Baş Tacım 23.Bölüm Özeti – 15 Temmuz Perşembe

Archana’da Boşanma Evraklarını İmzaladı!

Baş Tacım dizisinde Archana, Manav’ın boşanma belgelerini imzaladığını öğrenince hemen hesap sormak ister. Telefona Manav’ın annesi çıkınca konuşmaya cesaret edemez. Manav’ın iş yerinde olduğunu öğrenir ve oraya gider. Baş Tacım dizisi 23.bölüm özeti devam ediyor.

Arçu Manav’ın ofisini basıyor! Manav, Archana’yı karşısında görünce şoke olur. Onu kolundan tutup daha sessiz bir yere götürür. Yalnız kalan ikili arasından yüzleşme yaşanır. Archana boşanma evraklarını imzalamak için birkaç soru sormak istediğini belirtir. Bunun için sözleşilir. Arcaha çıkarken Tarun gelir. Archana’yı görünce Manav ile ikisinin barıştığını düşünür. Yalnız Manav hala Satiş ve Archana’nın arasında evlilik gündemi olduğunu düşünür. Bu saçma düşünceden onu çıkaran Tarun olur.

Archana evi arayıp durumu haber verir. Mançu ise telefon konuşmasını duyar. Manav ile Archana’nın arasının düzelmesi onun için risklidir. Bu yüzden kendince tedbir almaya çalışır. Bunun sonucunda Satiş’i arayıp ona durumu anlatır. Archana’nın yanında olmasını ister. Satiş ikilinin arasındaki meseleye karışmayacağını söylese de Mançu Manav’ın annesinin Arçu’ya zarar vereceğinden endişe ettiğini belirtir. Bu yüzden Vinod’a da ulaşamayınca koktuğunu Archana’ya yardım etmesini ister. Satiş iki arada bir derede kalınca bu olaya burnunu sokmaya karar verir.

Manav buluşma yerine gidecekken patronu arayıp Ash’in arabasını teslim etmesi gerektiğini söyler. Manav şu anda müsait olmadığını söylese de patronunun ısrarıyla gitmek zorunda kalır. Archana’y arayıp haber vermeye çalışsa da Archana trende yolculuk yaparken epey sinirlidir ve telefonun sesini duymaz. Manav da bir not bırakıp gider.

Archana eve geldiğinde içeriye girmeye cesaret edemez. Yolda Manav’ın mesajını alınca içeri girip beklemeye koyulur. O sırada sevgili kaynanasının uzaklardan sesini duymaya başlar. Bu onun irkilmesine sebep olur. Savita eve girince Archana’yı görür ama daha çok hayal gördüğüne yorar. Bu hareketler Archana’yı epey gerer. Daha sonra ikili arasında sözlü atışmalar başlar. Savita Archana’yı kolundan tutup dışarı çıkarır. Kavga dışarda da devam eder. Herkes toplanıp onları izler.

Savita Archana’yı fırlatınca tam zamanında gelen Satiş onu tutar. Bu Savita için yeni malzemedir. Sevgilisiyle birlikte geldiğini ilan eder.

Ash ise Varşa ile birlikte yemeğe gelmiştir. Manav ikiliyi görür. Manav aynı zamanda Ash’in evli olduğunu biliyordur. Varşa’nın kandırıldığını hemen anlar.

Diğer tarafta sözlü atışmalara Satiş’te dahil olur. Savita’nın sözlerine karşılık verir. Archana ile arasında bir şey olmadığını hastalıklı insanlardan korumak için yanında gelerek destek olduğunu söyler. Bu sözleri de söylerken elini Archana’nın omzuna koyar. Bu sırada Manav gelir. Herkes dönüp bakar. Archana ise bir oyunun içinde olduğunu düşünür. Manav’a doğru ilerler. Archu her şeyi Manav’ın ayarlamış olabileceğini düşünür. Kağıtları imzalamam için bunca oyuna ne gerek olduğunu söylüyor. Manav neden geç geldiğini anlatmaya çalışsa da Archana onu durdurur. İkisi de ilişkileri hakkında konuşur. Manav Satiş’i bahane eder. Kısacası iki tarafta birbirini kırıcı konuşmalar yapar. Archana kağıtları çıkarıp imzalar. Böylece iki tarafta boşanmak için adım atmış olur.

Archana ve Satiş eve dönerler. Soluchana ise kapıda dört dönüyordur. Archana konuşmadan içeriye girer. Gereken açıklamayı Satiş yapar. Boşanma evrakını imzalaması evde şok etkisi yaratır. Soluchana kızıyla sarılıp ağlaşırlar.

Ertesi gün Manav Tarun’a Varsha hakkında gördüklerini anlatır. Varsha’ya gerçekleri anlatması gerektiğini söyler. Bunu da insanlık namına yapacağını anlatır. Tabi Varsha karşısında Manav’ı görünce kelimeleri ağzına tıkar. İkinci karşılaşmalarında Manav Ash hakkında bildiklerini anlatır. Ama Varsha ikna olmaz hatta Rashmi onu kandırır.

Manav Varsha’dan istediği tepkiyi alamayınca en doğrusunun ailesine haber vermek olduğunu düşünür. Onu kapıda karşılayan Mançu olur. Böylece Mançu Varsha’nın dibe battığını görmek için gerçeklere kulaklarını kapar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir