Arka Sıradakiler Oyuncularının Şimdiki Halleri

Arka Sıradakiler dizisi oyuncularının şimdiki halleri

2007-2012 yıllarında ekranları kilitleyen “Arka Sıradakiler” dizisinin oyuncuları, yıllar içinde nasıl bir değişim geçirdi? Büyük Zafer Lisesi’nin unutulmaz karakterleri şimdi nerede ve ne yapıyor? İşte “Arka Sıradakiler” oyuncularının göz alıcı değişimleri ve son halleri…

“Arka Sıradakiler,” çete kavgaları ve haraç konularını işleyen, unutulmaz bir gençlik dizisi olarak hafızalarda yer etti. Büyük Zafer Lisesi’nin başarısızlıkla anılan geçmişi, yeni bir öğretmenin idealist mücadelesiyle bir araya gelerek dramatik bir hikayeye dönüştü.

Dizinin yapımcılığını Birol Güven üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan bulunuyordu. 2007 yapımı bu dram dizisi, 6 sezon boyunca seyirciyi ekranlara kilitleyerek iz bıraktı. Ancak zamanla değişen eğilimler ve oyuncuların kariyer rotalarındaki değişim, “Arka Sıradakiler” ekibini günümüzde farklı yerlerde buluşturdu.

Popüler dizi, “Arka Sıradakiler,” efsanevi karakterleriyle hafızalarda canlılığını koruyor. Cesur ve hırçın kızı Özge’yi canlandıran Sevda Dalgıç’ın hayranları, onun “Avlu” dizisindeki değişimine şaşkın bir şekilde tanık oldu. Diğer oyuncuların da benzer dönüşümler geçirmiş olması, izleyicileri geçmişin nostaljisine götürüyor.

2007 yılında Fox TV’de yayınlanmaya başlayan “Arka Sıradakiler,” Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Fırat Çöloğlu, Bülent Emin Yarar, Sevda Dalgıç, Gözde Mukavelat gibi isimlerle gençlik dizisi kategorisinde iz bıraktı. Birol Güven’in yapımcılığında ve Hamdi Alkan’ın yönetmenliğinde ekrana gelen dizi, tam 6 sezon boyunca seyirciyi ekran başına kilitleyerek 2012 yılında final yaptı.

Bugün, “Arka Sıradakiler” ekibinin yolları farklı projelerde kesişiyor. Kemal Hoca, Oktay, Gamze, Saffet, İbo, Sibel ve diğer sevilen karakterlerin günümüzdeki halleri, izleyicileri nostaljiye sürüklüyor. Sarı saçları ve sert bakışlarıyla diziye renk katan Özge’nin yepyeni bir görünüme büründüğü günümüzde, dizinin efsanevi karakterleri geçmişin hatıralarını canlı tutmaya devam ediyor.

Peki, siz Arka Sıradakiler oyuncularının değişimlerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir