Gönül Dağı 37.bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Olacak?

Trt 1’in en çok sevilen ve reytingi yüksek olan Gönül Dağı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 37.bölümde neler olacak? Gönül Dağı dizisi 37.Bölümde Doktor Kenan gerçek ailesini bulacak mı? Dilek yüzüğü tekrar takıyor ve Taner ile kaldığı yerden devam ediyor. Peki Ramazan’ın durumu ne olacak? Orada da işler sarpa sarıyor gibi duruyor.

Gönül Dağı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gönül Dağı 37.bölümde Taner annesine çok kızgın. Taner artık annesinin baskılarına dur demeyi öğreniyor. Hayriye ise oğluna ve müstakbel gelinine istediği gelin adayını alamadığı için yapmadığını bırakmadı. Dilek de taş olmadığı için çareyi çatlamakta buldu. Gülsüm öğretmen ise herkesin gözünü açtı ve düşünmeye sevk etti.

Hayriye her ne kadar Dilek’ten özür dilese de bunu baskıyla yaptı. İçinden gelerek yapmadığı için bunu biraz daha düşünmesi lazım.

Ramazan ise anne ve babasının arkasından iş çevirmesinin cezasını çekiyor. Ramazan’ın çilesi bitmiyor! Adamın durduk yere başına bir düzine kayınço çıktı! Birinden kaçsa diğerine yakalanıyor. Ramazan ise ben bu oyunu bozarım diyor!

Amcaoğullarının uçağı geri dönüyor! Üstelik kapılarında yeni teklifler de var!

Sefer ise son kavgasından sonra ekmeğini kaybediyor. Ona da ekmek kapısı Kayseri yolu gözüküyor. Zahide ve Sefer’i şimdi de hangi sınav bekliyor?

Doktor Kenan ise gerçek ailesini bulmaya geldiğini Elif’e itiraf ediyor. Bu süreçte Elif ve Kenan arasında neler olacak? Kenan ve Döndü kavuşacak mı? Kenan siz benim annem olabilirsiniz diyerek kime sesleniyor?

Sıcacık aile dizisi Gönül Dağı 23 Ekim Cumartesi günü Trt 1 ekranında…

Bir yanıt yazın