Yayınlanan En Favori Hint Diziniz Hangisi?

Türk İzleyicilerinin Gönüllerini Fethetmiş 15 Hint Dizisi

Hint dizileri ülkemizde en çok seyredilen yabancı dizilerin en başında gelmektedir. Yayınlandıkları dönemde insanları ekrana kilitleyen, en sevilen ve en çok izlenen hint dizilerini sizler için seçtik. Favori dizinizi yorum kısmında belirtin bakalım en çok hangi yapım sevilmiş görelim.

Şu an da ekrana gelen iki yeni hint dizimiz var. Yaralı Kalbim ve Masum.

15.Yaralı Kalbim Dizisi Geet ve Maan’ın hikayesi. Tüm engellere, ayrılıklara, aykırılıklara rağmen aşkın gücünü gösteren bir dizi. Hikaye, Hoshiyarpur ‘da başlıyor. Güzeller güzeli, saf, masum , kırılgan daha 18 yaşındaki Geet ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenmektedir. Dev adında bir damat bulmuşlardır ve Geet’in artık itiraz edecek gücü yoktur. Dev Geet’in ailesinden çok büyük bir gerçeği saklamıştır. Dev evlidir.

Düzensiz yaşamı ,sorumsuzca tavırları yüzünden borç batağındadır. Aslında çok zengin , varlıklı bir aileye mensuptur. Maan ise hayatında aşka bir kere yer vermiş , fakat aşık olduğu kadının paradan başka bir şey istemediğini anlayınca hayatındaki bu sayfayı tamamen kapatmıştır. Tek düşündüğü başarılı bir iş adamı olmak, çalışmak , çalışmak olmuştur. Ta ki güzeller güzeli Geet’i görene kadar…

14.Masum Dizisi Masum dizisini anlatmaya kelimeler yetmez. İnsanın başını döndüren entrikalarla dolu dizi. Dizinin en başına dönecek olursak birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum; saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettiriyor. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz.

Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeer. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür.

Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Ahem için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Ahem, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir dese de Rashi’yi dizi de kaybettik. Şu an bizler Masum 1 izlesek de Masum’un 2. sezonu çekilmeye çoktan başlandı.

13.Güz Masalı Dizisi Janvi geliyorum Janvi repliğiyle hafızalara kazınmış bir dizi. Zengin, acımasız Viraj ve evlendikten sonra yaşadığı hayal kırıklığı ile baş etmeye çalışan Janvi’nin zorluklar içindeki hikâyesinin anlatıldığı ‘Güz Masalı’ izleyicilere duygu fırtınası yaşattı. Büyük bir aşkla başlayan Viraj ve Janvi’nin ilişkisi evlendikleri ilk günden itibaren değişmeye başlar. Viraj, evlenmeden önce Janvi’ye masal gibi bir hayat yaşatacağına dair sözler verir. Janvi’nin borçlar içinde yüzen yoksul ailesi, kızlarına Viraj gibi zengin bir iş adamının talip olmasına ilk önce çok şaşırsa da ilerleyen zamanlarda çok sevinir.

Ancak hiç birinin Janvi’nin evlendikten sonra yaşadığı acılardan haberi yoktur. Viraj, evlendikleri ilk günden itibaren Janvi’yi garip davranışları ile huzursuz eder. Gün geçtikçe Viraj’ın gerçek yüzünü öğrenir. Viraj Janvi’ye hayatı dar etmeye başlar. Janvi’ye olan kıskançlığı Viraj’ı korkunç bir insana büründürür. Janvi’yi eve kapatır ve onun haberi olmadan hiçbir şey yapmasına izin vermez. Janvi’yi eve hapsetmekle kalmayan Viraj, eve kamera taktırır ve adım adım onu izler.


Janvi, yaşadığı işkenceyi annesine anlatmaya çalışsa da başarılı olamaz. Büyük umutlarla başlayan evlilik hayatı Janvi için işkence dolu günlere dönüşür. Janvi, Viraj’ın elinden kurtulabilmek için hem duygularını hem de gerçek kimliğini kaybetmek zorunda kalır. İlerleyen zamanlarda Janvi’nin hayatına giren Raghav, ona yaşadığı acı günleri unutturmayı başaracağı sırada iki başrol oyuncumuzda oyundan çıkar.

12.Aşk Bir Rüya Bizce ekrana gelen hint dizileri arasında en renkli olan Aşk Bir Rüya’ydı. Hem sinir eden hem güldürüren aynı zamanda duygusal bir diziydi.Yayınlandığı süreçte birçok ödüle layık görülen Thapki Pyaar Ki, Aşk Bir Rüya adıyla sevenleriyle buluştu. Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın üstlendiği Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini izletti. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapki’nin umut dolu öyküsünü izledik.


Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır ve bu durumun neşe dolu uysal karakterini etkilemesine izin vermez. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesi oğulları Diwakar’ın onunla evlenmesini kabul eder.

Diwakar ise Thapki’nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapki’yi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey’e ait haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getiriyor ve dizinin seyri tamamen değişiyor.

11.BIÇAK SIRTI (SWARAGİNİ) Dizinin hikayesi Kalküta’daki iki ailenin etrafında geçmektedir. Bunlardan biri Marwarlı bir aile diğeri ise Bengalli bir ailedir. Swara Bengalli bir aileden geln modern, açık fikirli, neşeli ve duygusal bir kızdır. Ragini ise Marwar’lı bir aileden gelen utangaç, içine kapanık ve geleneklere oldukça bağlı bir kızdır. Bu iki güzel kızın ailesi birbirlerine komşu olmalarına rağmen iki aile arasında sürekli  kavga yaşanmaktadır. İki aile iyi geçinememesine rağmen Swara ve Ragini sorunları birlikte çözmeye çalışırlar.

Bu 2 güzel kızın arasında Lakshya Durga Prasad 3. bir karakter olarak karşımıza çıkar. 2 kızda bu yakışıklıya karşı boş değildir. Lakshya’nın da bu 2 kız arasında kafası karışmıştır. Bu aşk trafiği içinde türlü entrikalar yaşanacak ve bölümler ilerledikçe kim kime aşık ya da kim kimi gerçekten seviyor şaşırıyoruz.

10.İkimizin Yerine Dizisi İkimizin Yerine dizisi henüz çocuk yaşlarda evlendirilen Anandi ve Jagdish isimli iki çocuğun hayat hikayesini anlatmaktadır. Anandi  için ailesinden ayrılmak ve başka bir ailenin kucağına atılmak başlarda çok zor gelir. Fakat zamanla kocasına bağlanmaya başlar. Fakat kocası Jagdish onu çocukken oynadığı bir arkadaşı olarak görmektedir ve okuldan Gauri isimli bir kadına aşık olur.

Jagdish boşanmak için baskı yapınca Anandi aşkını kalbine gömer ve kocasından ayrılır. Jagdish zaman kaybetmeden aşık olduğu Gauri ile evlenir. Fakat zamanla Gauri ‘nin hiç de iyi bir gelin olmadığı ortaya çıkar. Gauri’nin ailesi Anandi’yi kaybettiklerine pişman olur. Jagdish’de hatasını anlar ve Anandi’ye geri dönmek ister fakat Anandi Sivraj evlenmiştir.

9.SEV YETER İlk eşiyle olan evliliğini yürütemeyen Raman Kumar Omprakash Bhalla, hayata ve aşka küskün bir iş adamıdır. Rumi ve İshita arasında kuvvetli bir sevgi bağı oluşur. İshita’nın babasıyla evlenmesini isteyen Rumi’nin bu dileği gerçekleşir. Raman, kızı Rumi’nin velayetine sahip olabilmek için evlenmek zorunda kalır.

8.AH KALBİM Ah Kalbim dizisinde aynı evde büyüyen Pragya ve Bülbül adındaki iki kız kardeşin hayalleri, umutları, özlemleri ve aşkları konu ediliyor.

Zıt karakterleri ile dikkat çeken iki kız kardeşten büyüğü Pragya’dır… Pragya kardeşinin aksine çok sorumluluk sahibidir. Annesinin onları ne kadar zor şartlar altında büyüttüğünün farkındadır. Annesi ve kardeşine baktığı için evlilik fikrine karşıdır. Bülbül’ün ise aklı bir karış havada, tek isteği güzel kıyafetler giyip gezmektir.

Bülbül aynı zamanda Rockstar olan Abhi’nin hayranıdır. Onun konserine gider ve tanışma fırsatı yakalar. Pragya ise Abhi’nin kendini beğenmiş tavrından hiç hoşlanmaz ve kardeşine zarar vermesinden korkar. Ancak bu ikilinin yaşadıkları küçük tartışmalar, Abhi ve Pragya arasında yaşanacak büyük aşkın işareti olduğunun kimse farkında değildir.

Kendisini kızlarına adayan Sarla’nın ise en büyük arzusu iki kızının mutlu bir evlilik yapmasıdır. Ancak Pragya bu konuda pek şanslı değildir. Bülbül güzelliği ile tüm herkesi etkilerken, Pragya onun gölgesinde kalır.

7.KÖRDÜĞÜM (UTTARAN) Bir yanda zengin bir ailenin biricik kızı Tapasya, diğer yanda babasız büyüyen ve hayatın zorlukları karşısında annesinden başka dayanağı olmayan Ichcha…

Kördüğüm Hint Dizisi (Uttaran) Konusu Özeti: Ünlü iş adamı Bay Thakur ve Divya’nın kızları Tapasya ile babasını çok küçük yaşta kaybeden Ichcha’nın yolu annesinin işi sayesinde kesişir. Thakur Ailesi’nin evinde çalışmak için başvuran Damini, ilk önce beklediği olumlu cevabı bulamaz. Divya, ufak bir kızı olduğunu öğrendiğinde Divya’yı işe almaktan vazgeçer. Ancak Tapasya evde kendisine bir arkadaş istediğini söylediğinde her şey değişir. Tapasya ve Ichcha’nın arkadaşlığı bu sayede başlar.

Ichcha, Tapasya ile çok iyi anlaşsa da onun sahip olduklarını içten içe kıskanır. Her gün annesi ile kendilerinin olan güzel bir evde yaşamanın hayalini kurar… Ancak Tapasya’nın çok zengin bir ailesinin olması ya da Ichcha’nın fakir bir ailede dünyaya gelmesi onların iyi birer dost olmasına engel olmaz.

6.TATLI BELA Aşk ve nefretin mücadelesini hayat görüşleri, toplumsal statüleri birbirinden tamamen farklı olan Shlok ile Ashta’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Tatlı Bela, aşkın gücünü bir kez daha gözler önüne sermeye geliyor. Babasının intikamını almak için evlendiği eşine karşı öfke dolu olan Shlok, aşka umudunu kaybeder ve paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlar. Hayata karşı bakışı Shlok’un tam tersi olan Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır.

5.DELİ DİVANE (BİDAAİ) Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister. Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur.

Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine aşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.

Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh’in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna’yı evden kovar. Zamanla Alekh, Sadhana’ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir. Sadhana’nın başına gelenleri öğrenen Alekh’in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini’yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

4.YALANCI BAHAR (MADHUBALA) Madhubala’ya hamile olan Padmini kocasının erkek çocuk isteğine daha fazla dayanamayıp evi terk eder. Zamanla doğup büyüyen Madhubala güzellik salonunda çalışan genç ve güzel bir kız olur. Ülkenin büyük ve ünlü yıldızlarından olan Rishabh Madhubala’nın nişanlısına arabayla çarpıp kaçar. Madhubala Rishabh’dan davacı olur. Dilediği her şeye sahip olabilecek kadar güçlü olacak ünlü yıldız Rishabh hapishanede sadece 3 gün kalır. Rishabn’ın serbest kaldığını öğrenen Madhubala Rishabn’dan intikamını kendisi almak için harekete geçecektir.

3.SENSİZ OLMAZ (RANGRASİYA) Dünya genelinde beğeniyle izlenen Rangrasiya adlı Hint dizisinde genç bir köylü kızı olan Parvati (Sanaya Irani) ve Sınır Güvenlik Kuvvetleri Subayı olan Rudra (Ashihs Sharma) arasında yaşanan büyük aşkın hikâyesi anlatılmakta.

2.BENİMSİN (BEİNTEHAA) Hindistanlı varlıklı bir ailenin kendini beğenmiş ve şımarık oğlu Zain’in Londra’daki okulundan gelen bir şikâyet mektubu üzerine eve çağrılması ile başlayan olaylar babası Usman Bey’in onu Hindistan’ın ücra köşelerinden biri olan Bhopal’de düğün hazırlıkları yapan yeğeni Aaliya’nın yanına göndermesi ile devam ediyor. Aaliya’yı en son çocukken gören ve onun dillere destan güzelliğinden haberdar olmayan Zain’in kuzenine yaptığı bir şaka ve ardından yaşananlar ikilinin hayatını değiştiren nefret ve tutku dolu bir serüvenin kapısını aralıyor. 

1.BİR GARİP AŞK Ekrana geldiği ülkelerde büyük ilgi gören dizi ‘Bir Garip Aşk’, dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Kushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı Kushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır.

Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushi’nin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; Khushi bu saldırılar karşısında değerlerine sahip çıkarak mücadelesini sürdürür.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir