Yemin Dizisi 226. Bölüm Fragmanı – 13 Nisan Pazartesi

Yemin dizisi 226. bölüm izle ve dinle! Yemin dizisi 226. bölüm fragmanı ve bölüm özeti yayında. Yemin dizisi son bölümde neler oldu? Yemin 13 Nisan Pazartesi analizini keyifle seyret.

Cemre Cavidan’ı Zehirleyerek ÖLDÜRECEK

Yemin’de Cemre ona yapılan bunca kötülüğün intikamını almaya karar verdi ve Cavidan’ı adeta kendi tuxağına düşürdü. Cemre’nin böyle kurnazca bir plan yapacağına şaşırdık ama en çok dört ayak üstüne düşmesine alışık olduğumuz  cavidan,’ın bu duruma düşmesine şaşırdık.

Cemre baştan sona başına gelen tüm acıalrın sebebi olan cavidan’dan intikam almaya oldukça kararlı ancak bu mümkün olacak mı? Bildiğiniz gibi o depo yoğun kimyasallar nedeniyle oldukça tehlikeli. Nitekim Cemre cavidan’ı depoya tıkarak bunu başardı ancak yinede temkinliyiz. Dediğimiz gibi cavidan adeta her durumdan o kadar kolay sıyrılmayı başarıyor ki. Bu durumdan kurtulsa bile cavdan’nın zarar görmesi ve gözünün korkması bizi bir hayli mutlu etti. Reyhan’ı bırakmak istediği durumu yaşaryarak belki biraz empati yapar. Cavidan’nın sonu burası olmasa da onun zamanı artık doluyor buna emin olabilirsiniz.

Reyhan ve emr ise iyilik ve mutluluk peşindeler. İkili her fırsatta güzel huyları ve sevgi dolu kalpleriyle bizleri kendilerine hayran bırakıyorlar.  Diğer bir yandan herkesi kurtarmayı çok seven emir annesinin aniden ortadan kalkmasına da tepkisiz kalmayacak. Annesini kurtarmak için yopun bir çaba harcayacak.

Gelgelelim narnin ve kemal’e. Narin masal’ı görmek için konağa gitti ancak deyim yerindeyse kemal tarafından kovuldu. Aslında narin boşandıktan sonra konağa neden gitti o da merak konusu. Madem oyanın demesiyle boşanıyorsun niye geri dönüyorsun. O zaman sil komple onları ve yolunu çiz. Eğer aşkın  kalbin hala kemaldeyse o zaman boşanma. Ama bu tarafta gerçekten olanları anlamak çok zor. Şehriye ve hızır ise narin ve kemal’i bir araya getirmek için elinden geleni yapmaya çalışıyorlar ama pekte mümkün değil. Oya bu tarafı iyi karıştırdı ve onarılmaz hale getirdi. Peki kemal ve narin nası bir araya gelecek.

Burada daha öncede gördüğümüz gibi olumsuzluklar narin ve kemal’i hep bir araya getirdi. Bu sefer masal’ın sağlık durumu ikiliy zoraki olarak bir araya getirip iyileştirici rol üstlenecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir