Yasak Elma’da Kumru Oyuna Geldiğini Anladı!

yasak elma 117

Yasak Elma Gelecek Bölümde Neler Olacak?

Yasak Elma 116.bölümde final sahnesiyle yine izleyenleri ekrana kilitledi. Şimdi herkes Yasak Elma 117.bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun cevabını arıyor. Yasak Elma 117.bölümde neler olacak? Ender bilmeden Kumru’nun gözünü açtı! Yıldız eline geçen son kozu değerlendiremeyecek gibi duruyor. Peki Çağatay’ın yanına giden isim kim? İşte en büyük soru bu!

Yasak Elma dizisinin 117. bölüm fragmanı merak edildi. Yasak Elma dizisinde gelecek hafta neler olacağı araştırılıyor. Peki ama Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma Fox Tv ekranlarında 116.bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Pazartesi akşamları sosyal medyanın gündemine oturan Yasak Elma bu hafta da konuşulmayı başardı. Yasak Elma dile kolay 5.sezonuyla ekrana geliyor. Çağatay ve Kumru’nun sıkan ilişkisinden sonra Yıldız’ın onları görmesiyle dizi tekrar zirveye oturdu. Ardından dün akşam yayınlanan bölümde Kumru’nun uyanışı ise izleyiciyi ekrana kilitledi ve izleyenler gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde neler olabileceğini tartışmaya başladı.

Sosyal medya da Çağatay’ın yanına giden ismin Asuman olduğu konuşulurken Ender, Arzu olabileceği de düşünülen isimler arasında. Kumru ve Yıldız yüzleşmesinde neler yaşanacak? Yıldız, Ender’den yardım isteyecek mi? Olaylar hangi yöne doğru gidecek? Yıldız, Çağatay ve Kumru ilişkisini açıklayacak mı? Yıldız kaybeden taraf olarak mı gözükecek?

Ender ise Arzu’ya odaklanmış durumda. Arzu ise dişli bir karakter. Ender’in oyunlarına kolayca pabuç bırakmayacaktır. Yıldız ve Ender için entrika loading…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir