin önünde bağırır. Naren kapıyı açar açmaz kızının hayatını mahvettiği için Naren’i boğmaya çalışır. Rushali gelir ve kızının Naren ile sözleşmeli evlilik yaptığını ve artık sözleşmesinin bittiğini söyler. Soham, ailesinden yararlandığını söylüyor. Rushali, onun ve Ankita’nın bunun yerine avantaj elde ettiğini söylüyor. Naren ve Sirish polisi arar ve onu parmaklıkların arkasına koyar.
Ankita babası için karakola gider. Saatten dolayı kefaletle serbest kalamayacağını söyler. Ankita Naren’in evine gider. Oradan kovulur. Ardından Pari’nin yanına gidip Nren ile konuşmasını rica eder. Pari ona hiçbir şekilde yardım etmeyeceğini dile getirir. Archana ve Manav Ankitaya yardım edeceklerdir.
Baş Tacım 312.Bölüm – 10 Temmuz Pazartesi
Sabah Manav ve Archana Polis karakoluna gelirler ve Müfettiş’e verilen adreste Soham’ı bulamadıklarını söylerler. Müfettiş, Balan ile ilgileneceğimizi söylüyor. Ankita da orada oturuyor. Archana, Manav’a Raghav Ana’yı hatırlatıyor. Manav, Müfettiş’e Raghav matre için kefaletle kağıt aldıklarını söyler. Sachin kağıtları verir. Müfettiş, polis memurundan Soham’ı serbest bırakmasını ister. Ankita onlara teşekkür eder. Ankita, Soham’ı hala aklı başında değilken tutar. Ankita, iyi misin diye sorar. Soham, onu bırakmayacağım diyor. Ondan beklemesini ister. O gider. Archana, Soham’ı görür ve duygulanır. Soham da onları görür. Sachin şok olur.
Arca gözlerine inanamadı. Gözlerinde yaşlarla gülümseyerek yanına gider. Soham da ona doğru ilerler. Çocukluk ve ergenlik anılarını hatırlıyor. Soham sinirlenir. Archana ona duygusal olarak dokunur ve ona sarılır. Seni çok bekledim diyor. Sensiz yaşayamam. Geri döneceğini biliyordum. Manav’a sarılır. Soham’a yakında her şeyin yoluna gireceğini söyler ve tekrar Soham’a sarılır. Manav ona 20 yılı nasıl geçirdiklerini bildiklerini söyler. Manav ona sarılmaya gider, Soham ona dokunmasına izin vermez. Archana ve Manav ondan eve gelmesini ister.Archana sana ne olduğunu sorar. Bunu neden yapıyorsun? Seni çok özledim diyor. Archana, “Sana haklarını vereceğim” der. Soham onu öfkeyle iter. Manav ona vurmaya çalışır ama Archana onu durdurur. Soham, beni Gauri ile evlendireceğini söylüyor. halime bak. Kızımın haklarını gasp ediyorsun. Kızımın kocasını biriyle evlendiriyorsun.
Soham gelir ve Ankita’dan çantalarını toplamasını ister. Buradan gideceğiz diyor. Prashant gitmeyi reddediyor ve bizi nerede tutacağınızı söylüyor. Soham öfkeyle çantalarını toplamalarını ister. Archana ve Manav oraya gelirler. Archana, kimsenin buradan ayrılmayacağını söylüyor. Ankita sorar, Soham…..bir yanlış anlama olabilir. Archana, onu Soham Deshmukh olarak tanıdığımı söylüyor. O benim oğlum. Herkes şok olur ve Soham’a bakar.
Archana, uzun zamandır onu aradığımı söylüyor. Ankita’nın resimlerini gördüğünü ve sonra bir kez Soham ile görüştüğünü hatırlıyor. Soham, ben senin Soham’ın değilim der. Soham 20 yıl önce öldürüldü. Ben Raghav Ana, Vishnu Lala. Ankita, Soham’ın bir keresinde Vishnu Lala olduğunu söylediğini hatırlıyor. Archana diyor ki, sen benim Soham’ımsın. Herkes şokta. Mansi, Archana’nın Soham hakkında soru sorduğunu hatırlıyor. Archana, bu çocukların bizim torunlarımız olduğunu söylüyor. Ailemiz tamamlandı. Ankita soruyor, bizim babaannemiz misin? Archana başını salladı. Ankita ona Archana babaanne diyor. Soham onlardan ayrılmalarını ister. Archana ağlar ve ayrılır, ardından Manav gelir. Soham, Ankita ve kardeşleri üzgün görünüyor.
Baş Tacım 312.Bölüm Özeti Devam Ediyor
Savita, Soham’ın hayatta olduğunu ve Ankita’nın Soham’ın kızı olduğunu öğrenince mutlu olur. Sulochana, onunla bir bağ hissettiğini söylüyor. Pari sinirli görünüyor.Soham, çocuklarına Deshmukh adından nefret ettiği için adını değiştirdiğini itiraf eder. Aşkımı çaldılar diyor. Ankita ve diğerleri gergin bir şekilde Soham’ın aşk hikayesini dinliyorlar.Pari Naren’e gelir ve Ankita’nın onun kardeşi olduğunu söyler. Naren, inanılmaz olduğunu söylüyor. Pari, Soham’ın kızı olduğunu söylüyor. Naren, üzgünüm bilmiyordum diyor. Onu hapse gönderdim. Pari, Manav ve Archana’nın onu kefaletle serbest bıraktığını söylüyor. Mutlu olduğunu ama Ankita’yı ablası olarak kabul edemediğini söylüyor. Onu unutamam ve kabul edemem diyor. Manav ve Archana onlarla yaşamalarını istiyor ama ben onunla yaşayamam. Naren buna gerek olmadığını artık beraber yaşayacaklarını söyler.
Manav ve Archana, Ankita ve kardeşlerini eve getirir. Herkes mutlu. Manav ailesine onlara sevgi ve her şeyi vermeleri gerektiğini söyler. Sulochana, “Gelmenin senin için kolay olmadığını biliyorum ama yakında bir olacağız” der. Savita onlardan kutsamalarını almalarını ister.
Soham Deskmukhların evini basar.Savita onlara gelmesini ve öfkeyi bırakmasını ister. Sulochana Soham’a gider. Soham duygulanır. Sulochana ona bir hata yaptıklarını ama neden çocuklarınızı cezalandırdığınızı söyler. Lütfen bizimle yaşa. Soham tamam diyor. Manav doğru diyor. Soham ondan susmasını ister ve bugün bir karar vereceğini söyler.Soham ondan Naren ve Pari’nin evliliğini durdurmasını ister.
- MEHMET GÜNSÜR ANNEM ANKARA’YA VEDA MI EDECEK?HASAN İÇİN YOLUN SONU MU? Kanal D’nin sevilen dizisi Annem Ankara’nın son bölümü izleyici derinden etkiledi. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı Hasan’ın saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı …
- Arka Sokaklar 693. Bölüm Özeti: Akıl almaz çetenin kimliği açığa çıkacak mı?Arka Sokaklar 693. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Demet, genç yaşına rağmen hayatındaki olumsuzluklarla mücadele ederken ekibimiz, bu durumun arkasındaki sır perdesini aralayacak. Ancak araştırmalar, beklenmedik bir çetenin varlığını ortaya çıkaracak. Demet’in hayatındaki sorunların kaynağı nedir? Mesut ve Candan’ın dünürlükleri nasıl gelişecek? Nazike’nin başına gelen olay, ekibin hayatını nasıl etkileyecek? Arka Sokaklar 693. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Demet’in hikayesi nasıl sonuçlanacak?
- Kara Ağaç Destanı 28. Bölüm Özeti: Çoban Ali ve Zeynep’in Büyük Aşkı Ortaya ÇıkıyorKara Ağaç Destanı 28. bölümüyle merakla bekleniyor. Fabrikadaki patlamanın Celal Ağa tarafından yapılmadığı ortaya çıkınca herkesin aklındaki soru, bu büyük olay sorumlusunun kim olduğudur. Hem Celal Ağa hem de Sultan hem de Ömer, bu gizemli düşmanın peşindedir. Ancak bu tehlikenin hiç beklenmediği kadar ortaya çıkanlar farkında değillerdir. Çoban Ali ve Zeynep, Celal Ağa’dan kurtulmayı başarabilecek mi? Celal Ağa’nın gizemli düşmanı kim? Kara Ağaç Destanı 28. bölüm neler oldu? Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
- Yalı Çapkını 86. Bölüm Özeti ve DetaylarYalı Çapkını 86. bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatacak. Seyran ve Ferit’in ilişkisinde yeni bir başlangıç yapma çabası bu bölüm dikkat çekerken, ikili geçmişte yaşanan olayların gölgesinde programların yürütülmesini sağlar. Seyran ve Ferit’in yeni bir randevuya çıkma kararı, hikayeyi yeniden şekillendirecek. Seyran ve Ferit’in ilişkisinde yeni başlangıçlar nasıl sonuçlanacak? Korhanların karşılaştığı gizemli düşmanlar ve özellikleri ne? Esme’nin restoran planları, hikâyesinin diğer karakterleri nasıl görünür? Suna ve Abidin’in mutluluk haberleri ilerleyen günlerde nasıl gelişecek? Orhan’ın Betül ile ilgili şüpheleri, aile içinde yeni bir çatışmaya mı yol açılacak?
- Kızılcık Şerbeti 79. Bölüm Özeti: Fatih ve Doğa’nın ilişkisi nasıl bir yola girecek?Kızılcık Şerbeti 79. bölümü, heyecan dolu gelişmelerle izleyicileri bölümü ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Cemal’in Ömer’i bıçaklamasıyla artan gerilim, Kıvılcım ve ailesini derinden etkilerken, hikayenin birçok düğümü çözülüyor. Cemal yakalanacak mı? Yoksa gerginlik daha da artacak mı? Ömer ve Abdullah arasındaki bağlar tamamen düzelecek mi? Fatih ve Doğa’nın ilişkisi nasıl bir yola girecek? Görkem’in büyük planı nedir ve bunu kim öğrenmiştir?