Aşk Mantık İntikam 18.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Esra Tehdit Edildiğini Haykırdı!

Aşk Mantık İntikam 18

Aşk Mantık İntikam 18.Bölümde Neler Olacak?

Aşk Mantık İntikam 18.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Mantık İntikam 15 Ekim Cuma günü yayınlandı. Peki Aşk Mantık İntikam dizisi 17.bölümde neler oldu? Aşk Mantık İntikam 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Esra’dan Ozan’a büyük itiraf geldi. Esra Ozan’ın yüzüne tehdit edildiğini haykırdı! Peki Ozan’ın tepkisi ne olacak? Esra ve Çınar kaza mı yapıyor?

Aşk Mantık İntikam dizisi 18.bölüm izleyicilerin beğenisine sunuldu. Dizinin fanları sonunda rahat bir nefes aldı. Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölüm tanıtımında nefes kesen anlar yaşandı. Büyük bir heyecanla izleyiciler gelecek bölümü bekliyor. Yeni bölüm fragmanında dizinin yeni bölümüne dair tüm ipuçları yayınlandı.

Çağla’nın Esra’ya attığı iftirayı Çınar öğreniyor! Esra ve Çınar yüzleşmesinde gerilimli anlar yaşanıyor. Çınar Esra’ya hesap sorarken; Esra ise Ozan’ı kaybedemeyeceğini gözyaşları için haykırıyor. Esra kendini kaybetmiş durumda gözüküyor. Esra direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza mı yapacak yoksa bu kaza ufak sıyrıklarla mı atlatılacak.

Esra büyük bir kaza geçirip Yeşilçam filmleri gibi Ozan’ı kendine bağlamayı mı düşünecek! Gelecek bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki Ozan ve Esra arasındaki buzlar tamamen eriyecek mi? Esra, Çağla tarafından tehdit edildiğini sonunda itiraf ediyor. Ozan Esra’nın bu zamana kadar ki anlamsız davranışlarını sonunda anlayacak.

Aşk Mantık İntikam Son Bölümde Neler Oldu?

Ozan ve Çağla’yı teknede oldukça yakın bir biçimde gören Esra’nın Ozan’a olan tüm güveni sarsılır ve hayatının en kritik kararını verir. Bundan böyle Ozan’ı beklemeyecek, kendisini seven, kalbini yormayan biriyle beraber olacaktır. Esra soluğu Çınar’ın yanında alarak ani bir kararla onunla sevgili olmak istediğini söyler. Çınar duyduklarına inanamaz, çok sevinir. Sonunda beklediğine değmiş, sevdiği onu seçmiştir. Sırada Ozan’ın koltuğuna oturma planı vardır ancak Ozan da boş durmamış, bir karşı hamle geliştirmiştir.

Çağla, Ozan’la her şeyi yoluna koyduğunu düşünmektedir ancak Ozan’ın kalbi bir tek Esra için atmaktadır. Çağla bunu gördükçe emin olur, Esra’nın şirketten gitmesi gerekmektedir. Esra’nın Ozan’ın gözünden düşmesini sağlayacak bir plan hazırlar. Şirketi tehlikeye atacağını bile bile planını uygulayan Çağla, Esra’nın hem Ozan’ın güvenini hem de şirketteki pozisyonunu kaybetmesini sağlayabilecek midir?

Romantik dizi Aşk Mantık İntikam yönetmen koltuğunda Murat Öztürk oturmaktadır. Dizinin başrollerinde ise güzel oyuncu Burcu Özberk ve yakışıklı oyuncu İlhan Şen yer almaktadır. Aşk Mantık İntikam 18.bölümü 23 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir