Masum 215.Bölüm Özeti- 23 Ekim Cuma

Gopi Öldü Sandığı Babasını BULUYOR!

Masum dizisinde Gopi ve Kinjal kreş açmış rakip kreşin sahipleri cüce insanı çocuk kılığına sokup başlarına bela etmişti. Ayrıca bu çocuk adam Rashi’ye de aşık olmuştu.  Cüce ortalığı karıştırmak için bir plan daha yapar. Hedefinde Ahem vardır. Ahem’in elindeki önemli dosyaları gören cüce bunlar üzerinden Ahem’i çıldırtmaya karar verir. Ahem’in koltuğa koyduğu dosyaları gizlice alıp havaya fırlatır. Tüm çocuklar bir anda havaya fırlayan kağıtlara koşar. Ahem’in tüm iş dosyalarını yırtmaya başlarlar. Ahem dosyalarının param parça olduğunu görünce şok olur. Sinirden adeta kıpkırmızı kesilmiştir. Ahem tüm hıncını Gopi’den alır. Tüm bu olumsuzlukların sebebi olarak Gopi’yi görür. Masum 215.bölüm özeti devam ediyor.

Rashi de Ahem’in destekleyerek Koki’ye olumsuz şeyler söyler. Kinjal tüm bunların aksine her şeyin zamanla rayına oturacağını dile getirir. Ancak Koki Kinjal’e bilenmiştir. Sürekli kreş işlerine geç kalmasına söylenir. Kinjal’e son bir şans vereceğini söyleyen Koki bunu iyi değerlendirmesini ister. Böylelikle cüce ortalığı karıştırma işinde başarılı olmuştur. Ancak Koki’nin bir şans daha vermesi onu üzer. Bu işi bitirmek için bir plan daha yapacaktır. Cüce rakip kreşin sahiplerini arayarak bu müjdeli haberi onlara da iletir.

Akşam olduğunda aileler çocuklarını birer birer kreşten alır. Sadece cücenin ailesi gelmemiştir. Cüce’nin aklı fikri ise Rashi’dedir. Onu sürekli ıslık çalarak rahatsız eder. Gopi cücenin ailesini arayıp haber veriri. Ailesi trafiğe takıldığı için geç geleceğini söyler. Koki, Rashi’den cüce için atıştırmalık yapmasını ister. Cüce Rashi’nin onunla ilgilenecek olmasından dolayı çok mutlu olur. Adeta dünyalar onun olmuştur. Rashi’yi izelerken kendinden geçer adeta filim sahnesinde gibi büyülenmiştir cüce. Cüce bu fırsatı değerlendirmek için Rashi’den ona yemek yedirmesini dahi ister. Jigar ile Rashi’yi de yakınlaşırken görünce Jigar’a leblebi atarak onu uzaklaştırmaya çalışır.

Akşam olduğunda ise Cücenin ailesi gelip onu götürür. Böylece Modiler rahat bir nefes alırlar. Ancak sabah olduğunda kreşe ilk gelen cüce olur. Bugün ortalığı karıştırıp bu işi bitirmeyi kafasına koymuştur. Cücenin ilk planı çocukların ayakkabılarına bal döküp kreşi kötülemektir. Ancak cücenin oyununu Mira bozar. Mira cüce oyununu oynarken onu görür ve ağlayarak engeller. Rashi, Mira’nın ağlamasına gelince cücenin planı çöpe gider.

Mira tıpkı annesi gibi cüce her plan yaptığında onu engellemeyi başarır. Cüce Mira’nın sürekli işerine çomak sokmasına dayanmaz ve onu kaçırıp depoya kilitlemeye karar verir. Cüce Mira’yı tam depoya atacakken Rashi çıkar ve cücenin elinden Mira’yı alır. Mira kurtulurken cücenin kimliği de ortaya çıkmış olur. Rashi cüceyi kolundan tuttuğu gibi Kokila’nın önüne götürür ve durumu ona anlatır. Tüm bu olanların üstüne cücenin telefonu da çalınca Koki konuşmalardan tüm olayları çözer. Telefon konuşmasıyla da delili olan Modiler soluğu karakolda alırlar. Kinjal ise çocuklarla baş başa kalmıştır. Kinjal bu esnada bu işin kendine göre olmadığını anlar. Koki’de ana okul işine son verilmesinden taraftır. Kinjal de zorluğu anlayınca bu işten vazgeçer. Böylece ana okulu macerası son bulmuş olur.

Diğer yandan Urmi ise para kazanmak için gazetede gördüğü bir işe başvurur. Üyelik üzerinden satış sistemi olan iş Urmi’nin çok hoşuna gider. Urmi kısa yoldan para kazanmanın yolunu bulduğunu düşünüyordur. Kinjal de ana okulu işinden sonra yeni arayışa girer. Urmi’nin işi ona da mantıklı gelir. Kinjal ve Urmi yeni üyeler bulmak işin çalışırlar.

Koki ise tüm olaylardan sonra değişiklik olması adına konaktakilerle bugün restoranda yemek yiyeceklerini söyler. Urmi ve Kinjal de yemeğe gelirler ancak ikili restoranda satış yapma derdine düşerler. Restoranda ayrıca gösterilerde yapılıyordur. Uzun bıyıklı bir adam gösteriye başlar. Adam Gopi’yi görünce dona kalır. Gopi elbette adamı tanımaz. Bu adamı tanıyan te kişi Urmi’dir. Urmi adamın peşinden koşar ve onu yakalamaya çalışır. Urmi bu gizemli adamı Modi konağına getirecek ve Gopi’nin babası olarak tanıtacaktır.

Bir yanıt yazın