Yaralı Kalbim Oyuncularını Yakından Tanıyalım!

Yaralı Kalbim Yakında Kanal 7’de .

Kanal 7 ‘de yeni bir hint dizisi başlıyor. Henüz yayınlanacağı tarih belli olmasa da yeni bir hint dizisi macerasına başlayacağımızdan emin olabilirsiniz! Şu an Masum dizisi hariç kanal da özlenen eski yapımlar yayınlanıyor. Yeni başlayacak Yaralı Kalbim dizisinin karakterlerine yakından bakmaya ne dersiniz?

Dizinin konusuna kısaca değinirsek küçük bir kasabada yaşayan 18 yaşındaki Geet bir gün ailesi tarafından evlendirilmesine karar verilir. Geet’in karşısına zengin iş adamı Dev Singh çıkar ve aile onu uygun bulur. Dev Geet’i evlendikten sonra Kanada’ya götüreceğine söz verir. Geet eşi olan Dev Singh’e inanır ve ilk geceyi geçirirler. Hemen ertesi gün Dev Sing, havaalanında Geet’i öylece bir başına bırakıp terk eder. Peki sebep ne diye sorarsanız; Dev isteği olan Geet’ten aile mülkünü kendine geçirmiştir ki asıl mesele Dev zaten başkasıyla evlidir. Geet’in tüm ailesi gerçeği öğrenir ve geçmişi bir kenara bırakıp hayatına devam etmesini isterler. Lakin Geet geçmişe arkasını dönemez ve hamile olduğunu öğrenir. Ailesi bu çocuğu aldırmasını ister. Geet karşı çıktığında kardeşinin acımasız davranışlarıyla karşılaşır ve öldürülmekle burun buruna gelir.

Geet’i kurtaran başka bir kahraman olur. Bu kişi Maan’dır. Ama Geet’in bilmediği şey ise Maan Dev’in abisidir. Delhi merkezli büyük bir inşaat firmasının sahibidir. Geet kendine yeni bir hayat kurmak için Delhi’ye gider ve bu şirkete sekreter olarak başvurur. Maan ve Geet birbirini görünce şok olur. Daha sonra yanlış anlaşılmalar kavgalar ve aşk…Maan Geet’in ailesinin yaptıklarından ve hamile olduğundan haberdar olduğunda onu korumaya yemin ediyor.

Maan ve Geet’in başından beri çalkantılı bir ilişkisi vardır. İlk önce Geet bazı haydutlardan kaçarken tanışırlar. O andan itibaren, Geet ne zaman başı dertte olsa, Maan her zaman yardıma hazırdır. Geet şirkette işe başladıktan sonra sürekli olarak yeteneklerini test edilir. Kendisine çeşitli görevler verilir ve her zaman Maan’ın beklentilerini aşmayı başarır. Yavaş ama emin adımlarla Maan’ın kalbinde kendine bir yer açmaya başlar. Sadeliği ve masumiyeti Maan’ı ikna ediyor.

Drashti Dhami – Geet

Drashti Dhami, Geet karakterini canlandırıyor. . Hikaye onun için 18 yaşındayken başlıyor. Karakteri eğitimli, güzel ve sıcak. Ailesinin gözbebeği ve küçük bir Pencap kasabasında aşırı korumalı bir hayat yaşıyor. Hayat yolculuğunda uğraşırken bazen de neşe içinde ilerlerken sonunda sevgi, sorumluluk ve istikrarla karşılaşır.

Gurmeet Choudhry -Maan

Maan düşmanca ve dünyadan uzak olduğu için mutlu olan öfkeli genç bir adamın tipik örneğidir. Maan fazla konuşmaz ve herkesten, özellikle de kızlardan uzak durmayı tercih eder. Küstah doğası nedeniyle kızlar bile ona pek düşkün değil. Soğuk ve sert dış görünüşü olan baskın adamlardan biridir. Maan, Dev’in kardeşidir ve kariyerine odaklanmıştır. Daadimaa’sına hayır diyemez.

Samir Sharma- Dev-

Dev, çekiciliği ve yakışıklılığı ile herkesi etkileyen kibar bir genç adam. O, göründüğü gibi biri değil. Konu, amacına ulaşmak olduğunda kimseyi umursamıyor. Duyarsız doğası nedeniyle geçmişte pek çok hata yaptı ve şimdi pişmanlık duyuyor. İlerleyen bölümlerde ilişkilerini onarmaya çalışacak!

Karishma Randhawa- Naintara –

Para kazanmak için her yere gidebilir, hatta kocasını yeniden evlendirebilir. Dev, kendi mülkü için Geet’i aldatmaya çalışır. Aile servetini miras almak için aile evine girerek Dadimaa’yı kandırır.

Anju Mahendru -Dadimaa

Khurana evinin dizginlerini elinde tutan zarif ve zengin bir kadın. Maan’ın huzurunda bile yalnız hissettiği için ailesiyle birlikte kalmayı özleyen çok ağırbaşlı bir karakter. Naintara’dan kolayca etkilenir ve Maan’ı ,Dev’i ve ailesini kabul etmeye zorlar. Bununla birlikte, kendine ait bir zihni var ve gerektiği zaman güçlü fikirleri ifade edebilir.

Talat Reiki, -Geet’in büyükbabası Daarji –

Talat’ın karakteri Daarji, özünde bir gelenekçi. Saygı ve otoriteyi talep etmekten çok emretmeye inanıyor. Aileyi tek başına büyüttü. Herhangi bir yasadışı taktiklere karışmadan aile servetini sıfırdan inşa etti. Daarji, asırlık değerleri korumayı kendi kişisel gündemi olarak görüyor ve suçluya karşı şiddetli intikam almaya inanıyor. Aile meselelerinde son söz sahibidir.

Vicky Ahuja- Geet’in Babası-

O, Daarji’nin önünde çok az söz sahibi olan sorumluluk sahibi oğludur. Kızı Geet ile özel bir bağı paylaşıyor ve onun iyi bir yaşam sürmesini istiyor.

Shalini Kapoor – Geet’in Annesi-

O, yumuşak başlı küçük yaşta evlendirilmiş naif sözlü bir kadın. Dünyası ailesiyle başlar ve biter, kendisi için hiçbir özlemi veya hayali yoktur ve hayatının gidişatından mutludur. Kızının da benzer bir yaşam tarzına alışmasını bekler.

Beizaad Khan -Brıj, Geet’in Büyük Kardeşi-

Silah kültürüne inanan bir fanatiğidir. Küstah tavırlarıyla büyükbabasının yolundan gider. Onur, gurur ve güç onun için çok önemlidir ve aynı şeyi sürdürmek veya başarmak için her türlü yolu kullanabilir. Kadınlara ifade özgürlüğü veya fikirlerini ifade etme özgürlüğü verilmemesi gerektiğine ve sadece kendilerinden istenenleri takip etmeleri gerektiğine inanıyor.

Pari (Neha Jhulka)

Bu karakter diziye girdiğinde birçok kişiye neşe getiriyor. O kolej de gördüğünden beri Maan’a aşıktır. Memleketinden Maan için hayat arkadaşı olmaya çalışmak için gelir.

Maan, Geet’in Pari’den hoşlanmadığını ve onu onunla her gördüğünde kıskandığını çabucak fark eder. Pari, ikisinin birbirine delicesine aşık olduğunu fark ettiğinde Geet ve Maan’ın hayatında önemli bir rol oynadı. Maan ve Geet ile oynamaya ve onları birleştirerek hayatlarından kendi kendine çıkmaya karar verdi.

Ruchika

Ruchika Rathore, Maan ve Geet’in hayatlarında kısa ama önemli bir rol oynayan Maan’ın müşterisiydi. Statüye kafayı takmış ve zenginlikleriyle gurur duyarak Geet’e kaba davrandı, Maan’ın tahammül edemeyeceği bir gerçek.

Maan, Geet’e hakaret eden biriyle çalışmayı reddeder. Böylece Maan’ın Geet’e gizlice beslediği sevgiyi fark etmesine yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir