Yaralı Kalbim Oyuncularının Şimdiki Halleri

Yaralı Kalbim Oyuncuları Neler Yapıyor?

Hindistan’da yayın hayatına 5 Nisan 2010′ da başlayan Geet- Hui Sbse Parayi dizisi Kanal 7 ekranlarında Yaralı Kalbim olarak yer verildi. Oyuncu kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhary, Anju Mahendru,Abhinav Shukla,Praneet Bhat…Peki 2021 yılında oyuncular nasıl görünüyor ve neler yapıyorlar?

Drashti Dhami – Geet-

Oyuncu Geet Hui Sabse Parayi dizisiyle başarı merdivenlerini çıkmaya başladı. 2011 yılında final olan diziden sonra Vivian Dsena ile birlikte Madhubala ile ekrana geldi. 2014 yılına kadar bu dizideki serüvenini sürdürdü. Bir saç boyası markasının elçisi oldu. Tabi bununla birlikte Yaralı Kalbim dizisindeki başarılı performansıyla birçok kategoride aday gösterildi ve Altın Ödüllerini kazandı.

2015 yılında hayatını Neeraj Khemka ile birleştirdi. Evlendikten sonra kariyer basamaklarına tırmanmaya devam etti. 2016 yılında yeni dizisi Pardes Mein Hai Mera Dil de Naina Rehaan Khurana karakterini canlandırdı.

Dhami aynı zamanda eğitime ve yiyeceğe ihtiyacı olan çocuklara yardım etmek için 78 televizyon ünlüsünden oluşan altı takımın yarıştığı Ünlüler Şampiyonası 2016’nın kaptanlığını yaptı ve kazandı.

Dhami tarzıyla ve moda anlayışıyla da dikkat çekmeyi başardı. Aynı zamanda Hindistan’da en çok kazanan televizyon aktrislerindendir.

Pandemi dönemi onu da etkiledi ve oyunculuk yapmayı çok özlediğini söylüyor. Son çıkan haberlere göre Pratigya 2 ile ekrana geri dönmeyi düşünüyor.

Gurmeet Chaudhary – Maan-

22 Şubat 1984 doğumlu olan oyuncu aynı zamanda dövüş sanatçısı. Gurmeet Chaudhary, 2008 yılında  Ramayan oyunculuk kariyerine başladı. Bu dizide partneri Debina Bonnerjee oldu. İkisinin arasındaki uyum o kadar güzeldir ki izleyenler bu çifti gerçek hayatta birlikte görmek istedi. Hayranlarının duaları kabul oldu ve Gurmeet Chaudhary Debina Bonnerjee ile dünya evine girdi.  

Gurmeet Chaudhary, Geet – Hui Sabse Parayi ve Punar Vivah’da Lord Rama’yı canlandırmasıyla popülerliğini artırdı. Bunun yanı sıra oyuncu sinema filmlerinde de yer almayı tercih etti.

2015 yılında Khamoşiyan adlı gerilim türündeki filmde ilk başrolü kaptı. Bunu birçok film takip etti. En son 2018 yılında Paltan adlı bir savaş filminde yer aldı. Oyuncu dizi ve filmin yanı sıra reality showlara da katılıp bu yarışmaları kazandığı da görülüyor. Şu anda da eşile birlikte mutlu giden bir hayatı var.

Anju Mahendru

Dizimizin büyükannesi Anju Mahendru 11 Ocak 1946 doğumlu. Ömrüne birçok dizi ve sinema filmini sığdırdı. Mahendru’nun aktör Rajesh Khanna ile 1966’dan 1972’ye kadar uzun bir ilişkisi olduğu söyleniyor. Rajesh Khanna evlenme teklifi ettiğinde Anju kariyer peşinde koştuğu için teklifi reddediyor. Khanna onu sevmeye ve peşinde koşmaya devam etti. Anju Mahendru’nun başka isimlerle adının duyulmasından sonra Rajesh Khanna da vazgeçiyor ve Dimple Kapadia ile evlendiği söyleniyor. Anju ve Rajesh 1987 yılına kadar konuşmuyorlar.

Hayat 1988 yılında Anju ve Rajesh’i tekrar karşılaştırıyor. İkisi yakında arkadaş oluyor. Anju Rajes’in ölümüne kadar hep yanında durmuş.  Bir röportajda, 1971’de Rajesh’in kendisine evlenme teklifini anlamsız bir şekilde reddetmesinin olgunlaşmamış olmasından kaynaklandığını ve evlenmeyi kabul etseydi karısı olarak kalacağını itiraf ediyor.

Abhinav Shukla

Dizide Dev karakterini canlandıran oyuncu tam bir macera tutkunu olduğunu söyleyebiliriz. Dağcılıkla ilgileniyor, survivor yarışmasına katılıyor ve bir çok etkinlikte boy gösteriyor. Kendisi gibi oyuncu olan Rubina Dilaik ile evli. Prodüksiyon şirketiyle aldığı karşılıklı bir kararla Yaralı Kalbim’den ayrılıyor .

Praneet Bhat

Yaralı Kalbim dizisinin Adi’si Praneet Bhat. Dizide Geet’in en iyi arkadaşlarından birisi. Mühendislik bölümünü bitirdikten sonra yazılım şirketinde işe başlar. Daha sonra Mumbai’ye taşınıp modellik yapmaya başlıyor. Televizyon kariyerine 2004 yılında başlıyor. 2014 yılında Mahabharat dizisinde Shakuni rolünü canlandırıyor. Bu rolle dünya çapında ün kazanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir